My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krko noo moze ciaza cie naprawila
haha
Martusiax no niestety chory kraj tylko najgorzej bo najbardziej ucierpia na tym dzieciKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja znowu mam plamienia kurde, no ale trudno, w końcu się unormuje
Czytam co piszecie i oczom nie wierzę! Są plany, żeby dziecko w Peselu miało zaznaczone, że zostało poczęte z pomocą innego dawcy?? Przecież to chore! Nie wiem co za mózg to wymyślił, zero empatii dla rodziców i samego malucha -
nick nieaktualny
-
elficzka wrote:Ja znowu mam plamienia kurde, no ale trudno, w końcu się unormuje
Czytam co piszecie i oczom nie wierzę! Są plany, żeby dziecko w Peselu miało zaznaczone, że zostało poczęte z pomocą innego dawcy?? Przecież to chore! Nie wiem co za mózg to wymyślił, zero empatii dla rodziców i samego malucha
co do rozmowy z dzieckiem to na pewno trzeba mu powiedziec ale wlasnie tak jak Ania pisze powoli i stopniowo i z glowa. -
własnie dostałam info potwierdzone
nie wazne czy małżeństwo czy para nieformalna.. przed prcedur a musimy isc do USC złożyc oswiadczenie sporzadzic protokul i otrzymac zgode na IUI AID..wszystkie dane trafia do aktu urodzenia ..
wiec witamy Czechy .. a nasze Pańśtwo niech sie cmoknie w dupskobo ja nie mam zamiaru ich infromaowac o dawcy .po prostu procedura bedzie w CZechach jak sie uda pojde normalnie do lekarza ze niby zaskoczenie poztywny test ciazowy ... a pieniadze zostawie w innym panstwei niech sie cmokna
Koniara, nowatorka, marissith, Daven lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:własnie dostałam info potwierdzone
nie wazne czy małżeństwo czy para nieformalna.. przed prcedur a musimy isc do USC złożyc oswiadczenie sporzadzic protokul i otrzymac zgode na IUI AID..wszystkie dane trafia do aktu urodzenia ..
wiec witamy Czechy .. a nasze Pańśtwo niech sie cmoknie w dupskobo ja nie mam zamiaru ich infromaowac o dawcy .po prostu procedura bedzie w CZechach jak sie uda pojde normalnie do lekarza ze niby zaskoczenie poztywny test ciazowy ... a pieniadze zostawie w innym panstwei niech sie cmokna
-
ehh dajcie spokoj.. toparanoja..nooale jak nowy rzad sie dopadnie do poprawek to calkiem zakaza dwastwa..
wiec lepiej nie bedzie -
nick nieaktualnyEch ciekawe czy przed każdym seksem trzeba będzie z partnerem iść do usc i się zapisywać? A jak będzie trójkącik to cała trójka idzie się zapisać czy robią wtedy losowanie na potencjalnego ojca? Żenada! Jedź Ania do Czech a urzędasy niech się w trąbkę cmokną
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Ech ciekawe czy przed każdym seksem trzeba będzie z partnerem iść do usc i się zapisywać? A jak będzie trójkącik to cała trójka idzie się zapisać czy robią wtedy losowanie na potencjalnego ojca? Żenada! Jedź Ania do Czech a urzędasy niech się w trąbkę cmokną
bo jest taka mozliwosc
z Cyrosa zamawia sie specjalny zestaw i nasienie
marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Moj sie smieje ze moze leej bedzie zrobic iUI w domu
bo jest taka mozliwosc
z Cyrosa zamawia sie specjalny zestaw i nasienie
Jest to opcja
Kiedyś podobno były wczasy, to teraz może być zestaw. Znając Ciebie i Twojego Męża, to zrobilibyście z tego niezłą zabawęmarissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:Jest to opcja
Kiedyś podobno były wczasy, to teraz może być zestaw. Znając Ciebie i Twojego Męża, to zrobilibyście z tego niezłą zabawępozniej pobudzenie wibratorkiem zeby lepiej wchodzil podajnik
po podaniu 15 min lezenia no coz.. zawsze mozna zaczac od srody na lezacoa pozniej niby naturalnie zapladniamy
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
choco wrote:No i wtedy mąż robi Ci Aniu IUI i nie podskoczą w USC że mąż Cię nie zapłodnił
A tak w ogóle to Dobry Wieczóri krecic dokument dla mego dziecka jak zostalo poczete ;P
Asiula86 lubi tę wiadomość