My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moja tesciowa w piatek kupila 30 szt kapusty.. 15 kg ogórkow.. i robi przez caly weekend
hahah
ja chyba zrobie ogóreczkii buraczków bym zrobila ale to jak siostra bedzie miala bo oan ma dobre słodziutkie
-
nick nieaktualnyJa na śniadania pije koktajle proteinowe
przynajmniej nie kombinuje co by tu zjeść
A z pracą to tak że kasowo jest w miarę ok. Ale praw pracowniczych nie ma żadnych. Mąż był na urlopie na przełomie grudnia i stycznia a miał zapłacone dopiero z wielką łaską w maju ponad 800 zł. Mamy takie długo wszędzie i tak płatności do tylu ze masakra. Od sierpnia na pół etaty wracam do maka. Zmieniła się kierowniczka i jest inna atmosfera. Pociagne dwie roboty przez jakiś czas a potem się zobaczy jak dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
OLga mi własnie koktajl idzie w paczusi
noo to oby Ci sie ulozyla w koncu z praca..
Sprężyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprężyna87 wrote:A jakie pijesz??
waniliowy do tego owoce bede dodawac bo same koktajlu nie przlkne ;P juz probowalamzarowno herbalifa jaki weelenlss z ori nie da rady samego sie nie napije
na pocatku tesciowa myslala ze ten z Ori jest ze sztucnzych skadnikow .. a herba jest z narturalnych .. ale pozniej potwierdzila mi ze oba sa z naturalnychWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
noo moja tesciowa dlugopracowala i maila dosc wysokie tyuly z tego .. pozniej przestala bo po jakims czasie zmienil sie sklad..i ale fakt faketm miala duzo przypadkow zaróno tego ze poprawily zdrowie jaki tego ze ludzie chudli ..
dlatego teraz mowi ze sproboje tez ze mna tego koktajlu zobaczy jak po nim .. bo zna roznice -
nick nieaktualny
-
Sprężyna87 wrote:Mi się bardzo cukier poprawił i ogólne samopoczucie
ale naparwde dsama widzialam ze byla po nim poprawa..
ja po witaminach z ori widzialam mega duza poprawe wiec teraz czasna koktajl ..batniki juz probowalam proteinowe i sa super
ehh w piatek michal ma gastroskopie ja juz swierujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:02
-
Lady : dobrze ze bierzecie nowego pieska, pokochacie go jak Fifiego. Wiem z doswiadczenia
. Ja tylko nigdy nie bralam tej samej rasy bo jakos chcialam zeby to byl inny piesek, nie podobny do tamtego ale nie wiem czy to zle brac ta sama rase, moze nie. Co do weterynarki oczywiscie powinna zrobic usg na przywitaniu. Mojej mamy pies jak byl pogryziony to robilo mu usg zeby sprawdzic czy nie przegryz mu pluc i watroby i zostal na 24 godzinnej obserwacji w szpitaliku. Mimo ze byl okropnie pogryziony,caly brzuch czarny,zeby wybite, dochodzil do siebie z rok po tym, to na szczescie nie przebil mu zadnych narzadow. Bo jakby cos bylo przebite to nie wiem czy moznaby bylo go uratowac mimo wszystko. Mysle ze nie. Ale ty juz nie mysl o tym. Fifi juz nie cierpi,a nowy piesek wypelni pustke
Oj dziewczyny jak ja bym zjadla ogorki malosolne !! Tutaj we wloszech z ogorkami cieniutko, prawie nie istnieja, a jak sa jakies to okropne w smaku.
Ja dzisiaj na chorobowym. Dopadla mnie grypa w lipcu, niezleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:16
-
nick nieaktualnyZdrówka nowatorka!
Wczoraj na szkoleniu jak byłam to wypowiadają się kobitka która miała właśnie nowotwór i mówiła że stoi tu tylko dzięki herbalife i suplementom. Lekarze podobno po chemii jak miała wynisCzony organizm nie umieli jej pomoc a to ja na nogi postawiło i pokazywała wyniki jak bardzo jej się poprawilyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:35
-
Mona_M wrote:A mnie jakoś smak rukoli drażni, nie wiem dlaczego, może nie jadałam dobrze doprawionej czy coś.
Anuśka a Ty jak się czujesz?
Ja też za rukolą jakoś nie przepadam... Nie moje smaki
Mona pomijając to że mnie nasze państwo ciężko wkur%!@, bo popsuli mi plany z macierzyńskim, to samopoczucie (odpukać) bardzo dobrzeAni mdłości, ani plamień, no nic. Spokój i cisza i chyba pomalutku zaczynam chyba czuć ruchy (coś mi bulgocze delikatnie)
Olga ale chudniesz... Szok... Ja w przyszłym roku też będę musiała coś wykombinować żeby zrzucić tłuszczyk
Nowatorka grypa w lipcu??? To trzeba mieć pechaZdrówka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:36
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady, bardzo współczuję
Sprężyna (Czarnulka) witamy ponownie! Tęskniłyśmy!
Życzę wszystkim miłej niedzieli! :*Sprężyna87, Anuśka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyAnuśka polubiłam za ciszę i spokój
A z tym macierzyńskim to wszystko przez te baby co tak kombinowały, płaciły jedną większą stawkę, a potem ciągnęły kasę. Sama znam taką jednąa po dupie teraz dostały wszystkie.
Dobra zjadłam coś i mi lepiej.
Nowatorka - a jak ty w lipcu we Włoszech grypę złapałaś? Współczuję. -
nick nieaktualnyJeszcze 38.5 kg przede mną
chciałabym to w ciągu jednego roku zrzucić i mam nadzieję że mi się uda. Bo ciężko mi idzie przez hormony. Bo przy nich mam wzrost zawsze do 2 kg a potem musze znowu się mocno spinac z gubieniem. Ale najważniejsze że systematycznie idzie w dół
Tamten tydzień nic się diety nie trzymałam i miałam wzrost i kilogram -
Mona_M wrote:Anuśka polubiłam za ciszę i spokój
A z tym macierzyńskim to wszystko przez te baby co tak kombinowały, płaciły jedną większą stawkę, a potem ciągnęły kasę. Sama znam taką jednąa po dupie teraz dostały wszystkie.
No dokładnie, myślałam że kobiety mające działalność dłużej niż dwa lata ominie ta ustawa, ale jednak nie.
Olga trzymam kciuki za zrzucanieWysoko sobie poprzeczkę postawiłaś
Asiula jak samopoczucie? Masz stresa? Jeszcze tylko 4 dni
Sprężyna87 lubi tę wiadomość
-
Anuśka, chyba już zaczynam mieć...
Mówią o tym moje emocje - w piątek pokłóciłam się z mężem, wczoraj z ojcem... no i jeszcze teraz 3 ciężkie dni w pracy.
No i zaczynam już rozważać różne warianty planu B, gdyby w sierpniu jednak się nie udało...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0