My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety z tych tyjących i tych z celulitem, ale odkąd ćwiczę - pozbyłam się go, tyle że ja chodzę i robię ćwiczenia siłowe + rowery + krav maga - no teraz to zrezygnowałam z kravki, bo odkąd nabawiłam się 3 poważnych kontuzji to zluzowałam..
Ospa już u mnie ma się ku końcowi i nadal nie wiem co zrobić, czy odpuścić cykl czy nie patrzeć na nic i po prostu serduszkować kiedy tylko przyjdzie czas(przeciez i tak się nie uda).
Nasturcja, ja gdzieś czytałam że spadek tempki nie musi być drastyczny, a czasem nawet się go nie obserwuje..
Ja usiłowałam się zdrzemnąć, to 2 telefony zadzwoniły, gdy wyłączyłam tel. to siostra na skype zadzwoniła - nosz.. i po spaniu.. a zaraz moje dziecię z przedszkola wróci.. -
Bo jakoś to natura źle zaplanowała.. Powinnyśmy po owulacji mieć jakieś oznaki. Np pryszcz na czole
a po zapłodnieniu pryszcz powinien robić się czerwony, a jeśli nie było zapłodnienia niech zniknie i pojawi się przy następnej owulacji
Ania_84, choco, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ja coli nie kupuję, on ją kupuje. Ciągle jakieś słodkości przynosi, a ja mu je chowam. Mam kilka schowków, gdzie nie znajdzie. Ostatnio przyniusł jakieś cuksy a ja je wziełam i powiedziałam że oddam siostrze. Poszłam do siostry i je tam zostawiłam, pół wieczoru mnie pytał czy na prawdę oddałam, czy w korytarzy gdzieś schowałam. Normalnie jak z małym dzieckiem.
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:Bo jakoś to natura źle zaplanowała.. Powinnyśmy po owulacji mieć jakieś oznaki. Np pryszcz na czole
a po zapłodnieniu pryszcz powinien robić się czerwony, a jeśli nie było zapłodnienia niech zniknie i pojawi się przy następnej owulacji
albo powinny sie pojawiac diodki
czerwona lub zielonai po owulce powinna byc czerwona - jesli nie zielona jesli tak
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka, ja też chodziłam ok 15 m-cy, alw w kwietniu odpuściłam po pęknietej przegrodzie nosowej, wybiciu nadgarstka i poważnym siniaku na przedramieniu - teraz też nie jest mi wstyd założyć koszulkę na ramiączkach
a rok temu - no cóż..różnie bywało
macie rację, organizm powinien wysyłać symptomy, ale niby tak jest - śluz..inna sprawa, ze nie o taki nam chodziAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa potwierdzam, ze na cellulit dziala zwykly rower. Moja mama jezdzi na rowerze juz wiele lat. Zreszta, codziennie tak dojezdza do pracy. Ma 50 lat a nogi gladsze i szczuplejsze od niejednej 20 latki. Co tu duzo mowic, ma lepsze od moich.
Ewentualnie mozna sie wybrac do salonu kosmetycznego. Sa specjalne termozabiegi na cellulit. Fajna sprawa -
Nenaaa wrote:To było dla tych, którzy mają problemy z wagą,
nie dla takich jak Ty, co pół prosiaka polanego karmelem wpierniczą i w życiu nie przytyją
Poza tym, jak zajdę w ciąże to utyję. Więc proszę mi pomóc zaciążyć to nie będę Was w oczy kolić szczupłą figurą mimo obżarstwa. :PPP -
cześć dziewczyny... dzisiaj w autobusie widziałam ślicznego małego chłopczyka miał 15 miesięcy i tak ślicznie szczerzył swoje dwa ząbki do wszystkich dookoła i nie mogłam wytrzymać... łzy same płynęły mi po policzkach musiałam szybko wysiąść z autobusu, po prostu nie mogłam... nie panuje już nad swoimi emocjami...
-
Anastazjaaa wrote:Hej laseczki, jestem po pracy taka padnieta ze masakra. Musze poleżeć bo nie daje rady, ogólnie znów dopadła mnie melancholia.... Mam głupie myśli i jakoś wydaje mi się ze jestem do bani a życie jest zbyt skomplikowane.... Nic mi się nie udaje i mam wszystkiego dość, idę sobie poleżeć i popłakać, bo tylko na to w tej chwili mam ochotę!
-
Emily83 wrote:cześć dziewczyny... dzisiaj w autobusie widziałam ślicznego małego chłopczyka miał 15 miesięcy i tak ślicznie szczerzył swoje dwa ząbki do wszystkich dookoła i nie mogłam wytrzymać... łzy same płynęły mi po policzkach musiałam szybko wysiąść z autobusu, po prostu nie mogłam... nie panuje już nad swoimi emocjami...
-
nick nieaktualny