X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katja, co za wredyny chłop...wr...

Nieukowa, Radzio śłodki;) fajny zadarty nosek;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 06:36

Nieukowa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa chłop jak dąb :D Super :)

Katja dawaj byłego do szamba... Pobawi się klockami to się ogarnie ;D

Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja zostaw tego sms-a, jak kiedyś będzie trzeba walczyć z dupkiem będziesz miała dowody na jego bezczelność i jak będziesz chciała go praw pozbawić, w końcu i tak alimentów nie płaci, to kuźwa masz dowód na furiata. Ja bym mu dziecka nie dała, widzenia tylko przy mnie a jak nie to ostrzej z nim. Kur...ojcostwo to nie tatuś na weekend i same przywileje to też obowiązki. Dawaj go tu ja go urządzę tak, że go chirurg będzie miał problem poskładać :-D

A teraz do nieukowej, o raaannny ale przystojniaczek hihihi <3 Pogłaskaj brzuszek od ciotki lamy :-D

No i na koniec pytanie, czy temp 38,10 tam tam haha jest normalna? Rano spadła a teraz urosła? A a a aaaale co chozi? so? Już nie biorę luteiny przecież! Postawcie mnie do pionu, co myślicie? Rano się okaże czy to wyjątkowo tak, że jak stanę to wokół mnie śnieg topnieje czy temperatury będą dalej szczytować :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:40

• ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieukowa fuck, nie wiem, miałam 4 koty więc miałam nadzieję chociaż, że to tokso za mną :P pozostaje mi chyba kota na surowo wpierdzielić :P
    a Radko słodziak! :)

Katja no coment, co za wredny typ, Anuśka dobrze prawi... do szamba z gnojem!

6lama9, Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dzięki Dziewczyny :*
    Jeszcze Julii ojca powiadomilam że jest chora i nie przyjedzie na ten tydzień ferii, że może na następny...
    Jego odpowiedź: " Specjalnie to kurwa zrobiłaś i rozchorowalas dziecko. Co z Ciebie za wyrodna matka. Ty dzieci nigdy nie powinnaś mieć a na następny tydzień jej nie wezmę bo mam plany."
    Siedzę i rycze jak bóbr... w życiu bym mojemu dziecku krzywdy nie zrobiła umyślnie :( nawet nie zapytał co jej jest jak się czuje...

Masakra...bez komentarza...WYRODNA MATKO:)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za miłe słowa!!!
    Tego gnojka tylko do szamba!!!
    Pozbawilabym go praw i nie dawała mu Julii ale to ona bardzo chce mieć z nim kontakt a ja nie chcę jej tego zakazać żeby nie miała do mnie pretensji.

Wzięła godzinę temu lekarstwa i ukolysalam ją z całą ekipą przytulanek i śpi... leki podałam godzinę temu a tempke już ma 38.0...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa jaki słodki zadarty nosek ma Radziu <3

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja ucałuj księżniczkę od ciotki lamy i dużo zdrówka dla maleńkiej. No to faktycznie ciężka sprawa, ale wiesz, jak dorośnie sama oceni jego zachowanie . Zawsze małą dziewczynką nie będzie :-)

Rozumiem, że nie miewacie temperatur w wysokości 38,10 poza stanami chorobowymi? No to ok. Idę się pochlastać kiszonym ogórkiem :-) Albo lepiej go zjem o!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lamus :* <3
    Ja zmierzylam sobie i mam 37.4... Ale wieczorem zawsze jest wysoka (chyba) bo chodzisz ciągle to rośnie. Ciało musi być 3 h w stanie spoczynku żeby tempka była miarodajna... Ale nie jestem pewna czy mam dobry tok myślenia... "wiem że dzwoni ale nie wiem w którym kościele" jak to zawsze mawiała moja świętej pamięci mama :)

A kiszone ogórki bym hmmm wciagla!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:13

• ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lama ja miałam parę miesięcy temu taki cykl, że tempki mi rosły do 38, jakoś przy okazji zagadnęłam lekarkę i kazała mi sprawdzać morfologię i crp, mówiła, że nawet w lutealnej fazie aż tak nie powinna temperatura rosnąć

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    lama ja miałam parę miesięcy temu taki cykl, że tempki mi rosły do 38, jakoś przy okazji zagadnęłam lekarkę i kazała mi sprawdzać morfologię i crp, mówiła, że nawet w lutealnej fazie aż tak nie powinna temperatura rosnąć

CRP, czyli podejrzewała jakieś zapalenie?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ale wszystkie wyniki wyszły ok, w morfologii jedynie jakieś odchyły, ale raczej nieistotne

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok. Robiłam morfologię. Hmmmm nie będę już tu marudzić ale wtedy przed poronieniem też tak miałam, no chyba, że w międzyczasie coś w te dwa dni crp poszło do góry, może coś faktycznie z jajnikiem jest, ale dziś mnie na zmianę znowu kłują. Ja jestem zdrowa popieprzona chyba jednak.
    Szyjka dalej wysoko a jutro trzeci dzień od odstawienia jest i @ powinna być najpóźniej wieczorem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:20

• ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może po prostu lamy mają inną temperaturę podstawową ciała i nie ma co tu porównań robić :P

Summerka lubi tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja podstawowa to jest 36,2 36,3 a pod pachą 36,0 :-)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, może Julka ma ten sam wirus co miał Tymek.. 4 dni gorączki niemal 40 stopni, po 24h od pierwszej gorączki doszedł katar i kaszel.. brał neozynę i inhalacja z 3%soli

zdrowia.. a zachowania ojca nie będę komentowała, bo szkoda słów.. porażka..

Lamuś..hmm.. ciekawa ta tempka

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lama nie wiem, nie pozostaje Ci chyba nic innego jak powtórzyć pomiar jutro z rana...

6lama9 lubi tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mam wyjścia ale tera jak siedziałam trochę to mam 37,10 także jest ok. To pewnie chwilowe. Jej ale ja jestem panikara.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka możliwe bo teraz coś panuje bo tyle dzieci było że szok... owszem ma katar i straszny kaszel ale tylko antybiotyk dostała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:37

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, jeśli to wirusowe, to antybiotyk tylko osłabi ją bardziej.. mam nadzieję, ze lekarz trafił z diagnozą, że to bakteryjne a nie wirusowe

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 3552 3553 3554 3555 3556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ