X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja duzo zdrowka dla JUlii .

A chłopa to po prost do szamba jak Anuska powiedzial ;/

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi Ty już na wylocie do rodzenia, torba spakowana?

konwalianka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ratunku mam biegunkę z zatwardzeniem :( Czuję że już muszę, lecę do łazienki, stękam i stękam i nic, aż po kilkunastu minutach wypada twardy bobek a za nim jak z kranu leci... Masakra... I tak już 5 razy w ciągu ostatniej godziny :( Nie ogarniam co się dzieje... Ale od tego stękania to mnie macica jak na porządną @ rozbolała... A w ogóle to mam takie wzdęcie że wszystkie flaki mnie bolą :( Niech mnie ktoś dobije :(
    Miałyście kiedyś biegunko-zatwardzenie????

• ara Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Anuska to Ci się porobilo :( nie miałam tak nigdy ale teraz dziwne wirusy krążą, masa ludzi ma jelitowki to może i do Ciebie cos się przyplatalo... pij ino dużo co by się nie odwodnic
    BTW... największy paradoks tego świata - sraczka - rzadka i czesta zarazem :p
    Trzymaj sie!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh częsta przypadłość o rzadkich objawach hi hi... Piję bo muszę czuję się jak na kacu :) Lecę spać to może przestanę srać ;D I nie czuję jak rymuję :P Dobrej nocki <3

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Konwi Ty już na wylocie do rodzenia, torba spakowana?
    Spakowana, choć gotowa nie jestem.. Psychicznie.. Za tydzień mam jechać do szpitala, o ile nie urodze w tym tyg,. A mam nadzieje ze nie, bo potrzebuje go aby się pozbierać..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia to trzymam kciuki :D co by Tymus probleow nie robil i zeby gladko poszlo :)

ja dopieor na spokojnie siadlam bo zmywalam moj piekny makijaz.. ..ehhh ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam;)

słodkie buziaczki dla moich Walentynek:)

Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jakies szanse ? :(
    47cd8a268e67f4a2506480df6c7178b1.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperatura utrzymuje się wysoko:) do @ jeszcze dwa dni;) zmaiast codziennie zużywać test ciążowy leć na betę. jeśli jesteś w ciąży (trzymam kciuki) beta to potwierdzi.

Mona_M lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 14 lutego 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem , ale na tescie nie ma nawet cienia :( wydaje mi sie ze juz by cos wyszło ... :(

Wysłany: 14 lutego 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test robiłam dzis z porannego moczu, bobo test strumieniowy o czułości 10

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki!
    Ja już lecę w dół powoli i coraz bliżej @...

Karolinka jesteś 10 dpo test ma prawo jeszcze nic nie pokazać, dlatego lec na betę, temperatura wysoko... Trzymam kciuki!

Wale-tynki dzień jak codzień... Nie lubię tego święta! Miłość okazywac się powinno każdego dnia...

6lama9 lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 lutego 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Dziewuszki!
    Ja już lecę w dół powoli i coraz bliżej @...

Karolinka jesteś 10 dpo test ma prawo jeszcze nic nie pokazać, dlatego lec na betę, temperatura wysoko... Trzymam kciuki!

Wale-tynki dzień jak codzień... Nie lubię tego święta! Miłość okazywac się powinno każdego dnia...
    Mam taką nadzieję :) szyjke mam wysoko i zamkniętą. Oby się jeszcze zdażył ten cud. Nie potrzebnie robie te testy, moze rzeczywiscie jest jeszcze za wczesnie...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje Walentynki :) Ja też nie obchodzę tego święta jakoś hucznie ale mojemu chłopowi powiedziałam dzisiaj definicję prawdziwej miłości : "Prawdziwa miłość jest wtedy, gdy dzielisz życie z kimś, kto doprowadza Cię do szaleństwa i masz ochotę go zamordować, a jednak tego nie robisz, bo nie wyobrażasz sobie życia bez tej osoby" :D Piękne i romantyczne prawda? ;)

Karolinka wyluzuj troszkę kochana bo samo robienie tylu testów Cię wykończy. Wiem coś o tym bo też tak miałam :) Za duży stres :)

Misi@, ara lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dzień dobry moje Walentynki :) Ja też nie obchodzę tego święta jakoś hucznie ale mojemu chłopowi powiedziałam dzisiaj definicję prawdziwej miłości : "Prawdziwa miłość jest wtedy, gdy dzielisz życie z kimś, kto doprowadza Cię do szaleństwa i masz ochotę go zamordować, a jednak tego nie robisz, bo nie wyobrażasz sobie życia bez tej osoby" :D Piękne i romantyczne prawda? ;)

Karolinka wyluzuj troszkę kochana bo samo robienie tylu testów Cię wykończy. Wiem coś o tym bo też tak miałam :) Za duży stres :)
    Masz rację tylko sie przez t denerwuje , ale to tak korci , że masakra :( Ale już sobie obiecałąm kociec z testami zrobię w odpowiednim czasie. Chwilami już tracę nadzieję już mam dosyć tego czekania!!! ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja.
    Karolina ja ci już pisałam, nic nowego Ci nikt nie powie :/ Co my kurde wróżki jesteśmy?

Anuśka - piękna definicja. Ja staremu powiedziałam, żeby wracając z roboty zajechał do Lidla po tulipany.... chyba nie załapał.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Katjaa jak tam coreczka? Mam nadzieje, ze lepiej po nocce :)
    Anuska a jak "Twoja" tajemnicza dolegliwosc?
    Lama mozesz byc zla ale i tak trzymam nadal kciuki za Twoj obecny cykl &&&&&
    Neukowa Radzio slicznosci ;)

Ja dzis dzien spedzam sama maz na zawodach i wraca dopiero wieczorkiem :/
    Buziaki :*

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka ja na pierwszą córę czekałam 3 lata... Masakra i stres niemożliwy... Teraz po 10latach zachciało mi się kolejnego maluszka i czekam już rok :) Powiem Ci że pierwsze pół roku też testowałam jak opętana, a w tym cyklu na nic nie liczę i mam wywalone jajo na to :) I dzisiaj jadę na urodziny do siostrzenicy i planuję się świetnie bawić a nie siedzieć i myśleć czy mogę drinka wypić czy już nie :P A Ty długo się już starasz?

Mona ja mojemu od 2 dni robię obiadki jego marzeń i podkreślam że to walentynkowe ;) Może jakiegoś chwasta mi przywiezie z roboty za to dzisiaj :P

Misia moje tajemnicze dolegliwości trwają :) Muli mnie nadal ale już nie tak bardzo jak w tłusty czwartek :) Za to teraz mnie "pieką" sutki i kawa miała dzisiaj posmak kminku :) Progesteron jest nieubłagany hi hi ;D
    Misia ale Ty wcale nie jesteś sama... Masz w brzuszku najpiękniejszą walentynkę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 08:37

Misi@ lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa konwalianka pomylilam sie nie chodzilo o Tymka ;-)
    Ale widac jaka zakrecona wvzoraj bylam :-)
    Dzis czyt co ja popisalam :-o

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3553 3554 3555 3556 3557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ