My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Misi@ u Was już może przebijać heheheh
.
swoją drogą chciałabym zobaczyć jego reakcję...ale bym się uśmiała...pewnie nie wiedziałby co robić...czy ratować, mnie, dziecko, materac czy panele, na których punkcie ma jobla ;pMalenq, Arienna, Krokodylica, LaRa, Koniara, Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello. Jako że jestem forumowym zwierzem to miałam już okazje przeczytać sporo kłótni, bo prędzej czy pózniej ma babskim forum jest jatka. Niestety jak ktoś za poważnie traktuje forum to potem sa jazdy. A to tylko forum - dające nieocenione wsparcie i pomoc wiedzę, czasem nawet przyjaźnie w realu ale jednak tylko forum.
Mam nadzieję ze w końcu będę sie mogła wbić do was bo z racji wieku i starań pasuję a jakoś nie umiałam sie wpasować z wpisami mimo ze podczytuję.Summerka, Krokodylica, Blondik, Yasmin, Anuśka, zgredka, Ania_84, urocza, Izoleccc, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka wrote:
Misi@, u nas to ja z kolei się boję, więc jest embargo...
Nie dziwie się, ale u Ciebie jest 20 tc a u mnie już końcówka, więc może się dziać...tym bardziej, że dziś czuje cały dzień twardnienie brzuszka, ale mam raczej małe bóle, więc to nie to. Może w poniedziałek go zbałamuce...bo do poniedziałku chce przetrwać w dwu paku, co by pozałatwiać kilka spraw w urzędzie
-
Baronowa
No no nie byle kto
To ja Ci powiem Jaśnie Pani że zaszłam właśnie po wizycie w klinice leczenia niepłodności. Tam mnie wreszcie dobrze zdiagnozowali, skierowali na histeroskopię i nie zdążyłam mieć zabiegu bo zaszłamTego Ci też życzę
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helloł.. nooo obkupiona, najedzona wybawiłam siostrzenca , mezu wygrał sie z siostrzencami na xobxach..i odpieor wrocilismy
Baronowa witaj
noo dziewczyny i tym sposobem któas moze serio wygrac 4300 po raz kolejnyMisi@, Yasmin, Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie powitanie;) dzieki.
Jatek nie lubię. Jak ktoś mnie drażni na forum to nie czytam jego postów i tyle. A jak mam cos niefajnego napisać to wolę się dwa razy ugryść w palec;).
U mnie starania juz dosyć dlugo. Na ostatnich usg w dwóch cyklach wyszlo ze nie mam owulacji pomimo skoku temperatur, a nfzetową poradnie leczenia nieplodnosci właśnie zamykają. Takze pije piwo, czekam na okres i zaczynam działać prywatnieKrokodylica lubi tę wiadomość