My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniu, super, decyzja to już pierwszy krok.
Kroko, Smoczyca jeszcze macie trochę czasutorby spakowane?
Katjaa, to gdzie imprezowalas w nocy?
Mona, czyli nastawiasz sie z zajściem na kwiecieńja tez..,Cha cha
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Ja przelotem w domku po pracy i przed wizytąAle musiałam wpaść zobaczyć co popisałyście
Ania cieszę się że wizyta już umówionaMyślę że to dobra decyzja
I jestem pewna że jak się bobo urodzi to wszyscy będą mówili, że podobny do Michała
To 10tego będę trzymała kciuki najmocniej
Gady, płazy moje ulubione czyli Kroko i SmokuMocno kciukam za szybki poród bez utrudnień
I wszystkie Was ściskam mocno
Aha jak jeździłam dzisiaj to widziałam znów bociany 6szt, leciały od strony Łodzi na Poznań więc kto tam z okolic Poznania to szykować się bo atak nadchodziWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:32
Mona_M, Ania_84, Katjaa, Misi@, magda.o, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka a gdzie ja mogłam imprezowac... z moim w łóżku imprezowalam pół nocy
a dziś mi napisał ze ma ochotę na powtórkę z rozrywki...
Anuska może z Poznania odbija na zachód... chociaż mi bocian się śnił dziś.Anuśka, magda.o, Karolucha, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:oo Anuśka, lecę do okna wypaczać bociany jak mówisz, że nad Poznań nadciągają!
to na pewno do mnie, ja zamawiałam
Misi@, Katjaa, Anuśka, ara, magda.o lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Katjaa, u la la;)
Ania, nie za mała ta łapka na bociana? -
Anuśka wrote:A ja myślałam ze to łapka żeby tobołek złapać jak bocian będzie zrzucał
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska kochanie nie dziękuję w swoim i Krokodyla imieniu
i trzymam kciuki
Summerka właśnie niespakowane, miałam to zrobić dziś, ale jakoś tak wyszło że chyba się zdrzemnę...może na zapas sie wyśpięale spoko jeszcze w tym tyg nie mam zamiaru Zośki wypuszczać więc zdążę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Wtedy to trza w ramiona albo do cyca od razu;)
Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce
Ciekawe co się przyczepi pierwsze
Lecę na wizytę
Ania_84, ara, Misi@, Asiula86, Katjaa, magda.o, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ha ha ha dobre
Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce
Ciekawe co się przyczepi pierwsze
Lecę na wizytę
Summerka, magda.o, Anuśka lubią tę wiadomość