My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm.. no to ph ladne
ps przynajmenij normalny lab bo pisze górna granice ph..
nie wiem..jak chcecie zrobicie posiew jelsi nie byl robiony ..max 60 zl.. a bedzieciemiec pewnosc..
bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbel nasz gin jest najlepszy w okolicy, ale może czas go zmienić? Podzwoń po klinikach, może uruchomią jeszcze środki na ivf na nfz. Kurde nie wiem co Ci doradzić
A badałaś wrogość śluzu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 10:55
bąbel lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:to było do Anastazjii, heh
Ja z tych zdesperowanych a nie bojacych się, luteine też mam zamiar brać sama na własną rekeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:00
-
marissith wrote:Bąbel nasz gin jest najlepszy w okolicy, ale może czas go zmienić? Podzwoń po klinikach, może uruchomią jeszcze środki na ivf na nfz. Kurde nie wiem co Ci doradzić
A badałaś wrogość śluzu?bąbel lubi tę wiadomość
-
Mari nie nie badałam - ale IUI powinna zaskoczyć, nawet gdyby był wrogi śluz. Mam jeszcze w planach wizytę u jednego ginekologa, nie w Ol ale w okolicach - ciotka mojego mężą pracowała jako położna u niego na oddziale i sama zaproponowała, że umówi mnie do niego na wizytę, tylko mam dać znać kiedy. K***a dlaczego nas to spotyka ...
-
Anastazjaaa wrote:Co człowiek to opinia, skoro gin sam z tobą zacza rozmowę o invitro to facet zna się na swojej pracy, przy tak długim leczeniu może nie warto zmieniać gina, już się znacie dość dobrze... Ale to oczywiście twoja decyzja
Dziewczyny dziękuję Wam, że jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:03
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
babel ewentulanie mozecie isc w kierunku genetyki.. / lub przeciwcial przeciwko plamniekom meza.. zadko sie zdaza ..ale nie raz tak jest .. choc wg mnie to juz taki koncowy etap..
do IVF i tak pewnie beda chcieli genetykebąbel lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:babel ewentulanie mozecie isc w kierunku genetyki.. / lub przeciwcial przeciwko plamniekom meza.. zadko sie zdaza ..ale nie raz tak jest .. choc wg mnie to juz taki koncowy etap..
do IVF i tak pewnie beda chcieli genetyke -
nick nieaktualnyBąbel, strasznie Ci współczuję, bo wiem doskonale co przezywasz. My też długo się staramy i też nie znamy konkretnej przyczyny.
Tak sobie czasem myślę, że my z Ania84 i Arą chyba weterankami tego wątku jesteśmy. Jak ja weszłam na ten wątek, to dopiero Malenqa była w 1 trymestrze ciąży. U Ani męża azoospermia a u mnie i u Ary nie wiadomo co. Reszta dziewczyn z wątku już dawno urodziła albo jest przy końcówce ciąży.bąbel lubi tę wiadomość
-
Lady Maruda wrote:Bąbel, strasznie Ci współczuję, bo wiem doskonale co przezywasz. My też długo się staramy i też nie znamy konkretnej przyczyny.
Tak sobie czasem myślę, że my z Ania84 i Arą chyba weterankami tego wątku jesteśmy. Jak ja weszłam na ten wątek, to dopiero Malenqa była w 1 trymestrze ciąży. U Ani męża azoospermia a u mnie i u Ary nie wiadomo co. Reszta dziewczyn z wątku już dawno urodziła albo jest przy końcówce ciąży. -
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Będę trzymać kciuki za Was bąbel. Myślisz, że mogłabyś się zakwalifikować do rządowego IVF?
Chyba, że kredyt
Lady ja mam 31 lat, mąż 34 - pierwsze badanie nasienia męża w 06.2012roku - wynik OK, moje HSG z 08.2012r. gdzie wpisano niepłodność pierwotna. Kilkanaście cykli stymulowanych w celu uzyskania owulacji no i 3 nieudane IUI - myślę, że wystarczy do kwalifikacji. -
nick nieaktualnybąbel wrote:Mam taką nadzieję ... inaczej nie damy rady finansowo
Chyba, że kredyt
Lady ja mam 31 lat, mąż 34 - pierwsze badanie nasienia męża w 06.2012roku - wynik OK, moje HSG z 08.2012r. gdzie wpisano niepłodność pierwotna. Kilkanaście cykli stymulowanych w celu uzyskania owulacji no i 3 nieudane IUI - myślę, że wystarczy do kwalifikacji.bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbel na pewno wystarczy żeby dostać się do programu rządowego, oby tylko środki były. Musisz dzwonić i pytać. Ja już myślałam o tym i miałam od listopada - grudnia wydzwaniać do novum. Tak patrzyłam od nas jest najlepszy dojazd polskim busem bo z mężem nie zawsze mogłabym jechać samochodem. Do Gd jest już trudniej. Ale jak masz samochód to Gd lepszy, bo szybciej się jedzie. W Ol na razie nie będzie ivf bo muszą ileś czasu funkcjonować żeby dostali na to zgodę. Tak słyszałam.
bąbel lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Bąbel na pewno wystarczy żeby dostać się do programu rządowego, oby tylko środki były. Musisz dzwonić i pytać. Ja już myślałam o tym i miałam od listopada - grudnia wydzwaniać do novum. Tak patrzyłam od nas jest najlepszy dojazd polskim busem bo z mężem nie zawsze mogłabym jechać samochodem. Do Gd jest już trudniej. Ale jak masz samochód to Gd lepszy, bo szybciej się jedzie. W Ol na razie nie będzie ivf bo muszą ileś czasu funkcjonować żeby dostali na to zgodę. Tak słyszałam.
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny