My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja zostaw tego sms-a, jak kiedyś będzie trzeba walczyć z dupkiem będziesz miała dowody na jego bezczelność i jak będziesz chciała go praw pozbawić, w końcu i tak alimentów nie płaci, to kuźwa masz dowód na furiata. Ja bym mu dziecka nie dała, widzenia tylko przy mnie a jak nie to ostrzej z nim. Kur...ojcostwo to nie tatuś na weekend i same przywileje to też obowiązki. Dawaj go tu ja go urządzę tak, że go chirurg będzie miał problem poskładać
A teraz do nieukowej, o raaannny ale przystojniaczek hihihiPogłaskaj brzuszek od ciotki lamy
No i na koniec pytanie, czy temp 38,10 tam tam haha jest normalna? Rano spadła a teraz urosła? A a a aaaale co chozi? so? Już nie biorę luteiny przecież! Postawcie mnie do pionu, co myślicie? Rano się okaże czy to wyjątkowo tak, że jak stanę to wokół mnie śnieg topnieje czy temperatury będą dalej szczytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:40
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nieukowa fuck, nie wiem, miałam 4 koty więc miałam nadzieję chociaż, że to tokso za mną
pozostaje mi chyba kota na surowo wpierdzielić
a Radko słodziak!
Katja no coment, co za wredny typ, Anuśka dobrze prawi... do szamba z gnojem!6lama9, Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzięki Dziewczyny :*
Jeszcze Julii ojca powiadomilam że jest chora i nie przyjedzie na ten tydzień ferii, że może na następny...
Jego odpowiedź: " Specjalnie to kurwa zrobiłaś i rozchorowalas dziecko. Co z Ciebie za wyrodna matka. Ty dzieci nigdy nie powinnaś mieć a na następny tydzień jej nie wezmę bo mam plany."
Siedzę i rycze jak bóbr... w życiu bym mojemu dziecku krzywdy nie zrobiła umyślnienawet nie zapytał co jej jest jak się czuje...
Masakra...bez komentarza...WYRODNA MATKO:)
-
nick nieaktualnyDzięki za miłe słowa!!!
Tego gnojka tylko do szamba!!!
Pozbawilabym go praw i nie dawała mu Julii ale to ona bardzo chce mieć z nim kontakt a ja nie chcę jej tego zakazać żeby nie miała do mnie pretensji.
Wzięła godzinę temu lekarstwa i ukolysalam ją z całą ekipą przytulanek i śpi... leki podałam godzinę temu a tempke już ma 38.0... -
nick nieaktualny
-
Katja ucałuj księżniczkę od ciotki lamy i dużo zdrówka dla maleńkiej. No to faktycznie ciężka sprawa, ale wiesz, jak dorośnie sama oceni jego zachowanie . Zawsze małą dziewczynką nie będzie
Rozumiem, że nie miewacie temperatur w wysokości 38,10 poza stanami chorobowymi? No to ok. Idę się pochlastać kiszonym ogórkiemAlbo lepiej go zjem o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:01
-
nick nieaktualnyDzięki Lamus :*
Ja zmierzylam sobie i mam 37.4... Ale wieczorem zawsze jest wysoka (chyba) bo chodzisz ciągle to rośnie. Ciało musi być 3 h w stanie spoczynku żeby tempka była miarodajna... Ale nie jestem pewna czy mam dobry tok myślenia... "wiem że dzwoni ale nie wiem w którym kościele" jak to zawsze mawiała moja świętej pamięci mama
A kiszone ogórki bym hmmm wciagla!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:13
-
ara wrote:lama ja miałam parę miesięcy temu taki cykl, że tempki mi rosły do 38, jakoś przy okazji zagadnęłam lekarkę i kazała mi sprawdzać morfologię i crp, mówiła, że nawet w lutealnej fazie aż tak nie powinna temperatura rosnąć
CRP, czyli podejrzewała jakieś zapalenie? -
U mnie ok. Robiłam morfologię. Hmmmm nie będę już tu marudzić ale wtedy przed poronieniem też tak miałam, no chyba, że w międzyczasie coś w te dwa dni crp poszło do góry, może coś faktycznie z jajnikiem jest, ale dziś mnie na zmianę znowu kłują. Ja jestem zdrowa popieprzona chyba jednak.
Szyjka dalej wysoko a jutro trzeci dzień od odstawienia jest i @ powinna być najpóźniej wieczorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:20
-
Katja, może Julka ma ten sam wirus co miał Tymek.. 4 dni gorączki niemal 40 stopni, po 24h od pierwszej gorączki doszedł katar i kaszel.. brał neozynę i inhalacja z 3%soli
zdrowia.. a zachowania ojca nie będę komentowała, bo szkoda słów.. porażka..
Lamuś..hmm.. ciekawa ta tempka -
nick nieaktualny