My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Witam urlopowo. Dopiero 9 a już upał.
Asiula gdzie jesteś?
Miłego dzionka życzę.
Kroko ja jestem przykładem na to że teksty o regulacji pco po ciąży to lekarze mogą sobie między bajki włożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:08
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula86 noooo
U nas 29 c
Krew oddana tylko teraz sie zjarnelam ze wcziraj nue wzielam tabsa na tarczyce :@Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:22
-
Witam
ja już w pracy, mimo upału i poniedziałku w dobrym nastroju zaczynam dzień. Oby @ nie postanowiła mi go zepsuć.
Ja baaaaaardzo lubię ciepełko więc nie będę narzekać na temperaturę za oknem.
Ania_84, Blondik, Lady Maruda, Koniara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
moze potrzebuje troche odpoczyhku poostatnich wynikach.. to chyba zrozumiale
Asiulka jak juz bedziesz miec troch sil tonapiszbąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Witam
ja już w pracy, mimo upału i poniedziałku w dobrym nastroju zaczynam dzień. Oby @ nie postanowiła mi go zepsuć.
Ja baaaaaardzo lubię ciepełko więc nie będę narzekać na temperaturę za oknem.
Asiula ma jutro kolejną betę, więc pewnie jutro nas poinforumuje. BTW, miałam w nocy sen o niej i był to dobry sen, ale nie zapeszam i mam nadzieję, że się jej sprawdzi
Ania_84, choco, Misi@, bąbel lubią tę wiadomość
-
Lady Maruda wrote:Po pierwsze, to nie są upały, tylko normalne letnie temperatury a po drugie toż to lato, a więc ma być gorąco. Ale Polakom chyba nigdy się nie dogodzi, bo my zawsze narzekamy na wszystko. Śnieg źle, gorąco źle, deszczowe lato też źle...
Asiula ma jutro kolejną betę, więc pewnie jutro nas poinforumuje. BTW, miałam w nocy sen o niej i był to dobry sen, ale nie zapeszam i mam nadzieję, że się jej sprawdzi
Używała może któraś z Was termometru owulacyjnego z rossmana? Sprawdza się?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyAnuska my nigdzie nie jedziemy brak funduszy.
No ale 3tygodnie wolnego mam.
Ja mam jakiś z apteki za 11 zł.
Lady ja taką temperaturę lubię no ale z dzieckiem na plac zabaw nie wyjdę póki co. A w domu z rana duchota była.
Miałam jechać z siostrą do Gdańska, ale zostałam w domu. Całe 2 dni pogody miała. Teraz leje deszcz. Wakacje nad Bałtykiem takie cudneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 10:56
-
Mona przynjamniej odpoczniesz
noo i bedziesz miala czas ddla nas
hahahah
ps daj znac jak paczka dotrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 10:53
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego ja jestem fanką klimatyzacji i nie mam pojęcia dlaczego tylko garstka osób ma klimę w polskich domach. W Anglii nie widziałam u nikogo, ale w Polsce lato jest cieplejsze niż w UK, więc klimatyzacja by się naprawdę przydała
Tak mi się przypomniało jeszcze odnośnie ciepłych temperatur: W Singapurze mają klimatyzowane chodniki na zewnątrz. Pieszym idącym daną ulicą wieje znad góry klima, która jest zamontowana jakoś nad ulicąAle nie w całym mieście tak jest, tylko w niektórych częściach.
-
Ja też cichutko i nieśmiało się witam
Ciężko za Wami nadążyć
ale topic 84' coś słabiutko żyje, więc przycupnęłam sobie u Was ostatnio
Kjopa3, ja miałam opory z pomiarem tylko przy pierwszej @Ale stwierdziłam, że jakaś niekompletna byłaby ta moja obserwacja, gdyby nie mieć danych z pierwszego tygodnia
P.S. Zgłaszam, że mój ofutrzony pies ledwo żyje. Jedyna pociecha w wiatraczku, przed którym wczoraj padliśmy z Mężem i całą trójką sierściuchówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:25
Ania_84, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe rozwiązanie z klimatyzacją na ulicach, szczególnie w tak gorących krajach jak Filipiny. Ale niestety klima to mój wróg. Niech tylko gdzieś powieje delikatnie z klimatyzacji a ja już mam problem z zatokami.**********************Gang 18+***********************