X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady tak mi przykro. Wiem jak boli utrata kochanego pieska. Pamietaj ze do konca z nim byliscie i czul sie kochany oraz mial szczesliwe zycie.
    Babel : twoj maz nie poeinien tak mowic bo to nie twoja wina ze masz problemy. A dzidziusia na pewno bedziecie miec tylko po dluzszych staraniach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 23:41

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka kochana bardzo mi przykro :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był kochany i dopieszczony, ale co się biedactwo nacierpiał po wizycie u niej! Ja myślałam, że ona go wyleczy. Dała mu zastrzyk przeciw wymiotom, a Fifi na drugi dzień już jak do umierania, wymiotował na siebie, był cały w brązowej cieczy, z pupy mu leciała brązowa maź. Wył z bólu, sąsiedzi z drogi słyszeli. Mama z płaczem do niej zadzwoniła, że pies umiera, a ona na to, że nie ma czasu, bo jest gdzieś na wyjeździe! Co to za lekarka! Nie zrobiła USG brzucha, tylko zdjęcie kręgosłupa i miednicy. Jemu wątroba chyba nagle pękła. Może by żył, gdyby nie ona! Pochwaliłam dzień przed zachodem słońca, a jednak ta małpa go dobiła. Fifi zmarł mojej mamie na rękach, w samochodzie, w drodze do innego lekarza. Zrobił trzy duże wdechy i odszedł.
    Teraz leży nieżywy w domu, przykryty w koszyku. Jutro babcia z mamą go pochowają.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady nie mysl juz o ostatnich chwilach. Tego juz nie ma. Fifi mial kochajaca rodzine i godne zycie, teraz jest w niebie dla pieskow (ja uwazam ze jak jest niebo dla ludzi to i dla pieskow jest ). Zrobiliscie wszystko co mogliscie. Czasem na pewne rzeczy nie mamy wplywu. Byliscie u wielu weterynarzy, nic wiecej zrobic nie mogliscie.

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka :-( tulam i bardzo mi przykro:-( mam nadzieję że moja Pchełka bawi się z Twoim Fifim gdzieś w zwierzakowym raju...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja Cię w zupełności rozumiem. Niedawno pochowałam babcię i jak sprzątaliśmy u niej w domu z siostrą to siostry mąż przejechał na podwórku (nie wiem jak to się stało) ukochanego pieska jorka. Powiem Ci że po babci tak nie płakaliśmy jak po tym psiaku. Wszyscy wyli strasznie a siostry mąż najbardziej. To jest mega niesprawiedliwe gdy taka mała niewinna istotka odchodzi. Aż się popłakałam.
    Ja wierzę że człowiek jak zrobi w życiu coś złego to w kolejnym wcieleniu wraca jako pies żeby odpokutować. I jak już odpokutuje to znowu wróci na ziemię jako człowiek. Myślę że akurat Ty pewnie spotkałaś się z takim podejściem do życia i śmierci. Życzę Ci tego żeby Fifi wrócił do Ciebie jak najszybciej, ale już w ludzkiej postaci :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAdy bardzo mi przykro, psinka nie cierpi już, choc to marne pocieszenie.

Bąbel, myślę, że mąz powiedział te świństwa w nerwach. Nie powinien tak mówić, ale faceci to inny gatunek.

Milego dnia, zapowiada się kolejny słoneczno burzowy :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie zwariowane 30tki

:)

Ania_84, Blondik, Izoleccc, choco lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprężyna87 wrote:
    Witam wszystkie zwariowane 30tki

:)
    Witamy wielki powrót ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :) przed Anią nic się nie ukryje ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprężyna ale Ty zakręcona jesteś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No baaa. Ktoś musi ;)

Co u Was dziewczynki? Ja się nuuuudze w pracy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 08:05

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprężyna87 wrote:
    No baaa. Ktoś musi ;)

Co u Was dziewczynki? Ja się nuuuudze w pracy :/

Ja właśnie w Pracy gotuję rosołek :) Dzisiaj wreszcie z porządnej wiejskiej eko-kury :D Szczęście niepojęte :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka z wolnego wybiegu ;) w sensie ze wolno chodzi ;) samo zdrowie :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się do Was już tesknilo.... Ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie kawke zrobiłam i mam zonka popierwsze jest tylko rozpuszczalna.. po drugie nie ma nrmalneog cukru tylko brzowy blee..ijakja mamsie napic takiego swinstwa :(

Nastka co do pieska.. mega wspołczuje :(

sprezynka :P toładnie sie pracuje :P ojjj OLga Olga :P ja pamietam :P

Anuska taki rosolek najlepszy :)

ja mialam dzis ciezka noc nie dosc ze burza..to jeszcze mega dziwne sny az mbudzilam si ezlana potem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 08:23

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anią kawa ogólnie jest ble rzuć to w cholerę ;)

Nie ma dzisiaj dużego ruchu na stacji. Tak więc zamykamy z kolegą :) później pewnie się trochę rozkręca towarzystwo

Ty zawsze miałaś dziwne albo zboczeniaste sny :p

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Anuśka, biedny york... Tak to właśnie jest kiedy najlepszy przyjaciel umiera. Zresztą, nie muszę tłumaczyć, bo zapewne każda z Was to przeszła i wie jak to jest. Niektórzy tylko lepiej sobie z tym radzą, są silniejsi. My z mamą i babcią sobie nie radzimy. On był taki mądry, taki ładny, radosny, nie opuszczał mnie na krok za każdym razem jak przyjeżdżałam. Spał mi na brzuchu, całował mnie, kładł głowkę na ramieniu... Owszem, babcię kochał najbardziej, ale nam wszystkim okazywał dużo miłości każdego dnia.

U nas w domu jest pusto i smutno bez pieska.
    Już wczoraj mama mi z płaczem orzekła, że bierze nowego pieska, też pinczerka, od tej samej kobiety, od której kupiła Fifiusia 7 lat temu. Ona ma hodowlę pinczerków. Mama zadzwoniła do niej, że Fifi zmarł. Powiedziała, że ma takiego samego, 8 miesięcznego pieska, wygląda tak samo jak Fifi, ma zakręcony ogonek, sterczące uszki, ten sam kolor.

Nie wiem czy to dobry pomysł, brać od razu nowego pieska i to w dodatku kopię Fifiusia, bo to nam Fifiusia nie wróci, ale mama z płaczem się uparła, że pojedzie po niego gdzieś za tydzień.

O adopcji ze schroniska mama nie chce słyszeć. Ona chce pieska takiego samego jak Fifi. Ja jej mówiłam, żeby dała sobie czas na żałobę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprężyno, jeśli się nie mylę to jesteś CzaryMary?
    Witaj, tu dawna Nasturcja, ale chyba mnie nie pamiętasz.
    Przepraszam za ignorancję, ale żałobę przeżywam i jestem do niczego.
    Co u Ciebie nowego w sprawie starań?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 08:37

‹‹ 4145 4146 4147 4148 4149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ