My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Zastrzyki na tężec mają ważność 10lat? Muszę to sprawdzić...
"Zgodnie z kalendarzem szczepień szczepionkę przeciwko tężcowi w skojarzeniu ze szczepionką przeciw błonicy (dT) podaje się w wieku 19 lat jako szczepienie obowiązkowe. Natomiast doszczepianie, co 10 lat, figuruje jako szczepienie zalecane."
To jeszcze mam ważne.. uff.. -
Coś mnie jajnik boli z lewej strony, czyżby dopiero teraz owulacja była? Coś nie znam swojegomorganizmu już nic nie wiem
A jutro znów poniedzielak i 5 godzin w pierwszej pracy i 9 w drugiej
Zapowiada się ciężki tydzień, mnustwo pracy do tego wywiadowka u tiago w szkole i moja wizyta u lekarza.
Ale i tak wcisnelam gdzieś wizytę u kosmetyczki, robię sobie Zelik na stopach na latoAnia_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Oj demonizujecie to tsh na poziomie 2. Moja kumpela miała tsh ponad 5 i zaszła w 1 cyklu. Młody ma już miesiąc i jest zdrowym facetem.
A tak w ogóle cześć.
Bąbel tulę mocno.
Trzeba podkreślić, że każdy ma inaczej. Moja ciocia miała nadczynność i wolę i urodziła 4 dzieci. Usunęli jej operacyjnie i teraz ma niby niedoczynność jej TSH to 300!!!! Żyje i nie bierze żadnych tabletek. Nie jest senna itp. Można mieć TSH w normie ale trzeba patrzeć na ft3 i ft4 też.
My dzisiaj w domku bo mężu ma nocke. Rolety pozasłaniane i wiatraki wszędzie włączone. Od 13,00 mamy słońce w oknach także sauna. Chyba trzeba pomyśleć o jakimś klimatyzatorze.
-
Ana Zapowiada sie ciezki tydzien
Anuska mam pytanie.. wiesz moze jak juz z tgym macierzynskim dla własnych dzialanosci ?? czy jak pobiera sie macierzynski to musze zawiesic firme ?? -
Ciężki ciężki ale chociaż szybko minie, bo jak jest nadmiar obowiązków to nie ma czasu na uzalanie się nad sobą że coś boli czy strzyka, więc dla mnie to dobrze ze plan napięty.
Co do własnych działalności i profitów zusowskich to się nie wypowiadam bo szkoda nerwów, jak mieszkalam w pl to mąż miał działalność, nic się nie należało a ZUS większy niż normalnie brak słów -
Ania_84 wrote:Ana Zapowiada sie ciezki tydzien
Anuska mam pytanie.. wiesz moze jak juz z tgym macierzynskim dla własnych dzialanosci ?? czy jak pobiera sie macierzynski to musze zawiesic firme ?? -
No ja teraz napisalam o przywrócenie bo mialam opóźnienia
a podatki nie pkace zaliczek bo później na koniec roku mi wychodzi ze to co bym wpacila to idzue z odliczen zdrowotnego ale firma jest na zyskach w picie
no nic zobaczymy działalność mam 3 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:12
-
Ania_84 wrote:No ja teraz napisalam o przywrócenie bo mialam opóźnienia
a podatki nie pkace zaliczek bo później na koniec roku mi wychodzi ze to co bym wpacila to idzue z odliczen zdrowotnego ale firma jest na zyskach w picie
no nic zobaczymy działalność mam 3 lata
Bo na razie znam teorię
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Czyli jednak pco nie zniknęło... Myślałam że po ciąży się to unormuje
Też miałam taką nadzieję.
Cóż. Peszek.
Zapomniałam napisać że obcięłam włosy z mocno długich na mocno krótkie i taka jestem teraz zaje*ista, dzida, szprycha, foka i jak mój romantyczny mąż powiedział "jak cię teraz całuję po szyi to mi włosy nie włażą w zęby".Anuśka, marissith, Izoleccc, Misi@, Blondik, ara, bąbel lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Też miałam taką nadzieję.
Cóż. Peszek.
Zapomniałam napisać że obcięłam włosy z mocno długich na mocno krótkie i taka jestem teraz zaje*ista, dzida, szprycha, foka i jak mój romantyczny mąż powiedział "jak cię teraz całuję po szyi to mi włosy nie włażą w zęby".Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny