X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka spróbuj jazdy na rowerze, mi bardzo pomogło na celluit

Tamka lubi tę wiadomość

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przez tą cholerną @ tak mnei zmoglo, że uciełam sobie popołudniową drzemkę. Jak wstałam to pies na mnie popatrzył i merdał ogonem jak głupi :D Cieszył się że pójdziemy na spacer :)
    Przynajmniej przy nim nie muszę się przejmowac cellulitem i innymi pierdołami :D

Tamka, Nasturcja lubią tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ściemniasz Tamuś, nie masz ;)
    Jak w ogóle masz odwagę założyć krótkie spodenki, to znaczy, że nie masz, kokietujesz :D

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam,że mi się pojawił przez tabletki anty :(

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i trzeba kaszę jaglaną jeść :P a poza tym uprawiać dużo seksu :D
    Krokodylek pewnie nie ma celluitu :P

Tamka, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    no i trzeba kaszę jaglaną jeść :P a poza tym uprawiać dużo seksu :D
    Krokodylek pewnie nie ma celluitu :P
    Aaaa, czyli wychodzi na to, że muszę się z nim pogodzić i zaakceptować ;D

Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    O Konwalianka, bardzo dobrze, rezygnujemy z węglowodanów prostych podczas odchudzania (broń Boże z węglowodanów w ogóle!, trza jeść, te dobre). Przecież nic innego nas nie tuczy, tylko one właśnie. Przetworzone żarcie precz. Po odpowiednio przygotowanym mięsie z odpowiednim tłuszczem nawet na kolację o północy nie przytyjesz :)

Oooochh jak ja lubię tą moją dietę. Wpieprzam co się da, ile się da i kiedy się da i 54kg jest cały czas. :D

• Tamka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie ja niestety mam dziedziczny :/ autentycznie, budową i ciałem poszłam w rodzinę taty, jak ciocia i babcia - jestem wysoka i szczupła, rozmiar 36/38, piję dziennie ok. 2 litrów wody, żadnej coli, mało słodyczy , czasem chipsy (co już wiecie ;) ale niestety - cellulit trwa ze mną od najmłodszych lat , nieważne ile sportu uprawiam :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Oooochh jak ja lubię tą moją dietę. Wpieprzam co się da, ile się da i kiedy się da i 54kg jest cały czas. :D
    To było dla tych, którzy mają problemy z wagą,
    nie dla takich jak Ty, co pół prosiaka polanego karmelem wpierniczą i w życiu nie przytyją :)

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to dar estrogenów, niestety :/

Tamka lubi tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie moja mama, która nosi rozmiar 40 nie ma ani krzty!!!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec na dziś pracy, zmykam do domku, bardzo się nie narobiłam :D
    Owulantkom porządnego bzykanka, a tym zalanym bezbólowego popołudnia życzę :D
    Ciężarówkom dobrej drzemki a pominiętym cierpliwości :D
    Do jutra :)

Tamka, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podziwiam te co odchudziły mężów. Mój z cukrzycą ale za nic do rozumu nie przemówisz, choć udało mi się już wyperswadować jedzenie w późnych godzinach. Za to zaczął orzechy wcinać wieczorem w mega ilościach, co też nie zdrowe w nadmiarze. W sklepie z koszyka mu wyciągam batoniki i inne słodkości, ale doskonale wiem, że jak mnie nie ma to on wcina. Przychodzę do domu i pół butelki coli wypite (2L). Sama uwielbiam słodycze to go troche rozumiem, no ale bez przesady. Obiady, on gotuje bo wczesniej ode mnie wraca, też mu tłumaczę kasza nie ziemniaki, pieczone a nie smażone, ale to działa na tydzień a późnije znowu robi swoje i walka od początku.
    On pochodzi z domu gdzie wszystko się je z ziemniakami i zagryza chlebem - jednocześnie.

Nasturcja lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • mimik74 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi rodzinny napomknął ze na ten mój kręgosłup to przydałaby się też wizyta u dietetyka (50zł)

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Poczekaj poczekaj... Jak tylko zaciążysz to się skończy eldorado :)

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja jestem dopiero 5 dzien po owu :P
    A i tak nie wiadomo czy owu rzeczywiscie mialam tego dnia, kiedy aplikacja wskazala. Spadek na zagnizdzenie musi byc taki drastyczny. No wiecie, na pewno widzialyscie na wykresach u zafasolkowanych. A u mnie to jest taki leciutki spadeczek i w ogole mam niskie temperatury w cyklu, jakbym anemie miala :P
    Takze ten teges.... Serduszek u nas w owulacje nie bylo - po chlopsku reasumujac - ni ma szans babeczki, niet niet!
    A z dobrych wiesci to to, ze bol juz mi przeszedl, ale malz mi kaze lezec i pachniec i wzial sie za krojenie kalafioru.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam wykresy bez spadku implantacyjnego i zakończone zielono, więc nie panikuj :) tu nie ma chyba żadnych zasad ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Dziewczyny podziwiam te co odchudziły mężów. Mój z cukrzycą ale za nic do rozumu nie przemówisz, choć udało mi się już wyperswadować jedzenie w późnych godzinach. Za to zaczął orzechy wcinać wieczorem w mega ilościach, co też nie zdrowe w nadmiarze. W sklepie z koszyka mu wyciągam batoniki i inne słodkości, ale doskonale wiem, że jak mnie nie ma to on wcina. Przychodzę do domu i pół butelki coli wypite (2L). Sama uwielbiam słodycze to go troche rozumiem, no ale bez przesady. Obiady, on gotuje bo wczesniej ode mnie wraca, też mu tłumaczę kasza nie ziemniaki, pieczone a nie smażone, ale to działa na tydzień a późnije znowu robi swoje i walka od początku.
    On pochodzi z domu gdzie wszystko się je z ziemniakami i zagryza chlebem - jednocześnie.
    Jezu, jak Cie doskonale rozumiem....
    Musisz meza przycisnac i to ostro. Coli nie kupujcie w ogole! Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak Cola bedzie w lodowce np. dla Ciebie to malz i tak i tak siegnie ukradkiem. Bo to cholerstwo do picia jest smaczne i kurka wodna, uzaleznia! Ale co zrobic, ja tez musze przestac pic, bo mi pryszcze po Coli wychodza, a poza tym to strasznie odwadnia organizm.

choco lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do coli ja mam patenta na meza :D 2 l na miesiac :P nie wiecej
    Na pytanie dlaczego bo ja nie moge :P a ty mnie kusisz :) i faktycznie jak zobaczyl ze po coli mi wyszlo znamie to sie przestraszyl i przestal jkupowac :D kupuje wode minerallna i sok ... ewentualnie wody mineralne smakowe :)

choco, Tamka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusku, ale ja nie panikuje :)
    Ja jestem wyluzowana. Tylko bole mnie przestraszyly, bo pierwszy raz mi sie to zdarzylo ;)
    A wykresiki bez spadkow tez widzialam. Miedzy innymi moja znajoma, ktora polecila mi to forum, miala taki wykres bez spadku, z bardzo stabilna temperaturka i jest w ciazy :)

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ