My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasiarzyna wrote:A przypomniało mi sie tak w związku z Indiami
Kiedys na komunikatorze ICQ dorwał mnie jakiś Hindus, duuuzo rozmawialiśmy, zakochal sie oczywiście bo ja blondynka i marzył żebym do niego przyjechała
Oczywiscie oboje założyliśmy juz swoje rodziny ale kontakt raz na ruski rok mamy
Nie wierz w takie bajki
Jak mozna zakochac sie w kims przez czat? Oszustow internetowych naciagalacych Europejki na szybki slub jest mnostwo. A potem placz
Jakby we mnie sie facet zakochal ze wzgldu na blond wlosy (wtf???) to bym wiala gdzie pieprz rosnie od takiego amanta. -
Malenq wrote:Nastka bo tak już jest....zdrowie naszej rodziny jest na naszej głowie...ja jak za swojego się wzięłam to 15kg schudł i teraz wygląda jak młodzieniaszek...a Jego "starzy" to by go cały czas "pasli"....
więc tak to już kobietki jest, my kochamy bardzo i wybiegamy w przyszłość, dlatego ja też mam garnek na parze hehehehe
To prawda mój M też nieźle schudł teraz bardzo dobrze wygląda i czuje się lepiej zdrowe odżywianie wyszło mu na dobre, a oczywiście jego mamuśka od małego spasła, bo grubiutkie to takie fajne, i teraz niestety tendencję do tycia ma, ale trzyma się chłopinaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:18
Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:a cóż to za dzieło i jak się to robi? brzmi smacznie
Składniki:
3 szklanki czerwonej soczewicy
2 cebule
1 puszka pomidorów
1 puszka mleczka kokosowego
3 łyżeczki mielonego kuminu
2 łyżeczki ziaren musztardowca
2 łyżeczki mielonych ziaren kolendry
1 łyżeczka kurkumy
1/2 łyżeczki chili
5 1/2 szklanki wody
olej do smażenia
Przygotowanie:
Na dnie dużego garnka rozgrzać olej, cebulę pokroić w kostkę i dodać na olej razem ze wszystkimi przyprawami i pomidorami. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać soczewicę i ponownie wymieszać. Wlać wodę i gotować na niedużym ogniu przez około 15 - 25 minut, czyli do czasu, aż soczewica wchłonie większość wody.
Spróbować soczewicy i doprawić do smaku solą. Dodać mleko kokosowe, zamieszać i gotować jeszcze 5 - 10 minut, jeśli w międzyczasie soczewica zacznie wypijać za dużo płynu dolać więcej wody. Podawać z ryżem, komosą lub plackami naan, najlepiej smakuje drugiego i trzeciego dnia.
konwalianka, Różyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj tam, zaraz zbereźnik, podsumowałam naszą główną aktywność fizyczną
u nas też jak widać liczba serduszek marna ale co zrobić - kondycja spadła
Nastka, to dobrze z tym śluzem, chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:02
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProbowalismy dzis serduszkowac, ale nie dalo rady. Dostalam tak silnych skurczow, nawet nie wiem jak to okreslic. Az mnie zgielo w pol. Chyba nigdzie do pubu nie pojdziemy
Boli mnie. Nigdy tak nie mialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:07
-
Tamka wrote:Może zagnieżdżenie
stąd ten spadek tempki i skurcze...
o tym samym pomyslalam.
a mnie nagle tak zemdlilo, ze az sie skupic nie moglam. teraz troche lepiej, bleee ciaze mi sie przypomnialy
co do sportow, to w zeszlym roku, oprocz seksowania sie, chodzilismy do klubu. maz na silownie a ja joga i spinning. w tym roku, tzn. od wrzesnia 2013 - nic!!! i bardzo m itego brakuje. naewe na spacery w tyg nie mamy czasu, a zawsze chodzilimsy po obiedzie. jak zajte w koncu w te ciaze, to chce ograniczyc ciut prace (bo tyle podrozowac nie moge, poza tym nie chce miec tyle stresow...poprzednio pracowalam do samego konca, rzygajac nawet w drodze do pracy i w pracy, teraz relax), to chce na joge wrocic
ja zaraz po chlopakow do przedszkola uciekam i do domku robic obiad. -
a propos sportu - założyłam ostatnio na jogę krótkie spodenki, pani zaleciła nam taką pozycję, w której ujrzałam w pełnej krasie swój cellulit! coś mi się tak kołatało po głowie, że go mam, ale nie że AZ TAKI!! zamarłam w tej pozycji na amen, plus był taki, że pani mnie pochwaliła ale obiecałam sobie, że nigdy przenigdy nie pójdę więcej na jogę w krótkich gaciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:37
marissith, kasiarzyna, Nenaaa, Anuśka, Nasturcja, konwalianka, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość