My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izolec gratulacje !!! Oj jak ja bym chciala zeby mi tak pogratulowano. Co do klotni z mezem, moj za to czesto dlugo pracuje i potem wraca super zmeczony i mi zasypia. Wkurzam sie wtedy straaaasznie i robie co moge zeby go podejsc, np budze w nocy z nienacka hihi
Izolec a jaka jest twoja sytuacja z praca ze sie tym martwisz ? Mnie w pazdzierniku wreszcie zatrudniaja na stale. Przynajmniej pod tym wzgledem bede gotowa na ciaze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 11:29
-
nick nieaktualnyMona. Rozmowa będzie ciężka dla mnie bo wiem, że powie mi to co wy żeby wycofać wypowiedzenie i iść na l4. Wiem, że macie rację ale tak bardzo się boję że znowu coś będzie nie tak i nie będę miała ani pracy na której mi zależy ani dziecka. Poprzednio też tak było że odmówiłam propozycji pracy bo byłam w ciąży a po 3 dniach już w niej nie byłam
-
nick nieaktualny
-
Izolec kurcze to sie akurat wszystko skumulowalo. Nam kobietom nie jest latwo pogodzic prace z ciaza a nawet z planowaniem kiedys tam ciazy bo niektorzy pracodawcy tylko sie trzesa czy przypadkiem nie planuje.. Twoje chyba jedyne wyjscie jest takie jak piszesz ale mozesz to troche opoznic ? Najpierw dobrzeby bylo sie upewnic u lekarza czy wszystko ok no i odczekac ten miesiac przynajmniej, jak nie 3.no ale nie wiem ile ty mozesz jeszcze czekac zanim wycofasz wypowiedzenie. A z nowym szefem pogadaj szczerze i wcale to ci nie musi zamknac drzwi do wspolpracy w przyszlosci.
-
nick nieaktualny
-
Moze nie wszystko stracone i nowy pracodawca cie przyjmie po maciezynskim. Dobra strona jest to ze bedziesz miala maciezynski ze starej pracy. Tu gdzie ja pracuje wszystkie dziewczyny sa na smieciowych kontraktach i w razie ciaz czesc, radz sobie sama a po urodzeniu mozesz wrocic...
-
ehh no i cofneli ustawe
" Po 11 godzinach obrad, ustawa o in vitro została cofnięta do prac komisji zdrowia. Jej posiedzenie planowane jest dziś na godz. 20. Jutro Senat ma głosować nad ustawą." -
nick nieaktualny
-
jeszcze podobny jest w plemnikiem..
aaa idioci i tyle.. nigdy dla Polski nic dobrego nie zrobili ..to teraz zrobia cos dla ludzi..watpie.. przedluzaja specjalnie ustawe zeby nie podpisal ja Komorswski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny