My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Beszka, teścik pozytywny. Działaj!
Ewik, a co to jest bakteriura? Domyślam się, że masz jakieś bakterie w moczu? Co lekarz na to powiedział?
Nastka nie mam pojęcia tylko tyle pisze dobrze,że nic więcej nie wychodowaliJutro będę na usg tarczycy to poszukam mojej ginki w szpitalu.
-
Cześć Kochane
jak sie czują nasze mamusie?
Krokodylku, no śliczny i drapieżny ten Twój motocykl
mała przerwa ale powoli wracam, jestem na razie po usg (ok wyszło) oraz po 1 badaniu progesteronu - i teraz pytanie do moich mądrych dziewczyn - progesteron podwyższony w fazie folikularnej (mój=0,5 a norma to od 0,1-0,3) byłabym wdzięczna za interpretacje;) może któraś z Was Kochane ma podobnie. Nastepne badania 20 tzn. estradiol, progesteron i prolaktyna oraz toxo. Buuziaki i ściskam
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Alfetka ;*
czesc wszystkim
wiecie co doszlam do wniosku ze stara zem a glupia... mialam wizyte na wtorek i przelozylam na dzisw dodatku od pol godziny juz gotowa jestem i pachne
a wizyta o 20:45 no porażka jakas....justta, Nasturcja, Alfetka lubią tę wiadomość
-
Cześć Alfetka
Spotkałam się kiedyś ze stwierdzeniem, iż wysoki progesteron w 1 fazie cyklu może hamować owulację. Ale Kochana, Twój poziom jest nadal niski, więc myślę, że nie masz się czym martwić
Zaciążone to Malenq, Justta, Helenq i jakaś tam NenaKatjaa, Alfetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A czyli jestem na bieżąco
Bardzo się cieszę, Kochana Nenuś jak się czujesz?
słyszałam różne historie o pierwszym trymestrze, i każda to troszkę inaczej znosi
mam nadzieję, ze rewelacyjnie u Ciebie
dzięki za info, zobaczymy w przyszłym tygodniu jak pozostałe badania, ale Kochana jak moja gin zobaczyła mój ostatni wykres sama stwierdziła, ze "coś" było na rzeczy a tu masz.... wiec trzeba sprawdzic co niedomaga i to uregulować, bo coś tu nie tak trybi jak trzeba
-
hehe siedze i mysle ze glupia jestem a i tak ciagle na zagarek zerkam czy to moze juz... ja sie czuje dobrze zadnych objawow... no moze poza tym ze mezowi bidulkowi sie obrywa... jakas nerwowa strasznie jestem... wystarczy jedno slowo a ja juz sie gotuje... chociaz mama mi powiedziala ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac...
justta lubi tę wiadomość
-
Alfetka wrote:A czyli jestem na bieżąco
Bardzo się cieszę, Kochana Nenuś jak się czujesz?
słyszałam różne historie o pierwszym trymestrze, i każda to troszkę inaczej znosi
mam nadzieję, ze rewelacyjnie u Ciebie
dzięki za info, zobaczymy w przyszłym tygodniu jak pozostałe badania, ale Kochana jak moja gin zobaczyła mój ostatni wykres sama stwierdziła, ze "coś" było na rzeczy a tu masz.... wiec trzeba sprawdzic co niedomaga i to uregulować, bo coś tu nie tak trybi jak trzeba
Może tylko trochę mniej energii i sił, zmiany nastrojów i humorki też bywają -
Jezeli to jedyny objaw taki troszke drażniący, to dobrze, wczoraj była u mnie koleżanka w 6 mcu i mówi ze przez pierwszy trymestr wymiotowała dalej niz widziała, w pewnym momencie nawet jej przyszło do głowy że już nie chce byc w ciąży ale wytrzymała i teraz jest super
to chyba najbardziej kłopotliwa przypadłość w tym okresie, i życzę aby Was ominęła szerokim łukiem
i pozwoliła sie cieszyc urokami ciąży
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Alfetka wrote:Kochane to są powody do radości, oby tak dalej
a biust bardzo daje popalić?
Alfetka, justta lubią tę wiadomość
-
Witaj Alfetka super że już jesteś i że masz plan co dalej i jesteś pod kontolą gina
U mnie podobnie jak u Helenkq i Nenusi z tym ,że mam jeszcze duży apetyt do tego
Helenkq trzymam kciuki za wizytę , ja mam dopiero w poniedziałek pierwszą na 19:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 18:39
Alfetka lubi tę wiadomość