My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula, piękne drineczki. Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu.
A powiedz mi, czy te zastrzyki w brzuch bolą? Ja też to będę miała, ale jak dla mnie to brzmi trochę strasznie.
Anuska, Antoś mi się bardzo podoba. Ale miej tez ma uwadze, że później będzie już Antoni.
Właśnie weszłam na amerykańskie forum dziewczyn starających się o dziecko. Lekko szokłam jak zobaczyłam, że one wklejają na publiczne forum zdjęcia swojego śluzu lub zdjęcia majtek np.z plemieniem do oceny....Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Choco ehhh ja pamiętam jak przezywalam smierc mojego psiaka
A fujj lozysko
Nastka nie no zdj sluzu a fujj -
nick nieaktualnyPewnie, że fuj. Te Amerykanki jakieś dziwne są. Wchodzi człowiek na forum, z bułką w ręku, chce poczytać informacje o ClearBlue a tu na głównej wisi wielkie zdjęcie gluta między palcami i pytanie: Co sądzicie dziewczyny? Jest już płodny?
A za chwilę kolejne zdjęcie majtek z krwią i pytanie o ocenienie jakości śluzu oraz czy to może być implantacja?
Ania_84, marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ja.pitole seriooo??? To my do tego poziomu nie doszlysmy ale czekajcie moge wam zafundować jakas focue hahaha
A filmików dopochwowych niw maja w celu ustalenia czy szyjka sie otwieraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:24
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja.pitole seriooo??? To my do tego poziomu nie doszlysmy ale czekajcie moge wam zafundować jakas focue hahaha
A filmików dopochwowych niw maja w celu ustalenia czy szyjka sie otwieraAle adminka pozwala na takie zdjęcia śluzu, jest to nawet w regulaminie zapisane, więc ja tam wchodzić nie będę już, bo nie chcę cudzych wydzielin z pochwy oglądać
Mnie juz chyba nic u ludzi nie zdziwi. Ostatnio ogladałam Come Dine with Me. Taki brytyjski program gdzie się gotuje i wzajemnie zaprasza na obiad a potem punktuje. W tym programie była para, która powiedziała, że oni sobie wysyłają zdjęcia MMS swoich kup. I to była naprawdę atrakcyjna para, on i ona. Hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka a propos Antoniego
Wczoraj siedzimy z mężem w pizzeri i przyszli rodzice z Antonim ok 3-4 letnim. Antoni (tak się do niego zwracali) rzucał sztućcami po całej restauracji mając uwagi swoich starych głęboko w dupie. Także Antoś tak, Antoni nie.
Nasturcja ja miałam zastrzyki w brzuch, pierwszy robiłam na stojąco i bolał, później mąż mi podpowiedział, żebym robiła na siedząco i prawie nic nie poczułam.
My dopiero wróciliśmy z wojaży, było super, koncerty bardzo fajne, teraz padam na cycki, ale nie będę wam tego pokazywać na fotachobleśne to trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:41
Lady Maruda, Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Mimo najszczerszych chęci nie dam rady Was nadrobić.
Wczoraj chrzciliśmy Zuzę.
Wyglądała pięknie, jej matka zresztą też.
Oczywiście jak to bywa z @, przyszła do mnie wczoraj, przed wyjściem na chrzciny. :]
cati, Katjaa, choco, Asiula86, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko, gratuluje chrzcin. Wszystkiego dobrego. To Twoja pierwsza @ od narodzin Zuzi?
Mari, nadal mnie te zastrzyki przerażają, ale jak trzeba to zrobię. Wszystko dla przyszłego dziecka
Ja wam ogólnie powiem, że tu w Anglii panuje bezstresowe wychowanie i niegrzecznemu dziecku nikt nie ma prawa zwrócić uwagi, bo może się skończyć na wezwaniu policji. Matki na dzieci tu nie krzyczą. Dzieciaki w autobusach się drą, rzucają butelkami w pasażerów lub rozlewaja sok na podłogę i każdy siedzi cicho, bo dziecko trzeba wychować bezstresowo. A mamuska siedzi zadowolona i jeszcze chwali, że jej synek tak się ładnie bawi (faktycznie ładna zabawa jak rozlał cały sok na podłodze i krzyczy na pasażerów).
Widziałam tu dzieci kilkuletnie mówiące do własnej matki Fuck off. A jeśli chodzi o nastolatki to jest po prostu strasznie. Bezstresowe wychowanie za młodu powoduje to, że w wieku 14 lat nastolatka wygląda jak zwykła 40 letnia ulicznica. 12 latki sypiaja z chłopakami, 14 latki mają pełen makijaż, sztuczne rzęsy, paznokcie akryle, przedłużane włosy i najnowszy model iPhona. Chłopaki tworzą jakieś gangi, palą i piją, strach po prostu koło takich przechodzić. I to są 14-15 letnie dzieci... Poza tym wyglądają tak dojrzale, że bez trudu mogą np.iść i kupić alkohol.
Moja znajoma na fejsie wczoraj wstawila zdjęcie swojego 15 letniego syna który sobie zrobil wielki tatuaż na przedramieniu i napisała, ze jest bardzo dumna ze swojego syna!
Różnice kulturowe dają się we znaki. Oczywiście nie każde brytyjskie dziecko takie jest, ale to co tu się dzieje przekracza wszelkie granice. Jakos nie widzę siebie w tym kraju pod względem wychowania dziecka. Nie chciałabym aby moje takie było a boje się ze tak będzie jak rozpocznie szkołę to zacznie kopiować koleżanki i kolegów.
A np.nasze mieszkanie znajduje się niedaleko szkoły podstawowej i w tej szkole większość dziewczynek nosi hijaby. Codziennie widzę te dzieciaki i tylko raz widziałam dziewczynkę bez chustki na głowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 17:14
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Hej Katja
Co tam slychac? Jak widzisz kochana ja nadal bez ciąży i widzę, że Ty tez biedna wciąż się zmagasz?
zobacz ile czasu jestesmy juz na forum... tylko ja w tym cyklu mam zakaz... Przyjmuje leki na depresje
mam nadzieje ze to cholerstwo mi przejdzie. Dawno Cie nie bylo u nas
tak czytam że w Anglii mieszkasz a nie mieszkalas kiedys w Indiach? Kurcze jesli sie myle wybacz mi
a Wy badania robiliscie jakiejs czemu Dzidzi nie ma?
-
Hejka laseczki... Ja juz lekko ociezala
No Asha byla na bbf na sekunde a potem zniknela...
Co do lozysk to ja w koncu doczytalam co to jest porod lotosowy... Chodzi o to, zeby w ogole nie odcinac lozyska od dziecka, az samo nie wyschnie i nie odpadnie... Nie wiem czy mi wyobrazni starcza, zeby ogarnac kladzenie noworodka w lozeczku razem z kawalem psujacego sie miesa, do ktorego jest przyczepione, np. przez miesiac... Albo karmienie dziecka obok ktorego lezy podsmierdujace lozysko...