My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale szał
Nowatorka GRATULACJEtaki sam testmi pokazał dwie krechy ponad rok temu, życzę Ci nudnej ciąży
Termin masz na 12 lipca? To czemu ja mam na koniec czerwca do lipca? A kiedy miałas owu? Może mi to pomoże ustalić wiek ciazy?
Dziś było widać na USG jeno pęcherzyk..
Katja: czy nową praca to dobra nowina? Ja tam lubię nie mieć czasu, wtedy jestem bardziej zorganizowana, a i czasu na głupie myśli nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:46
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Zgredka owulke mialam 10 dni temu.
A moj nie wierzy ze taki cien znaczy ze sie udalo, mowi ze czeka na wyrazniejsza kreche, nie daje sie przekonac hihi
A ja wlasnie sie obzarlam pizza na urodzinach siostry mojego. Ale musze sie pilnowac teraz, jutro brokuly i rybka:)
Ps. Dzieki sliczne wszystkim za gratulacje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 23:38
-
Lena_83 wrote:Nowatorka ale niedowiarek
Sie zdziwi .....
A jak termin na 12 lipca masz to ja urodziny córy mojej.
Ale Ty bedziesz miec synakiedys moja znajoma mi przepowiedziala 2 corki, zobaczymy czy chociaz 1 sie sprawdzi
-
nick nieaktualny
-
Powtorzylam. Spodziewalam sie czegos mocniejszego a tu bledzioch bledszy niz wczoraj , ledwo ledwo widoczny. Nie wiem nawet czy na zdjeciu cokolwiek widacjuz sie boje ze sobie wymyslilam ta ciaze
Ps. Mona u ciebie tempka pnie sie i pnieile dzisiaj u ciebie procent na wiarygodny test daje ovu ? Ciekawa jestem bo u mnie juz nic nie pisza bo zaznaczylam + wczoraj ... ( a jestesmy obie 11 dpo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 07:41
-
Hej,
No Mona, zerknęłam na wykresie i jest obiecujący! Powodzenia i trzymam kciuki za zieloność
Nowatorko, spokojnie, kreska sie kolorystycznie wzmocni niedługo
Miłego dnia babeczkiMona_M lubi tę wiadomość
-
Hejkochanejawłasnie pijekawke zeswiezo mielonej kawy
wczorajszy zakup pretestowany
Mona piekniesiepniesztrzymam kciuki
Nowatorkakurcze natym faktycznie ciężko cos zobaczyc ale moze to urok testu ,albo mialas male stezenie akurta w moczu..nie masz jak podejsc nabete jak cos ??
ja jutro wieczorem ostatnia tabl orgamterilostatniopo dostawieniu czekałam tydzien..teraz mam nadzieje tyle nie bede czekac
Misi@ lubi tę wiadomość
-
To są alegrowe testy? Mi nic nie wychodzilo na nich a na rosmanowych ciemniala kreska.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny