My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Baronowa aTy jak tam ?? juz mieliscie badania prenatarne czy przed Wami ??
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Prenatalne zaliczone, czekam na wyniki pappa. Male ok, tylko złośliwe, fajne plecy ma;). Takze pewnie plec poznamy na kolejnych prenatalnych 23.12;)
-
Baronowa_83 wrote:Prenatalne zaliczone, czekam na wyniki pappa. Male ok, tylko złośliwe, fajne plecy ma;). Takze pewnie plec poznamy na kolejnych prenatalnych 23.12;)
co obstawiacie?
-
nick nieaktualnyHej
Zgredus pewnie, że się cieszę. Praca lepsza, więcej płatna...<asystentka stomatologa>
tylko zamiast kończyć o 18 to zawsze przyjdzie ktoś z bólem, albo z małym dzieckiem i tak potrafimy wyjść o 20 a będąc od 9 rano
nie jest źle bo czas szybko mija
tylko brak czasu na seks
kiedyś była praca mniej płatna i mniej godzin więc seksu dużo, a teraz wracam mój mi tylko kolację zrobi, kąpiel i spać...
Nowatorka weź już nie rób tych testów tylko idź na betę! Mi rok temu też 3 testy pokazały pozytyw (każdy inny test w czym jeden z allegro) i co... beta pokazała że ciąży brak. Dlatego testom już nie wierzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:04
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no to katj moja brnza
jak bedzies mial z czyms prblem kodmi w stom , z programmi to wal smialoKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no to katj moja brnza
jak bedzies mial z czyms prblem kodmi w stom , z programmi to wal smialo
Ale jak coś to Dziękuję Aniu napewno się odezwę hehe
Najlepsze jest to ze znajomi od razu jak mnie widzą chwytają się za zęby hehe nawet wykładowcy pytając się czy pracujemy i gdzie jak słyszą ze asystentka stomatologa to chwytają się za zęby ze aż ich rozbolaly hehe a to nic strasznego... -
No to sa z internetu kupione testy kanadyjskie. Taki lepszy mam tylko 1 wiec czekam jeszcze z nim. Ja te kanadyjskie juz uzywam dlugo i nigdy zadnego cienia nie pokazywaly. A bete...we wloszech nie wiem nawet jak sie robi...chyba trzeba przez lekarza rodzinnego. Chyba dzisiaj kupie pozadne testy ze 2 w aptece. Normalnie juz sie nakrecilam na calego a tu sie moze okazac dupa
(((
A dziewczyny jak robicie test to zauwazylyscie ze siuski maja rozny kolor? Raz sa prawie pomaranczowe a raz takie jasno zolte jakby rozwodnione z woda. Dzisiaj rano mam takie jasne wlasnie. Moze to znaczyc ze sa rozcienczone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:50
-
nick nieaktualnyAllegrowe testy są kiepskie. Mi co prawda nigdy ciąży nie pokazały jak jej nie było, ale jak już była, to był taki bladzioch widziany tylko pod światło i trzeba było chcieć ją zobaczyć. Inny test w tym samym czasie pokazywał kreskę, której nie trzeba było wypatrywać.
więc nie polecam tych testów. Niby czułość 10, a gorsze od tych zwykłych o czułości 25. Jedyna zaleta to to, że tanie i można sobie sikać nawet od 7 dpo (ja tak robiłam).
-
manabu wrote:Allegrowe testy są kiepskie. Mi co prawda nigdy ciąży nie pokazały jak jej nie było, ale jak już była, to był taki bladzioch widziany tylko pod światło i trzeba było chcieć ją zobaczyć. Inny test w tym samym czasie pokazywał kreskę, której nie trzeba było wypatrywać.
więc nie polecam tych testów. Niby czułość 10, a gorsze od tych zwykłych o czułości 25. Jedyna zaleta to to, że tanie i można sobie sikać nawet od 7 dpo (ja tak robiłam).
. no i wlasnie maja niby czulosc 10. zaraz wychodzimy na dlugi spacer po outlecie i kupimy przy okazji testy aptekowe i wieczorem zrobie.
Ania pilam wczoraj wieczorem (w nocy) piwo bezalkoholowe moze ono mi rozcienczylo...mam nadzieje ze tak bylo ...
Juz wczoraj nawet mialam "objawy". Bolaly mnie zewnetrzne brzegi piersi, jakby od pachy do piersi i tez juz mysle czy mozg sobie tego nie wymyslil....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowatorka nie pij dużo wieczorem i rano siknij
Achwyszła mi cukrzyca, cały czas mam anemię, do tego wada w tętnicy małej - mój gin jeszcze o tym nie wie, bo byłam na wizycie u innego lekarza - specjalisty od badań prenatalnych, no i wyszło
cały czas pod górkę
Jakiegoś doła mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jaka wada w tetnicy - ni no ale cmeu ma cie opierniczac ..
Za to, że poszłam to mam nadzieje, że mnie nie opierniczy, może lekkiego focha strzelić, ale za anemię dostanę zjebkę bo mam dużo poniżej normy no i ta cukrzyca... i tak już niewiele mogę jeśćno i moim zdaniem nie jestem gruba. Owszem przytyłam od początku 7 kg ale najpierw schudłam 3 kg jak rzygałam przez pierwsze 3 m-ce.