My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ha ha ha dobre
Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce
Ciekawe co się przyczepi pierwsze
Lecę na wizytę
Aż strach pomysleć, co to mogłoby byćtrzymam kciukasy;)
Smoczyca, pakowanie torby to sama frajda, a potem wpadasz do szpitala obładowana, jakbyś leciała na urlop na miesiąc...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ha ha ha dobre
Dziewczyny to wychodzimy na podwórka i balkony, tarasy, czy kto co tam ma i wystawiamy cyce
Ciekawe co się przyczepi pierwsze
Lecę na wizytę
niby w ten sposob sobie dba o roslinki i opala sie, ale to chyba kamuflaz
Aniu koniecznie zadbaj o zeby, bo potem bedzie problem z otrzymaniem znieczulenia czy zrobienia zdjecia. Choc moja dentystka uwaza, ze teraz robia w taki sposob, ze nie szkodzi to dzidzi, ale ja wole nie sprawdzac tego na swojej dzidzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:25
ara, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:No to juz wiem, dlaczego moja sasiadka od wiosny do konca lata chodzi nago po ogrodku
niby w ten sposob sobie dba o roslinki i opala sie, ale to chyba kamuflaz
Aniu koniecznie zadbaj o zeby, bo potem bedzie problem z otrzymaniem znieczulenia czy zrobienia zdjecia. Choc moja dentystka uwaza, ze teraz robia w taki sposob, ze nie szkodzi to dzidzi, ale ja wole nie sprawdzac tego na swojej dzidzi.
Co?? Mieszkasz koło płazy nudystów, Misia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Co?? Mieszkasz koło płazy nudystów, Misia?
, dziwi nas, ze jeszcze nie spowodowala wypadku, ma szczescie, ze to ulica malo uczeszczana, ale mimo wszystko;)
Moj szwagier jak przyjezdza, zawsze tam zaglada ;p
Sasiedzi juz nie zwaracaja na nia uwagi, bo juz sie przyzwyczaili, ale goscie zawsze sa zdziwieni i zaciekawieni, nasza wysmazona zaba
ara, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
. Nie mam dziś dla Was czasu nic a nic, ale na chwilkę weszłam, przeczytałam pobieżnie ze dwie strony i.... tekst "na ch.. mi cały bocian" powalił mnie na łopatki
Ara wymiatasz!
Dobra, lecę dalej z robotą, miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:27
ara, Anuśka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Summerka wrote:
Kroko, Smoczyca jeszcze macie trochę czasutorby spakowane?
No z tym czasem to u mnie moze byc roznie.
Torbe zapakuje we wtorek za tydzien, bo poki co mam nakaz lezenia zeby dziec szybciej nie wylazil.
Anuska, szajbusieDaj troche dobrej energii.
Bo mi Zuzka chyba wszystko wysysa.
Daj znac jak wizyta.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś robię romantiko kolację... mój poszedł pomagać koledze rozbierać szopkę i wróci wieczorem i będzie suprise... robię fileta w cieście, kurczaka (udka, skrzydełka) z piekarnika , oraz brokuły z jajkiem i sosem... i wino do tego
ara, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No z tym czasem to u mnie moze byc roznie.
Torbe zapakuje we wtorek za tydzien, bo poki co mam nakaz lezenia zeby dziec szybciej nie wylazil.
Anuska, szajbusieDaj troche dobrej energii.
Bo mi Zuzka chyba wszystko wysysa.
Daj znac jak wizyta.. Tylko kontroluj, bo jak ja raz wysłałam swojego do sklepu po podpaski, to wolałybyście nie wiedzieć jakie przyniósł
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Kroko mąż niech pakuje a Ty mów co
. Tylko kontroluj, bo jak ja raz wysłałam swojego do sklepu po podpaski, to wolałybyście nie wiedzieć jakie przyniósł
pisz co przyniósł!!!!!
ps. chyba nie pieluchomajtki?momo1009 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno się nie uaktywniałam, ale czytam cały czas....
a dzisiaj mam dolinę że aż chyba wstyd....jestem w 18 dc i zrobiłam sobie Betę i co? i nic.....owulacje miałam chyba w sobotę 21.02 a test owulacyjny pozytywny w czwartek 19... i tak sobie pomyślałam, że może akurat się udało i coś wyjdzie...odebrałam wyniki i .....humor spadł do poziomu zero! Do @ jeszcze 8 dni ale chyba z krwi już coś powinno być widać.... -
ara wrote:pisz co przyniósł!!!!!
ps. chyba nie pieluchomajtki?. No co prawda były to podpaski, ale takie największe belle jakie pamietam z czasów dzieciństwa z szafki mamy
No i oczywiście bez skrzydełek
. Jak mu wykrzyczałam co sobie myśli (miałam PMS, więc miałam prawo
), to strzelił focha i powiedział, że bez łaski, weźmie je sobie do auta i będą jak znalazł jak mu się znowu kawa wyleje. I zrobił tak!!!
A propos mamy, własnie przypomniało mi się, ze czytałam że mama Asiuli ma nie długo urodzinki. Wszystkiego naj naj. A moja ma jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:05
ara, Nieukowa, Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;( -
Koniara wrote:Hej dziewczyny, dawno się nie uaktywniałam, ale czytam cały czas....
a dzisiaj mam dolinę że aż chyba wstyd....jestem w 18 dc i zrobiłam sobie Betę i co? i nic.....owulacje miałam chyba w sobotę 21.02 a test owulacyjny pozytywny w czwartek 19... i tak sobie pomyślałam, że może akurat się udało i coś wyjdzie...odebrałam wyniki i .....humor spadł do poziomu zero! Do @ jeszcze 8 dni ale chyba z krwi już coś powinno być widać....Wiem jak jest, ale na poprawę nastroju może zaaplikuj sobie coś co oderwie myśli od tematu, jakiś film czy coś tego typu.
Koniara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Blondiku wiem, że głupio to zabrzmi i pewnie to mało niewykonalne ale NIE STRESUJ się! odpocznij, nie myśl, wytrzymasz tydzień, my tu będziemy Cię wspierać kochana, pewnie za wcześnie żeby zobaczyć coś konkretniej
Koniara ale żeś wystrzeliła z tą betązdziwiłabym się gdyby wyszła także wyluzuj
momo gigantdo auta buhaha
Koniara lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:04
********Gang 18+********
nick nieaktualny