My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj przez tą cholerną @ tak mnei zmoglo, że uciełam sobie popołudniową drzemkę. Jak wstałam to pies na mnie popatrzył i merdał ogonem jak głupi
Cieszył się że pójdziemy na spacer
Przynajmniej przy nim nie muszę się przejmowac cellulitem i innymi pierdołamiTamka, Nasturcja lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:O Konwalianka, bardzo dobrze, rezygnujemy z węglowodanów prostych podczas odchudzania (broń Boże z węglowodanów w ogóle!, trza jeść, te dobre). Przecież nic innego nas nie tuczy, tylko one właśnie. Przetworzone żarcie precz. Po odpowiednio przygotowanym mięsie z odpowiednim tłuszczem nawet na kolację o północy nie przytyjesz
Oooochh jak ja lubię tą moją dietę. Wpieprzam co się da, ile się da i kiedy się da i 54kg jest cały czas. -
właśnie ja niestety mam dziedziczny
autentycznie, budową i ciałem poszłam w rodzinę taty, jak ciocia i babcia - jestem wysoka i szczupła, rozmiar 36/38, piję dziennie ok. 2 litrów wody, żadnej coli, mało słodyczy , czasem chipsy (co już wiecie
ale niestety - cellulit trwa ze mną od najmłodszych lat , nieważne ile sportu uprawiam
-
Krokodylica wrote:Oooochh jak ja lubię tą moją dietę. Wpieprzam co się da, ile się da i kiedy się da i 54kg jest cały czas.
nie dla takich jak Ty, co pół prosiaka polanego karmelem wpierniczą i w życiu nie przytyjąMalenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Koniec na dziś pracy, zmykam do domku, bardzo się nie narobiłam
Owulantkom porządnego bzykanka, a tym zalanym bezbólowego popołudnia życzę
Ciężarówkom dobrej drzemki a pominiętym cierpliwości
Do jutraTamka, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziewczyny podziwiam te co odchudziły mężów. Mój z cukrzycą ale za nic do rozumu nie przemówisz, choć udało mi się już wyperswadować jedzenie w późnych godzinach. Za to zaczął orzechy wcinać wieczorem w mega ilościach, co też nie zdrowe w nadmiarze. W sklepie z koszyka mu wyciągam batoniki i inne słodkości, ale doskonale wiem, że jak mnie nie ma to on wcina. Przychodzę do domu i pół butelki coli wypite (2L). Sama uwielbiam słodycze to go troche rozumiem, no ale bez przesady. Obiady, on gotuje bo wczesniej ode mnie wraca, też mu tłumaczę kasza nie ziemniaki, pieczone a nie smażone, ale to działa na tydzień a późnije znowu robi swoje i walka od początku.
On pochodzi z domu gdzie wszystko się je z ziemniakami i zagryza chlebem - jednocześnie.Nasturcja lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja jestem dopiero 5 dzien po owu
A i tak nie wiadomo czy owu rzeczywiscie mialam tego dnia, kiedy aplikacja wskazala. Spadek na zagnizdzenie musi byc taki drastyczny. No wiecie, na pewno widzialyscie na wykresach u zafasolkowanych. A u mnie to jest taki leciutki spadeczek i w ogole mam niskie temperatury w cyklu, jakbym anemie miala
Takze ten teges.... Serduszek u nas w owulacje nie bylo - po chlopsku reasumujac - ni ma szans babeczki, niet niet!
A z dobrych wiesci to to, ze bol juz mi przeszedl, ale malz mi kaze lezec i pachniec i wzial sie za krojenie kalafioru. -
nick nieaktualnychoco wrote:Dziewczyny podziwiam te co odchudziły mężów. Mój z cukrzycą ale za nic do rozumu nie przemówisz, choć udało mi się już wyperswadować jedzenie w późnych godzinach. Za to zaczął orzechy wcinać wieczorem w mega ilościach, co też nie zdrowe w nadmiarze. W sklepie z koszyka mu wyciągam batoniki i inne słodkości, ale doskonale wiem, że jak mnie nie ma to on wcina. Przychodzę do domu i pół butelki coli wypite (2L). Sama uwielbiam słodycze to go troche rozumiem, no ale bez przesady. Obiady, on gotuje bo wczesniej ode mnie wraca, też mu tłumaczę kasza nie ziemniaki, pieczone a nie smażone, ale to działa na tydzień a późnije znowu robi swoje i walka od początku.
On pochodzi z domu gdzie wszystko się je z ziemniakami i zagryza chlebem - jednocześnie.
Musisz meza przycisnac i to ostro. Coli nie kupujcie w ogole! Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak Cola bedzie w lodowce np. dla Ciebie to malz i tak i tak siegnie ukradkiem. Bo to cholerstwo do picia jest smaczne i kurka wodna, uzaleznia! Ale co zrobic, ja tez musze przestac pic, bo mi pryszcze po Coli wychodza, a poza tym to strasznie odwadnia organizm.choco lubi tę wiadomość
-
Co do coli ja mam patenta na meza
2 l na miesiac
nie wiecej
Na pytanie dlaczego bo ja nie mogea ty mnie kusisz
i faktycznie jak zobaczyl ze po coli mi wyszlo znamie to sie przestraszyl i przestal jkupowac
kupuje wode minerallna i sok ... ewentualnie wody mineralne smakowe
choco, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusku, ale ja nie panikuje
Ja jestem wyluzowana. Tylko bole mnie przestraszyly, bo pierwszy raz mi sie to zdarzylo
A wykresiki bez spadkow tez widzialam. Miedzy innymi moja znajoma, ktora polecila mi to forum, miala taki wykres bez spadku, z bardzo stabilna temperaturka i jest w ciazy