X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Nastka współczuję... Ja koleżanek już dawno nie mam niestety okazało się że albo mnie obgadywały za plecami albo mi się do męża przystawiały... Plotami się nie martw, ludzie pogadają i przestaną. Za moment znajdą sobie inny temat do plotek. Ale z doświadczenia wiem że na "koleżanki" trzeba bardzo uważać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Anuśka. Ja zawsze mówię wszystko jedynie mojej mamie. Ona zawsze mnie wysłucha i doradzi, choć jest bardzo wymagająca w stosunku do mnie i bardzo mnie krytykuje za każdy mały błąd.

Ale koleżanki wara. Nie ma sensu zwierzać się żadnej. Wszystko fałszywe. Teraz się zastanawiam jak to odkręcić, bo ta głupia plotkara nakłamała ludziom, że mój mąż jest bezpłodny. I razem z tą grupą dziewczyn cieszą się, że ja cierpię i nie mogę zajść w ciążę. Kur... Baby koło 30 lat a takie głupie. Jak można drugiemu człowiekowi tak źle życzyć?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Anastazja, rozumiem, że wracacie do starań?.
    Tak wracam i juz się boję :/
    Jutro ma do mnie zadzwonić pani doktor odnośnie wyniku tsh i upewnie się vzy mogę się już starać.

Co do luteiny to moim aplikatorem był paluszek ;)

Ara chętnie skorzystam z twojej pomocy w sprawie ziół, wysłałam Ci zaproszenie

Aniu śliczna kuchnia

Izotecccc rety 6 tygodni, tez liczę dla ciebie że będzie to szybciej bo wiem jak ciężko się czeka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja bym nic nie odkręcała, bo to jeszcze podgrzeje temat. Utrzymywałabym że się staracie ale bez spiny i tyle. I niech plotkary spier... na drzewo :)

Anastazjaaa, Lady Maruda lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dobrze gadasz niech plotkary spadają na drzewo ;)

Widzę że już nie ma opcji nie lubię, ciekawe dlaczego zlikwidowali, ale w sumie to dobrze bo jakoś mi to nie pasowalo

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Ooo dobrze gadasz niech plotkary spadają na drzewo ;)

Widzę że już nie ma opcji nie lubię, ciekawe dlaczego zlikwidowali, ale w sumie to dobrze bo jakoś mi to nie pasowalo
    Moim zdaniem też było bezsensu... Ana no to trzymam kciuki za starania :) Wiruski zostawiłam ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja Ania, chyba lepiej temat przemilczeć. Z czasem im się znudzi i znajdą nową pożywkę do plotek.

A tak odnośnie plotek...

Pamiętam jak kilka lat temu przytyłam jakieś 8 kg. Zawsze byłam chuda, miałam niedowagę i taką mnie ludzie znajomi z Polski pamiętali. Jak poznałam mojego męża i zaczął mi gotować takie dobre potrawy to przytyłam z 47 kg do zdrowego 56 kg. Wreszcie wyglądałam normalnie a nie jak szkielet. Podczas pobytu w Polsce wszyscy zastanawiali się czy w ciąży jestem. Wiecie co później usłyszałam na swój temat? Że byłam w ciąży, urodziłam syna i oddałam go do adopcji. :D

Ludzka wyobraźnia mnie zadziwia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 16:42

• Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda w niezłe klimaty Cie wplątują :/

Ludzie którzy to wymyślają najpewniej mają mega nudne życie, dlatego interesują się sprawami innych ehhh

05a5dc343a95c3abdf4420765179411e.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham na ostatnich nogach i zostawiam wam letnie wiruski :) ******************************************************************************************************************************************************

Blondik, Ania_84, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

Nastke wg po porstu daj spokoj i odpusc kontakt z nimi - jedno co ja bympowiedizla to dala bym jej do zrozumienia ze wiem ze wypelpala wszytsko i z racji teog nie mam ochoty z taka osoba utrzymywac kontaktu

witam sie jako mops ;P
    ale juz coraz mniej boli..wczorjbyl krytyczny dzien.. az bralam co 4 h apap...dzis tfu tfu ani jednej tbl ... ale za to opieka I klasa :D
    dzis budyn made in maz :D
    gotowane papki :D itp itd :D hahah :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    macham na ostatnich nogach i zostawiam wam letnie wiruski :) ******************************************************************************************************************************************************

Biedro idziesz rodzić?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka spakowana już?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz dczytał...ze co ze juz Biedorneczka dzie rodzic..matko.. corko.. nooooo .. :D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leci tan czas dopiero chwlily się testami a już urodziły lub rodzą o matko jak ten czas pędzi a cudzą ciąża mija tak szybko ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Leci tan czas dopiero chwlily się testami a już urodziły lub rodzą o matko jak ten czas pędzi a cudzą ciąża mija tak szybko ;)
    No właśnie za szybko...

Oglądałam dzisiaj program o handlu komórkami jajowymi. Wiecie że za sprzedaż komórki jajowej kobiety biorą od 4 do 15tysi o.O Szok... A wiecie że dziecko z takiej komórki może pozwać biologiczną matkę o alimenty? Bardzo kontrowersyjny temat...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Misia a na co ten rosołek ma zadziałać?
    Podobno na wzmocnienie zyl i stawow. Mam nostwo pajaczkow i bole stawow.

Nastka co za dziewuchy!!!!! Ja niegdy nie rozumialam takich osob, kt wszystkich by oczernialy i co gorsza cieszyly sie z czyjegos nieszczescia!!! Normalnie cisnienie mi podniosly...
    Trzeba by znalezc dla nich kare, ale studnia Anuskowa to zdecydowanie za malo!!!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Podobno na wzmocnienie zyl i stawow. Mam nostwo pajaczkow i bole stawow.

Nastka co za dziewuchy!!!!! Ja niegdy nie rozumialam takich osob, kt wszystkich by oczernialy i co gorsza cieszyly sie z czyjegos nieszczescia!!! Normalnie cisnienie mi podniosly...
    Trzeba by znalezc dla nich kare, ale studnia Anuskowa to zdecydowanie za malo!!!
    Do studni to nie... Ale mam pojemne szambo :D 12tysięcy litrów :) Wszystkie laseczki się zmieszczą, i nawet dam im się klockami pobawić ;)

Ja też mam pękające naczynka (zwłaszcza na nogach) i obsesję na punkcie rosołu :D Pasuje mi taka recepta :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:46

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, szambo nie.... Nawet to dla takich plotkar za słabe :D

A wiecie, że ja niedawno oglądałam reportaż i stwierdzono, że rosół zawiera więcej kalorii i więcej soli od zwykłej zupki chińskiej? Ponadto, ilość białka oraz ilość węglowodanów była nawet nieco niższa niż w zupce z torebki O.o

Ciekawe czy faktycznie tak jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:59

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski, co u Was?

U mnie nadchodzi @, już czuję jej oddech na karku. ;)

Aż dziw że tak szybko?
    Może mi się teraz wszystko poregulowało? Hmmm.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja przed pierwszą ciążą nie owulowałam a po ciąży idealnie równiutko co 30dni @ przychodziła i owulka była :)

Nastka a może jednak... Ja jem takie rzeczy i w takich zestawieniach że moje szambo jest radioaktywne ostatnio :D

Lady Maruda, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 4020 4021 4022 4023 4024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ