My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Ha ha rzyganie tabletkami nie poszło na marne. Bocian już przyleciał http://www.lublin112.pl/wraca-wiosna-walnetynki-przylecial-lubelszczyzne-pierwszy-bocian/
cyt: "Bocian w lutym może oznaczać tylko jedno, zakończenie zimy i rychłe nadejście wiosny. Z kolei wg ludowych wierzeń, bocian na gnieździe w dniu 14 lutego, może zaś zwiastować urodzaj dzieci."
I tego sobie i Wam życzę
O kurczę tak wcześnie???? Ciekawe do której ten pierwszy bociek zastuka dzióbkiem i zostawi fasolindę w tobołku
Hej to jak jest jeden to i reszta za chwilę za nim przyleciCzyli posypią się zielone groszki
Jupi!!!!
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Cześć dziewczynki,,
witam się w te walne tynki.. mąż mnie zaskoczył i dostałam prezent:)
ale żeby nie było pięknie.. mam skurcze.. póki co nieregularne ale bolesne i krzyżowe..błagam, módlcie się, abym dziś nie urodziła, bo nie jestem przygotowana psychicznie, no i nie mam opieki dla Tymka
Ania spoko, to dlatego, że moje drugie dziecko nie ma imienia.. właściwie to jakieś typy są, bo mąż się stresuje, że nie mamy..zatem na tapecie mamy: Patryk, Adam, Mateusz, Robert, Wiktor
co typujecie?
Wiktor -
nick nieaktualnyJa się również witam Walentynkowo -ł łóżkowo
cały dzień mi się spać chce- jakaś masakra- ledwo się zwlekłam do sklepu. O tyle dobrze, że miałam przespaną noc bez duszności- może dziadostwo przechodzi
Konawlijka Walentynkowe dzieci są fajne- mam taką dwójką w otoczeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 15:13
-
Katjaa pytam, bo przy tych plamieniach to zrobiłabym z trzy razy w drugiej fazie. Dlaczego, bo progesteron może dawać dwa różne wyniki nawet tego samego dnia, gdyż jest wydzielany pulsacyjnie. Może jest kłopot z progesteronem, z ciałkiem żółtym. Zrób może na własną rękę jak masz możliwość. Co lekarz na te plamienia? Może tu jest ten malutki szkopuł.
-
nick nieaktualny
-
mimik74 wrote:Kochane wiecie może ile kosztuje badanie nasienia
-
mimik74 wrote:Kochane wiecie może ile kosztuje badanie nasienia
To zależy gdzie i ile parametrów badasz. Musisz pytać u siebie w laboratorium gdzieś. Każde ma swój cennik a poza tym jak już wspomniałam są tez bardziej rozbudowane badania i wtedy są droższe.
O własnie, Ania dobrze prawi, też robiłabym na Waszym miejscu posiew + morf
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:24
-
Taaaa
Cały czas tylko plamienie ale po luteinie tak może być
No chyba, że rano zajdzie cud i temp skoczy powyżej 36,5 wówczas nadzieja wróci, inaczej dupa w krzokach i ni ma zmiłuj, trzeba klotkę wpuścić, ugościć a za kilka dni ja wykopać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:27
Ania_84 lubi tę wiadomość