X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, piękne drineczki. Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu.

A powiedz mi, czy te zastrzyki w brzuch bolą? Ja też to będę miała, ale jak dla mnie to brzmi trochę strasznie.

Anuska, Antoś mi się bardzo podoba. Ale miej tez ma uwadze, że później będzie już Antoni. :)

Właśnie weszłam na amerykańskie forum dziewczyn starających się o dziecko. Lekko szokłam jak zobaczyłam, że one wklejają na publiczne forum zdjęcia swojego śluzu lub zdjęcia majtek np.z plemieniem do oceny.... O.o

Asiula86 lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg.... :O
    tego jeszcze nie grali.... sluz i gacie na ekranie... ;D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco ehhh ja pamiętam jak przezywalam smierc mojego psiaka :-(
    A fujj lozysko
    Nastka nie no zdj sluzu a fujj

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że fuj. Te Amerykanki jakieś dziwne są. Wchodzi człowiek na forum, z bułką w ręku, chce poczytać informacje o ClearBlue a tu na głównej wisi wielkie zdjęcie gluta między palcami i pytanie: Co sądzicie dziewczyny? Jest już płodny?
    :D

A za chwilę kolejne zdjęcie majtek z krwią i pytanie o ocenienie jakości śluzu oraz czy to może być implantacja?

Ania_84, marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.pitole seriooo??? To my do tego poziomu nie doszlysmy ale czekajcie moge wam zafundować jakas focue hahaha :-D
    A filmików dopochwowych niw maja w celu ustalenia czy szyjka sie otwiera :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:24

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja.pitole seriooo??? To my do tego poziomu nie doszlysmy ale czekajcie moge wam zafundować jakas focue hahaha :-D
    A filmików dopochwowych niw maja w celu ustalenia czy szyjka sie otwiera :-P
    Nie mają ;) Ale adminka pozwala na takie zdjęcia śluzu, jest to nawet w regulaminie zapisane, więc ja tam wchodzić nie będę już, bo nie chcę cudzych wydzielin z pochwy oglądać :P

Mnie juz chyba nic u ludzi nie zdziwi. Ostatnio ogladałam Come Dine with Me. Taki brytyjski program gdzie się gotuje i wzajemnie zaprasza na obiad a potem punktuje. W tym programie była para, która powiedziała, że oni sobie wysyłają zdjęcia MMS swoich kup. I to była naprawdę atrakcyjna para, on i ona. Hehehe :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fuj nie no zdj kupy blee blee

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko nie moge sobie poradzić spac mi sie chce....

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobra, zmieniamy temat :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka a propos Antoniego :)
    Wczoraj siedzimy z mężem w pizzeri i przyszli rodzice z Antonim ok 3-4 letnim. Antoni (tak się do niego zwracali) rzucał sztućcami po całej restauracji mając uwagi swoich starych głęboko w dupie. Także Antoś tak, Antoni nie.
    Nasturcja ja miałam zastrzyki w brzuch, pierwszy robiłam na stojąco i bolał, później mąż mi podpowiedział, żebym robiła na siedząco i prawie nic nie poczułam.
    My dopiero wróciliśmy z wojaży, było super, koncerty bardzo fajne, teraz padam na cycki, ale nie będę wam tego pokazywać na fotach ;) obleśne to trochę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:41

Lady Maruda, Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo najszczerszych chęci nie dam rady Was nadrobić.

Wczoraj chrzciliśmy Zuzę.
    Wyglądała pięknie, jej matka zresztą też. :P

Oczywiście jak to bywa z @, przyszła do mnie wczoraj, przed wyjściem na chrzciny. :]

cati, Katjaa, choco, Asiula86, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, gratuluje chrzcin. Wszystkiego dobrego. To Twoja pierwsza @ od narodzin Zuzi?

Mari, nadal mnie te zastrzyki przerażają, ale jak trzeba to zrobię. Wszystko dla przyszłego dziecka :)

Ja wam ogólnie powiem, że tu w Anglii panuje bezstresowe wychowanie i niegrzecznemu dziecku nikt nie ma prawa zwrócić uwagi, bo może się skończyć na wezwaniu policji. Matki na dzieci tu nie krzyczą. Dzieciaki w autobusach się drą, rzucają butelkami w pasażerów lub rozlewaja sok na podłogę i każdy siedzi cicho, bo dziecko trzeba wychować bezstresowo. A mamuska siedzi zadowolona i jeszcze chwali, że jej synek tak się ładnie bawi (faktycznie ładna zabawa jak rozlał cały sok na podłodze i krzyczy na pasażerów).
    Widziałam tu dzieci kilkuletnie mówiące do własnej matki Fuck off. A jeśli chodzi o nastolatki to jest po prostu strasznie. Bezstresowe wychowanie za młodu powoduje to, że w wieku 14 lat nastolatka wygląda jak zwykła 40 letnia ulicznica. 12 latki sypiaja z chłopakami, 14 latki mają pełen makijaż, sztuczne rzęsy, paznokcie akryle, przedłużane włosy i najnowszy model iPhona. Chłopaki tworzą jakieś gangi, palą i piją, strach po prostu koło takich przechodzić. I to są 14-15 letnie dzieci... Poza tym wyglądają tak dojrzale, że bez trudu mogą np.iść i kupić alkohol.
    Moja znajoma na fejsie wczoraj wstawila zdjęcie swojego 15 letniego syna który sobie zrobil wielki tatuaż na przedramieniu i napisała, ze jest bardzo dumna ze swojego syna!

Różnice kulturowe dają się we znaki. Oczywiście nie każde brytyjskie dziecko takie jest, ale to co tu się dzieje przekracza wszelkie granice. Jakos nie widzę siebie w tym kraju pod względem wychowania dziecka. Nie chciałabym aby moje takie było a boje się ze tak będzie jak rozpocznie szkołę to zacznie kopiować koleżanki i kolegów.
    A np.nasze mieszkanie znajduje się niedaleko szkoły podstawowej i w tej szkole większość dziewczynek nosi hijaby. Codziennie widzę te dzieciaki i tylko raz widziałam dziewczynkę bez chustki na głowie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 17:14

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda... doczytalam ze to Nastka... Hej Słoneczko <3 :*

Lady Maruda lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski,
    Aż mi się niedobrze zrobiła jak przeczytałam o tym lozysku, bleee
    Choco kciuki za pomyslna operacje męża.

A reszty się pytam dlaczego ta niedziela mija tak szybko? Dlaczego jutro znów poniedziałek?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katja :) Co tam slychac? Jak widzisz kochana ja nadal bez ciąży i widzę, że Ty tez biedna wciąż się zmagasz? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ten wątek bardzo spustoszał, garstka nas pozostała, a część sobie poszła. Gdzie Asha? Nasz wątek jak Ghost Town teraz :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha jest na zdzisce i elzbiecie oraz na belly ;-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda wrote:
    Hej Katja :) Co tam slychac? Jak widzisz kochana ja nadal bez ciąży i widzę, że Ty tez biedna wciąż się zmagasz? :(
    Ehh widocznie to nie Nasz czas na Dzidzie :( zobacz ile czasu jestesmy juz na forum... tylko ja w tym cyklu mam zakaz... Przyjmuje leki na depresje :( mam nadzieje ze to cholerstwo mi przejdzie. Dawno Cie nie bylo u nas <3 tak czytam że w Anglii mieszkasz a nie mieszkalas kiedys w Indiach? Kurcze jesli sie myle wybacz mi :( a Wy badania robiliscie jakiejs czemu Dzidzi nie ma?

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laseczki... Ja juz lekko ociezala :)

No Asha byla na bbf na sekunde a potem zniknela...

Co do lozysk to ja w koncu doczytalam co to jest porod lotosowy... Chodzi o to, zeby w ogole nie odcinac lozyska od dziecka, az samo nie wyschnie i nie odpadnie... Nie wiem czy mi wyobrazni starcza, zeby ogarnac kladzenie noworodka w lozeczku razem z kawalem psujacego sie miesa, do ktorego jest przyczepione, np. przez miesiac... Albo karmienie dziecka obok ktorego lezy podsmierdujace lozysko...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie marudzic mi tutaj, jak znam zycie dzieciaczkom wyklutym na bbf wyrosna zeby, a potem my sie przeniesiemy tu starac sie o kolejne, a wy dla odmiany bedziecie na bbf o kolkach dyskutowac :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 3927 3928 3929 3930 3931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: