My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Donoszę, że mój Antoni waży 1900 g
Masakra jak gorąco, nie moge dac sobie rady, nawet wiatrak nie pomaga, a mąż miał założyć klime i co...składa swój nowy wypasiony rower ;/
lady daj znać co z psinką?
buziaki dziewczynki i miłego weekenduAsiula86, Ania_84, marissith, Blondik, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest diagnoza: Roztrzaskana miednica. Kręgosłup jest cały, pupa i kość ogonowa także. Tylko miednica...
Nie mam pojęcia jak to się stało, czy to przez to kopnięcie? Czy może dorwał go ten pijak szybko za rogiem i uderzył czymś ciężkim? Nie mamy pojęcia.
Lekarka stara się go uratować, moja mama jeszcze tam jest w lecznicy, ledwo żywa, ale jakoś siedzi. Lekarka powiedziała, że ten poprzedni weterynarz, który zdiagnozował kręgosłup złamany i chciał go uśpić, to nie lekarz i powinien zostać zwolniony i pozbawiony praw do wykonywania zawodu.
To są słowa lekarki.
Już ja mu opinię wystawię na google... -
Lady moj mial rozstrzaskana miednice zlamaba nogę, zmiazdzone wnetrznosci jeden wielki krwiak byl odbarczany bo nie kogl sie zalatwiac Leczenie trwali okolo 3 miechów ake wyszedl z tego
Musi miec maly kojwc w domy zeby nie chodzil wtedy lwpiej sie wszystko zrosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:16
-
nick nieaktualnyObyś Aniu miała rację. My mieliśmy kiedyś małego kundelka. Moja mama go znalazła wałęsającego się po drodze jak był szczeniakiem. Wzięła go do domu i ja się wtedy urodziłam. Żył 15 lat, zmarł ze starości. Kilka razy był przejechany na drodze przez tira. I zawsze wyzdrowiał.
Niemniej jednak, nadal nie wiem co z Fifi, ale jeśli ta lekarka uratuje mojego psa to będę jej wdzięczna do końca życia i przęślę jej ogromny bukiet kwiatów.Ania_84, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
uratuje
moj tez wpadl pod autobus ... lekarz okreslil go mianem farciarza rokuLady Maruda, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFifi już jest w domu. Nie potrzeba operacji. Mówiła, że miednica się zrośnie, tylko nie wiadomo kiedy. Może za 3 lub za 6 tygodni, zależy jak silny jest pies. Dała siedem zastrzyków z antybiotykiem na ból, bo go cały czas boli. Mama mu będzie wbijać zastrzyki codziennie o tej samej porze.
Ma też kupić czopki w aptece na rozrzedzenie kału, choć lekarka mówiła, że nie ma dużo kału w środku, bo przecież i tak nic nie je.
Co najważniejsze, ma czucie w tylnich łapkach! Wbiła mu igłę w obie łapki i poczuł ból, a więc kamień z serca.
Nie wiem jak mam dziękować tej cudownej kobiecie...Summerka, Ania_84, marissith, Kjopa3, LaRa, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka całe szczęście
na sprawy kupkowe dajemy naszej syropek dla dzieci lactulosum, psicy smakuje
Wróciliśmy z wycieczki, jestem umordowana, psa też padłazjadłyśmy kaszankę na spółkę, pyszna była, z cebulą i skwarkami. Mańka była zdziwiona jak konie biegały i strzelali prochem
cudak mały
Zaraz idę spać, zmęczyłam sięLady Maruda, Asiula86, Katjaa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Hej dziewczyny!
Donoszę, że mój Antoni waży 1900 g
Lady nie dlugo zacznie wam brykac
moj utyka coprawda na lapke i zime bardzo zle znosi bo stawy mu siadajaale wyszedl z tego wasz tez wyjdzie.. my dawalismy Kajtkowi olejek rycynowy do potraw zeby mial elekkie ale u nas to niesttey w wpierwszych dniach nieobylo sie bez lewtyw itp itd .. siusiac siusiall choc tez ciezko szlo ..
no i dwa ze my dokramialismy go strzykawka zeby mial sileLady Maruda, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane witam się z kawką
Anastazja będziemy tęsknicale skoro jest Ci to potrzebne to czekamy na wielki powrót
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nastka cieszę się że jest diagnoza i wiem że Fifi z tego wyjdzie... Otrułabym tego pijaka sąsiada chyba bo coś czuję że to jego sprawka...
Misia cieszę się że Antoś rośnie zdrowo, ciekawa jestem jak mój Antoś i kiedy się wreszcie dowiem czy to faktycznie Antoś
Anastazja całymjestem z Tobą
Ja wczoraj byłam na spotkaniu z gościem, który ma swoją firmę w UK. Powiedział mi wstępnie jak to wszystko zrobić i ile zaoszczędzęCzekam jeszcze na maila ze szczegółami. Podoba mi się ta opcja coraz bardziej
W przyszłą niedzielę jadę na business lunch żeby poznać więcej ludzi którzy się przenieśli i mam poznać tam prawnika który mi powie czy w mojej sytuacji da się coś zrobić żeby mieć porządną kasę na L4.
Powiem Wam że dotarło właśnie do mnie, że w biznesie nie ważne jest co robisz i ile masz kasy, tylko kogo znaszAnia_84, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Anuśka na serio chcesz się wyprowadzić do UK?
Działalność prowadzę w PL tylko firma będzie brytyjska
A w naszym kraju traktowana jestem jak przestępca/złodziej, więc spadam z firmą stąd
Lady Maruda, Ania_84, Summerka, Katjaa, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Nie kochana. Ja tylko firmę tam przenoszę, bo jest taniej i emerytura lepsza
A w naszym kraju traktowana jestem jak przestępca/złodziej, więc spadam z firmą stąd
Jeśli masz taką możliwość przeniesienia, to owszem, nie zastanawiaj się. W Polsce jedynie garba się dorobisz, a nie pieniędzy.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nie kochana. Ja tylko firmę tam przenoszę, bo jest taniej i emerytura lepsza
Anuśka lubi tę wiadomość