X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ha ha ha dobre :) Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce :P Ciekawe co się przyczepi pierwsze ;D Lecę na wizytę <3

Aż strach pomysleć, co to mogłoby być;) trzymam kciukasy;)

Smoczyca, pakowanie torby to sama frajda, a potem wpadasz do szpitala obładowana, jakbyś leciała na urlop na miesiąc...

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde to musze usunac zeba .. przed ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ha ha ha dobre :) Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce :P Ciekawe co się przyczepi pierwsze ;D Lecę na wizytę <3
    No to juz wiem, dlaczego moja sasiadka od wiosny do konca lata chodzi nago po ogrodku ;) niby w ten sposob sobie dba o roslinki i opala sie, ale to chyba kamuflaz ;D

Aniu koniecznie zadbaj o zeby, bo potem bedzie problem z otrzymaniem znieczulenia czy zrobienia zdjecia. Choc moja dentystka uwaza, ze teraz robia w taki sposob, ze nie szkodzi to dzidzi, ale ja wole nie sprawdzac tego na swojej dzidzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:25

ara, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak mialam juz go usuwac ale teraz to tym bardziej :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    No to juz wiem, dlaczego moja sasiadka od wiosny do konca lata chodzi nago po ogrodku ;) niby w ten sposob sobie dba o roslinki i opala sie, ale to chyba kamuflaz ;D

Aniu koniecznie zadbaj o zeby, bo potem bedzie problem z otrzymaniem znieczulenia czy zrobienia zdjecia. Choc moja dentystka uwaza, ze teraz robia w taki sposob, ze nie szkodzi to dzidzi, ale ja wole nie sprawdzac tego na swojej dzidzi.

Co?? Mieszkasz koło płazy nudystów, Misia?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żegnam się na dzisiaj papapapa całusów 102.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Co?? Mieszkasz koło płazy nudystów, Misia?
    A najlepsze jest to, ze ona ma ogrodek kolo ulicy ;), dziwi nas, ze jeszcze nie spowodowala wypadku, ma szczescie, ze to ulica malo uczeszczana, ale mimo wszystko;)
    Moj szwagier jak przyjezdza, zawsze tam zaglada ;p
    Sasiedzi juz nie zwaracaja na nia uwagi, bo juz sie przyzwyczaili, ale goscie zawsze sa zdziwieni i zaciekawieni, nasza wysmazona zaba ;)

ara, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Żegnam się na dzisiaj papapapa całusów 102.
    jak na dzisiaj dopiero 15 :P gdzie ty idziesz ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :). Nie mam dziś dla Was czasu nic a nic, ale na chwilkę weszłam, przeczytałam pobieżnie ze dwie strony i.... tekst "na ch.. mi cały bocian" powalił mnie na łopatki :D
    Ara wymiatasz! :D
    Dobra, lecę dalej z robotą, miłego popołudnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:27

ara, Anuśka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:

Kroko, Smoczyca jeszcze macie trochę czasu ;) torby spakowane?

No z tym czasem to u mnie moze byc roznie.
    Torbe zapakuje we wtorek za tydzien, bo poki co mam nakaz lezenia zeby dziec szybciej nie wylazil.

Anuska, szajbusie :P Daj troche dobrej energii. :) Bo mi Zuzka chyba wszystko wysysa. :P
    Daj znac jak wizyta.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś robię romantiko kolację... mój poszedł pomagać koledze rozbierać szopkę i wróci wieczorem i będzie suprise... robię fileta w cieście, kurczaka (udka, skrzydełka) z piekarnika , oraz brokuły z jajkiem i sosem... i wino do tego :P

ara, Anuśka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No z tym czasem to u mnie moze byc roznie.
    Torbe zapakuje we wtorek za tydzien, bo poki co mam nakaz lezenia zeby dziec szybciej nie wylazil.

Anuska, szajbusie :P Daj troche dobrej energii. :) Bo mi Zuzka chyba wszystko wysysa. :P
    Daj znac jak wizyta.
    Kroko mąż niech pakuje a Ty mów co :). Tylko kontroluj, bo jak ja raz wysłałam swojego do sklepu po podpaski, to wolałybyście nie wiedzieć jakie przyniósł :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • ara Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Kroko mąż niech pakuje a Ty mów co :). Tylko kontroluj, bo jak ja raz wysłałam swojego do sklepu po podpaski, to wolałybyście nie wiedzieć jakie przyniósł :P

pisz co przyniósł!!!!!
    ps. chyba nie pieluchomajtki? :P

momo1009 lubi tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dawno się nie uaktywniałam, ale czytam cały czas....
    a dzisiaj mam dolinę że aż chyba wstyd....jestem w 18 dc i zrobiłam sobie Betę i co? i nic.....owulacje miałam chyba w sobotę 21.02 a test owulacyjny pozytywny w czwartek 19... i tak sobie pomyślałam, że może akurat się udało i coś wyjdzie...odebrałam wyniki i .....humor spadł do poziomu zero! Do @ jeszcze 8 dni ale chyba z krwi już coś powinno być widać....

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    pisz co przyniósł!!!!!
    ps. chyba nie pieluchomajtki? :P
    Blisko :P. No co prawda były to podpaski, ale takie największe belle jakie pamietam z czasów dzieciństwa z szafki mamy :) No i oczywiście bez skrzydełek :/. Jak mu wykrzyczałam co sobie myśli (miałam PMS, więc miałam prawo ;)), to strzelił focha i powiedział, że bez łaski, weźmie je sobie do auta i będą jak znalazł jak mu się znowu kawa wyleje. I zrobił tak!!!

A propos mamy, własnie przypomniało mi się, ze czytałam że mama Asiuli ma nie długo urodzinki. Wszystkiego naj naj :). A moja ma jutro :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:05

ara, Nieukowa, Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
    jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
    nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara wrote:
    Hej dziewczyny, dawno się nie uaktywniałam, ale czytam cały czas....
    a dzisiaj mam dolinę że aż chyba wstyd....jestem w 18 dc i zrobiłam sobie Betę i co? i nic.....owulacje miałam chyba w sobotę 21.02 a test owulacyjny pozytywny w czwartek 19... i tak sobie pomyślałam, że może akurat się udało i coś wyjdzie...odebrałam wyniki i .....humor spadł do poziomu zero! Do @ jeszcze 8 dni ale chyba z krwi już coś powinno być widać....
    Koniara, niekoniecznie, nawet powiedziałabym, że przy owulacji 5 dni temu nie powinna wyjść żadna beta, bo prawdopodobnie nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia. Tak że głowa do góry, jeszcze nic straconego :) Wiem jak jest, ale na poprawę nastroju może zaaplikuj sobie coś co oderwie myśli od tematu, jakiś film czy coś tego typu.

Koniara lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • ara Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondiku wiem, że głupio to zabrzmi i pewnie to mało niewykonalne ale NIE STRESUJ się! odpocznij, nie myśl, wytrzymasz tydzień, my tu będziemy Cię wspierać kochana, pewnie za wcześnie żeby zobaczyć coś konkretniej

Koniara ale żeś wystrzeliła z tą betą o.O zdziwiłabym się gdyby wyszła także wyluzuj

momo gigant :D do auta buhaha

Koniara lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
    jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
    nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;(
    Blondik, ale co na to gin? Mówił coś? Jejku, wyobrażam sobie jak się stresujesz, ale spróbuj myśleć, że to nie pomoże, a Twoja Kruszynka na pewno wolałaby, żeby mama się nie stresowała. Wierzę, że wszystko jest dobrze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:04

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania z pracy do domu ścigam o tej porze. A potem tylko czytam bo z telefonu ciężko się pisze.
    Blondik co na to lekarz?

‹‹ 3602 3603 3604 3605 3606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ