X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety z tych tyjących i tych z celulitem, ale odkąd ćwiczę - pozbyłam się go, tyle że ja chodzę i robię ćwiczenia siłowe + rowery + krav maga - no teraz to zrezygnowałam z kravki, bo odkąd nabawiłam się 3 poważnych kontuzji to zluzowałam..

Ospa już u mnie ma się ku końcowi i nadal nie wiem co zrobić, czy odpuścić cykl czy nie patrzeć na nic i po prostu serduszkować kiedy tylko przyjdzie czas(przeciez i tak się nie uda).

Nasturcja, ja gdzieś czytałam że spadek tempki nie musi być drastyczny, a czasem nawet się go nie obserwuje..

Ja usiłowałam się zdrzemnąć, to 2 telefony zadzwoniły, gdy wyłączyłam tel. to siostra na skype zadzwoniła - nosz.. i po spaniu.. a zaraz moje dziecię z przedszkola wróci..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jakoś to natura źle zaplanowała.. Powinnyśmy po owulacji mieć jakieś oznaki. Np pryszcz na czole :) a po zapłodnieniu pryszcz powinien robić się czerwony, a jeśli nie było zapłodnienia niech zniknie i pojawi się przy następnej owulacji :D

Ania_84, choco, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja coli nie kupuję, on ją kupuje. Ciągle jakieś słodkości przynosi, a ja mu je chowam. Mam kilka schowków, gdzie nie znajdzie. Ostatnio przyniusł jakieś cuksy a ja je wziełam i powiedziałam że oddam siostrze. Poszłam do siostry i je tam zostawiłam, pół wieczoru mnie pytał czy na prawdę oddałam, czy w korytarzy gdzieś schowałam. Normalnie jak z małym dzieckiem.

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Bo jakoś to natura źle zaplanowała.. Powinnyśmy po owulacji mieć jakieś oznaki. Np pryszcz na czole :) a po zapłodnieniu pryszcz powinien robić się czerwony, a jeśli nie było zapłodnienia niech zniknie i pojawi się przy następnej owulacji :D
    Oo tak :D
    albo powinny sie pojawiac diodki :D
    czerwona lub zielona :D i po owulce powinna byc czerwona - jesli nie zielona jesli tak :D

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka... Krav Maga? No no.. jestem pod wrażeniem :)Ja chodziłam prawie rok ale też musiałam zrezygnować bo lekko posiniaczona chodziłam (kuśtykałam) czasem do pracy :D

• choco Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Anuśka pryszcz na czole to mi się robi przed okresem, i to od razu czerwony :-) Musze go przeprogramować na owulację.

Anuśka lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, ja też chodziłam ok 15 m-cy, alw w kwietniu odpuściłam po pęknietej przegrodzie nosowej, wybiciu nadgarstka i poważnym siniaku na przedramieniu - teraz też nie jest mi wstyd założyć koszulkę na ramiączkach :) a rok temu - no cóż..różnie bywało

macie rację, organizm powinien wysyłać symptomy, ale niby tak jest - śluz..inna sprawa, ze nie o taki nam chodzi :)

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja potwierdzam, ze na cellulit dziala zwykly rower. Moja mama jezdzi na rowerze juz wiele lat. Zreszta, codziennie tak dojezdza do pracy. Ma 50 lat a nogi gladsze i szczuplejsze od niejednej 20 latki. Co tu duzo mowic, ma lepsze od moich.
    Ewentualnie mozna sie wybrac do salonu kosmetycznego. Sa specjalne termozabiegi na cellulit. Fajna sprawa :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    O Ty mały zbereźniku, bałamutniku, rozpustniku :D
    Seks się nie liczy :)

369195adsuu9rgnl.gif

Jak to seks się nie liczy?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    369195adsuu9rgnl.gif

Jak to seks się nie liczy?
    Twój się liczy, nie płacz, Twój już podchodzi pod sport ekstremalny, liczy się podwójnie ;)

Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Tamka Ty jak coś powiesz :P
    U nas jak widać serduszek mało. Myślę tak sobie, żeby na jakieś warsztaty do Krokodylka iść. :P

1029616db977tf2hv.gif

Zapraszam serdecznie, popracujemy nad zwiększeniem libido. :D

Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    no i trzeba kaszę jaglaną jeść :P a poza tym uprawiać dużo seksu :D
    Krokodylek pewnie nie ma celluitu :P

Właśnie, nie mam. :P A jeśli mam to nie zwracam na niego uwagi. :P

marissith lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    To było dla tych, którzy mają problemy z wagą,
    nie dla takich jak Ty, co pół prosiaka polanego karmelem wpierniczą i w życiu nie przytyją :)

Przepraszam. Ja też trzymam dietę. Wysoko cukrową. :P

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    To było dla tych, którzy mają problemy z wagą,
    nie dla takich jak Ty, co pół prosiaka polanego karmelem wpierniczą i w życiu nie przytyją :)

Poza tym, jak zajdę w ciąże to utyję. Więc proszę mi pomóc zaciążyć to nie będę Was w oczy kolić szczupłą figurą mimo obżarstwa. :PPP

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny... dzisiaj w autobusie widziałam ślicznego małego chłopczyka miał 15 miesięcy i tak ślicznie szczerzył swoje dwa ząbki do wszystkich dookoła i nie mogłam wytrzymać... łzy same płynęły mi po policzkach musiałam szybko wysiąść z autobusu, po prostu nie mogłam... nie panuje już nad swoimi emocjami... :(

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Twój się liczy, nie płacz, Twój już podchodzi pod sport ekstremalny, liczy się podwójnie ;)

Ufff... kamień z serca.

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa popłacz sobie, popłacz. To Ci się lżej zrobi na sercu.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Hej laseczki, jestem po pracy taka padnieta ze masakra. Musze poleżeć bo nie daje rady, ogólnie znów dopadła mnie melancholia.... Mam głupie myśli i jakoś wydaje mi się ze jestem do bani a życie jest zbyt skomplikowane.... Nic mi się nie udaje i mam wszystkiego dość, idę sobie poleżeć i popłakać, bo tylko na to w tej chwili mam ochotę! :/
    Anastazja, to zły dzień tylko, głowa do góry, odpocznij...wszystko będzie ok :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily83 wrote:
    cześć dziewczyny... dzisiaj w autobusie widziałam ślicznego małego chłopczyka miał 15 miesięcy i tak ślicznie szczerzył swoje dwa ząbki do wszystkich dookoła i nie mogłam wytrzymać... łzy same płynęły mi po policzkach musiałam szybko wysiąść z autobusu, po prostu nie mogłam... nie panuje już nad swoimi emocjami... :(
    Emily, tulę, doczekasz się i Ty swojego małego bobo. Trzymaj się :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, ściskam. Poleż sobie.
    Kiedy mnie łapie taki dół to oglądam Miodowe Lata online. Jak widzę Artura Barcisia to zaraz mi się lepiej na sercu robi :)

Ewik lubi tę wiadomość

‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ