My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;(A teraz mój torbiel ma 11lat
I powiem Ci że takie torbiele są najlepsze
Koniara kobieto mi w 13dniu po owulce wyszła beta 16,8 czyli malutka więc poczekaj spokojnie i zatestuj za tydzień
Kroko teraz specjalnie dla Ciebie:
A teraz Wam napiszę jak wizyta
Pani doktor bardzo miła i delikatnaPowiedziała że cieszy się że jestem tak przygotowana do wizyty (porządek w papierach
) bo nie musimy już tracić czasu na pierdoły. No i ten cykl mam dać sobie trochę czasu, żeby macica doszła do siebie, no i wszystko wskazuje na to, że mam te zrosty w macicy, więc mam już skierowanie na histeroskopię. Robimy ją w przyszłym cyklu. Jak przyjdzie @ to mam zadzwonić i się dokładnie umówić na 6–10dc. A najfajniejsze jest to że chyba uda mi się wcisnąć na NFZ jeszcze
Karolucha, ara, Nieukowa, Koniara, Krokodylica, Asiula86, Summerka, Izoleccc, momo1009, Katjaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Blondik ja tez tak mialam z Julia...dlugo nic nie bylo widac...I w ostatniej ciazy...dopiero w 8 tygodniu zobaczylam malenstwo z bijacym serduszkiem
bedzie dobrze!!!!Trzeba wierzyc!!!!!!
Anuska super ze idziesz do przodu!!!Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska, to bardzo krzepiace wiadomości, super!
Blondik skoro lekarz mówi ze tak może być, to może tak być.. Nie stresuj się, ja byłam u lekarza w 7t 3d dopiero było serduszko.. Będzie dobrze
Strasznie mnie dziś wszystko boli tam na dole, rwie jakbym miała okres i ciagle to krwawienie, ile to trwa bo juz nie pamiętam.. Mam dość chodzenia w pieluchach.. Wszystko mam tak wrażliwe ze szok, coś czuje ze nie tak powinno być..
Do tego mam teściów.. Pol dnia stałam przy garach, w momencie gdy mogłam się zdrzemnac, bo treść poszedł ze starszakiem na spacer to teściowa mnie zagadywala.. Jestem zmęczona jak diabli..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:50
-
To na odstresowanie wyslalam meza z corka do sklepu a sama wskakuje do wanny....rany jak dobrze ze WY wszystkie istniejecie, dolina znienila sie w zaledwie wykopek...
momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq mala grandzi czy tak sie boisz efektow?
Dziewczyny uszkodzilam kota ;( Kot sie skłaczyl pod pachami i musiakam mu kawal koltunka wyciac. I kuzwa przecielam mu delikatna skore pod pacha bo sie ruszyl niefortunnie ;((( co ze mnue za matka buuuu ;( -
nick nieaktualnyNa szczepieniach poszło dobrze, płakała chyba z 30sec....ale boję się efektów.....mała od 14stej śpi na zmianę z płaczem...apatyczna już się zrobiła...buuuuuuuu naprawdę się boję tych skutków ubocznych ;-/
Nieukowa spoko, kotek zapomni, zdarza się skarbie.....a jak będziesz obcinać pazurku dla dzidzi będziesz uważała 10000000 razy bardziej uwierz mi.... -
Malenq wrote:Na szczepieniach poszło dobrze, płakała chyba z 30sec....ale boję się efektów.....mała od 14stej śpi na zmianę z płaczem...apatyczna już się zrobiła...buuuuuuuu naprawdę się boję tych skutków ubocznych ;-/
Nieukowa spoko, kotek zapomni, zdarza się skarbie.....a jak będziesz obcinać pazurku dla dzidzi będziesz uważała 10000000 razy bardziej uwierz mi....
Moja Zuzia była taka po szczepieniach, że jak rano miała szczepienie to dopiero na drugi dzień doszła do siebie... To chyba standardI skutków ubocznych nie było... Hmmmmm..... A może ona od tych szczepień taka pyskata
Mona_M, Malenq, konwalianka, Krokodylica, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Mam jakiegoś mega doła, wszyscy znajomi zachodzą a ja czuje się jak jakiś wadliwy egzemplarzco to za sprawiedliwość?! We wtorek mam hsg, z jednej strony się cieszę bo może w końcu coś się wyjaśni ale z drugiej strony boje się, że coś wyjdzie bardzo nie tak
wiem to
W piątek minie 2 miesiąc odkąd groszek sobie poszedł -
Marissith, będzie dobrze! A takich wybrakowanych egzemplarzy niestety jest więcej, choćby ja
Anuśka, super, że fajna lekarka i jest plan działania!
Blondik, spokojnie, będzie dobrze!
A ja po usgi cieszę się, bo torbieli nie ma. Na prawym jajniku największy pęcherzyk ma ok. 17 mm, więc jest ok
Trochę się uspokoiłam
Jeszcze jedna tableteczka anty, posiew (oby był już jałowy), @ i w poniedziałek wizyta u lekarza (plan działania, co dalej).
Jednak marzec będzie piękniejszym miesiącem
Pozdrawiam Was baaaaaaardzo, bardzo gorąco!
Aaaa... lekarz oczywiście się spytał na początku wizyty, czy to usg wczesnej ciąży - takie małe faux pas... Najwidoczniej wyglądam, jakbym była w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:09
Ania_84, konwalianka, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej moje drogie,
ja wpadam tylko na chwilę. Byłam dziś na pierwszej wizycie u gin. Babka spoko- wydaje się ok. Co ważniejsze mam w lewym jajniku pęcherzyk 18mm (7dc). W prawym pusto wiec wygląda na to, że to będzie krótki cykl. W piątek mam się znowu zgłosić żeby zobaczyć co i jak. Jeśli owulka będzie to dostanę luteinę i zobaczymy czy coś się wykluje. A póki co idę golić nogi i czekam na męża bo do końca tygodnia czeka na dużo pracyAnuśka, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik kochana bedzie odbrze zobaczysz zbacz ile dziewczyn miało podobnie
ja wierze ze bedzie dobrze
Nieukowa.. kochana to sie zdarza koty sa dosyc ruchliwe
Anuska i Asiula super info
Martishi .. tulem .. i nie gadaj takich glupot zesz wadliwy egz.. bo tak nie jest i wiesz o tym doskonaleAsiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Blondik, jest jeszcze wcześnie - nie schizuj niepotrzebnie, bo to nic nie pomoże. Lekarz nie powiedział na razie nic złego więc nie szukaj tam kochana drugie dnia. Wszystkie e-ciocie trzymaja kciuki, jak bedzie trzeba płakać to będą z tobą płakać - na razie przywołuje Cię tto porządku - pozytywne myślenie i no stres!
Koniara lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************