My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale szał
Nowatorka GRATULACJE
taki sam testmi pokazał dwie krechy ponad rok temu, życzę Ci nudnej ciąży
Termin masz na 12 lipca? To czemu ja mam na koniec czerwca do lipca? A kiedy miałas owu? Może mi to pomoże ustalić wiek ciazy?
Dziś było widać na USG jeno pęcherzyk..
Katja: czy nową praca to dobra nowina? Ja tam lubię nie mieć czasu, wtedy jestem bardziej zorganizowana, a i czasu na głupie myśli nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:46
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Zgredka owulke mialam 10 dni temu.
A moj nie wierzy ze taki cien znaczy ze sie udalo, mowi ze czeka na wyrazniejsza kreche, nie daje sie przekonac hihi
A ja wlasnie sie obzarlam pizza na urodzinach siostry mojego. Ale musze sie pilnowac teraz, jutro brokuly i rybka:)
Ps. Dzieki sliczne wszystkim za gratulacje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 23:38
-
Chcialabym coreczkeLena_83 wrote:Nowatorka ale niedowiarek

Sie zdziwi .....
A jak termin na 12 lipca masz to ja urodziny córy mojej.
Ale Ty bedziesz miec syna
kiedys moja znajoma mi przepowiedziala 2 corki, zobaczymy czy chociaz 1 sie sprawdzi
-
nick nieaktualny
-

Powtorzylam. Spodziewalam sie czegos mocniejszego a tu bledzioch bledszy niz wczoraj , ledwo ledwo widoczny. Nie wiem nawet czy na zdjeciu cokolwiek widac
juz sie boje ze sobie wymyslilam ta ciaze
Ps. Mona u ciebie tempka pnie sie i pnie
ile dzisiaj u ciebie procent na wiarygodny test daje ovu ? Ciekawa jestem bo u mnie juz nic nie pisza bo zaznaczylam + wczoraj ... ( a jestesmy obie 11 dpo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 07:41
-
Hej,
No Mona, zerknęłam na wykresie i jest obiecujący! Powodzenia i trzymam kciuki za zieloność
Nowatorko, spokojnie, kreska sie kolorystycznie wzmocni niedługo
Miłego dnia babeczki
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Hejkochanejawłasnie pijekawke zeswiezo mielonej kawy
wczorajszy zakup pretestowany 
Mona piekniesiepniesztrzymam kciuki
Nowatorkakurcze natym faktycznie ciężko cos zobaczyc ale moze to urok testu ,albo mialas male stezenie akurta w moczu..nie masz jak podejsc nabete jak cos ??
ja jutro wieczorem ostatnia tabl orgamteril
ostatniopo dostawieniu czekałam tydzien..teraz mam nadzieje tyle nie bede czekac
Misi@ lubi tę wiadomość
-
To są alegrowe testy? Mi nic nie wychodzilo na nich a na rosmanowych ciemniala kreska.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH