My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Gdzie byłaś i gdzie szalałaś??? Pamiętała aby pojawić się za!mnie?????
pilam tylko soki
najpierw kregle, później bilard a na koniec bilard na trawie czyli kopanie pielke tak zeby trafily do dziur -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
włąsnie nie wiem.. znikła
co doskzolenia .. załapałąm sie na szkoelnie swietokrzyskie w chmurze.. zaawansowany excel, bazy danych itp id
a poszlam tylko dlatego bo chce zrobic mojemu M niespodzianke daja poszkoleniu tabletywiec za 10 dni skzolenia za free dostane jeszcze zabawke dla meza
Malenq, Misi@, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Baw się i szalej, niebawem się skończy eldorado
Malenqu noo akurat bys sie lapala bo tlyko dla kobiethehehe
oki kochane ja zmykam trzeba jakies spodnie sobei kupic a pozniej wycieczka do rodzinkiMalenq lubi tę wiadomość
-
No to przywitam sie i ja...z herbata...
Chce jedynie powiedziec ze bylam tu caly czas... podczytywalam was ale nie pisalam zbyt wiele ze wzgledu na .....No...i te kropki niech mowia same za siebie!
Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia.ja dzis 11h w pracy
Summerka co sie dzieje??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 12:22
-
Karolucha, nie chce mi sie pisac o tum, zeby sie nie dołować. Przepraszam, nie miałam weny na czytanie...(( ale tęskniłam i trzymam kciuki cały czas: Ania, Asiula, Mona, Katjaa, Choco, Marzusiax, oczywiscie dla Marisski, Anuski, Izolca, Misi, Any za szczęśliwy finał
Za resztę, która mniej znam tez kciukam - niestety ostatnio rzadko bywałam;(
Co do awantury, to szkoda, ze mnie ominęła, bo tez chciałam cos dodać, ale trudno...Misi@, Katjaa, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Karolucha, nie chce mi sie pisac o tum, zeby sie nie dołować. Przepraszam, nie miałam weny na czytanie...(( ale tęskniłam i trzymam kciuki cały czas: Ania, Asiula, Mona, Katjaa, Choco, Marzusiax, oczywiscie dla Marisski, Anuski, Izolca, Misi, Any za szczęśliwy finał
Za resztę, która mniej znam tez kciukam - niestety ostatnio rzadko bywałam;(
Co do awantury, to szkoda, ze mnie ominęła, bo tez chciałam cos dodać, ale trudno...
Co do awantury...To moze lepiej ze oszczedzilas sobie nerwow...Co mialo byc powidziane w wiekszosci chyba zostalo...
Mam nadzieje ze niektorzy lekcje wyciagna... -
nick nieaktualnyHej Dziewuszki
Witam się z kawą ale i z dołempoklocilam się przed wczoraj ze swoim i śpi w pracy i pomyśleć ze to wszystko o głupi seks a raczej zbyt mała ilość jak na moje zapotrzebowanie
ehh coś strasznego
goście dzisiaj przychodzą bo małej urodziny robimy a on sobie w kulki leci
ja się nie odezwę i on też milczy ehh
-
Katjaa wrote:Hej Dziewuszki
Witam się z kawą ale i z dołempoklocilam się przed wczoraj ze swoim i śpi w pracy i pomyśleć ze to wszystko o głupi seks a raczej zbyt mała ilość jak na moje zapotrzebowanie
ehh coś strasznego
goście dzisiaj przychodzą bo małej urodziny robimy a on sobie w kulki leci
ja się nie odezwę i on też milczy ehh
Ja uciekam bo mam sajgon w pracy.
Milego dnia dziewczyny !