My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka coraz częściej się kłócimy i coraz bardzie się ranimy. Ta ostatnia IUI nas dobiła. Stracilismy wiarę, w to, że uda Nam się razem zostać rodzicami. Kocham mojęgo męża, ale nie maogę patrzeć na to jak cierpi ... Inna kobieta da mu dziecko bez problemu. Dzisiaj rano usłyszałam to od Niego ...
nie mam siły, po prostu nie mam siły .... -
Bąbel tulam.. choć przydałoby się walnąć Twojego w łeb jak tak może mówić .. !!!! może idzcie na terapie.. do psychologa.. im wczśniej wszytsko poukładacie tym lepiej ..
Znając mnie to pewnie bym wyszła i nie wróciła na kilka dni .. niech by może mu się wylał kubeł zimnej wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:11
-
nick nieaktualnyBąbel
Czasami w nerwach mówi się rzeczy, których później się żałuje. Mam nadzieję, że wyjaśnicie sobie wszystko. Niepłodność to problem pary a nie jednej osoby, twój mąż musi o tym pamiętać. Też proponuje terapię, bo to są trudne tematy i nie każda para to udźwignie. Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:56
-
Bąbel dziewczyny mądrze piszą. Ale ja i tak bym gada do studni wrzuciła za takie słowa. I walnęła jeszcze patelnią żeby nie wypłynął
wrrrrr Nie wyobrażam sobie żeby mój mąż tak powiedział...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 12:59
Summerka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybąbel wrote:Anuśka coraz częściej się kłócimy i coraz bardzie się ranimy. Ta ostatnia IUI nas dobiła. Stracilismy wiarę, w to, że uda Nam się razem zostać rodzicami. Kocham mojęgo męża, ale nie maogę patrzeć na to jak cierpi ... Inna kobieta da mu dziecko bez problemu. Dzisiaj rano usłyszałam to od Niego ...
nie mam siły, po prostu nie mam siły .... -
nick nieaktualny
-
yyy admin wszedł na mój wateki pousuwał czesc wpisów chyba nie przyjął mojej prosby o usuniecie go
tylko mogli by napisac ze nie przezemnie jest usuniete tylko przed admina..bo znajac zycie zaraz beda na mnie psy wieszcWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:40
-
Ania_84 wrote:yyy admin wszedł na mój wateki pousuwał czesc wpisów chyba nie przyjął mojej prosby o usuniecie go
tylko mogli by napisac ze nie przezemnie jest usuniete tylko przed admina..bo znajac zycie zaraz beda na mnie psy wieszcAnia_84, marissith lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Tak to jest jak masz jakieś stanowisko... To Polska, tutaj tego nie unikniesz
ryzyko zawodowe
marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie daję sobie rady. Całkowicie po tej ostatniej weterynarz mu się pogorszyło. Zaczął cały się trząść, wymiotowac brązową śmierdzącą cieczą, po tych zastrzykach, które ma dała wył ZZ bólu. Mama poprosiła sąsiadkę, żeby szybko zawieść do innego weterynarza. Zmarł w drodze, w samochodzie.
-
nick nieaktualny
-
Nastka, bardzo mi przykro!
Czasami smierć zwierzaka jest gorsza od śmierci człowieka. Zwierzęta nie wyrządza człowiekowi nigdy takiej krzywdy, jak człowiek zwierzęciu !
Tulam Cie i mocno ściskam!!!!!