X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa ja myślę że teraz jak (*)(*) jeszcze urosną to dopiero będziesz ta misską mokrego podkoszulka , mnie na dodatek jeszcze swędzą te suty, a raczej jeden

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Beszka, teścik pozytywny. Działaj! :)

Ewik, a co to jest bakteriura? Domyślam się, że masz jakieś bakterie w moczu? Co lekarz na to powiedział?

Nastka nie mam pojęcia tylko tyle pisze dobrze,że nic więcej nie wychodowali :) Jutro będę na usg tarczycy to poszukam mojej ginki w szpitalu.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Miałam zamiar Ciebie w zastępstwie wysłać :) Idź Krokodyl, broń honoru! ;)

O przepraszam. Ja do tego czasu też zamierzam mieć brzuszek.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trudno, nie będzie konkursu, odbijemy sobie za rok wszystkie, już wylaszczone po porodach ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Jeśli do tego czasu nie zaciążę to nawpieprzam się bobu i też będę chodzić z brzuszkiem. O!

Nenaaa, Katjaa, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się zdrzemnąć bo oczy mi się same zamykają.

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ;) jak sie czują nasze mamusie? :) Krokodylku, no śliczny i drapieżny ten Twój motocykl ;) mała przerwa ale powoli wracam, jestem na razie po usg (ok wyszło) oraz po 1 badaniu progesteronu - i teraz pytanie do moich mądrych dziewczyn - progesteron podwyższony w fazie folikularnej (mój=0,5 a norma to od 0,1-0,3) byłabym wdzięczna za interpretacje;) może któraś z Was Kochane ma podobnie. Nastepne badania 20 tzn. estradiol, progesteron i prolaktyna oraz toxo. Buuziaki i ściskam ;)

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno pytanie czy moze ktoś podczas mojej nieobecności dołaczył do grona przyszłych mamuś ? ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka ;*

czesc wszystkim ;)

wiecie co doszlam do wniosku ze stara zem a glupia... mialam wizyte na wtorek i przelozylam na dzis ;) w dodatku od pol godziny juz gotowa jestem i pachne ;)

a wizyta o 20:45 no porażka jakas....

justta, Nasturcja, Alfetka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Alfetka :)
    Spotkałam się kiedyś ze stwierdzeniem, iż wysoki progesteron w 1 fazie cyklu może hamować owulację. Ale Kochana, Twój poziom jest nadal niski, więc myślę, że nie masz się czym martwić ;)
    Zaciążone to Malenq, Justta, Helenq i jakaś tam Nena ;)

Katjaa, Alfetka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Helenko ;) jak się czujesz ? ;) Ja osotatnio jak szłam do gin we wtroek to usiedzieć w domu nie mogłam i pojechałam godzinę wcześniej - i wspomnę ze gin. jest 1 km ode mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe która następna będzie zaciążona... Gdzie te nasze Kochane wróżki, niech coś przepowiedzą... :D

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czyli jestem na bieżąco ;) Bardzo się cieszę, Kochana Nenuś jak się czujesz? ;) słyszałam różne historie o pierwszym trymestrze, i każda to troszkę inaczej znosi ;) mam nadzieję, ze rewelacyjnie u Ciebie ;) dzięki za info, zobaczymy w przyszłym tygodniu jak pozostałe badania, ale Kochana jak moja gin zobaczyła mój ostatni wykres sama stwierdziła, ze "coś" było na rzeczy a tu masz.... wiec trzeba sprawdzic co niedomaga i to uregulować, bo coś tu nie tak trybi jak trzeba ;)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe siedze i mysle ze glupia jestem a i tak ciagle na zagarek zerkam czy to moze juz... ja sie czuje dobrze zadnych objawow... no moze poza tym ze mezowi bidulkowi sie obrywa... jakas nerwowa strasznie jestem... wystarczy jedno slowo a ja juz sie gotuje... chociaz mama mi powiedziala ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac...

justta lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    A czyli jestem na bieżąco ;) Bardzo się cieszę, Kochana Nenuś jak się czujesz? ;) słyszałam różne historie o pierwszym trymestrze, i każda to troszkę inaczej znosi ;) mam nadzieję, ze rewelacyjnie u Ciebie ;) dzięki za info, zobaczymy w przyszłym tygodniu jak pozostałe badania, ale Kochana jak moja gin zobaczyła mój ostatni wykres sama stwierdziła, ze "coś" było na rzeczy a tu masz.... wiec trzeba sprawdzic co niedomaga i to uregulować, bo coś tu nie tak trybi jak trzeba ;)
    Czuję się podobnie jak Helenka, czyli nic specjalnego mi nie dolega :)
    Może tylko trochę mniej energii i sił, zmiany nastrojów i humorki też bywają ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli to jedyny objaw taki troszke drażniący, to dobrze, wczoraj była u mnie koleżanka w 6 mcu i mówi ze przez pierwszy trymestr wymiotowała dalej niz widziała, w pewnym momencie nawet jej przyszło do głowy że już nie chce byc w ciąży ale wytrzymała i teraz jest super ;) to chyba najbardziej kłopotliwa przypadłość w tym okresie, i życzę aby Was ominęła szerokim łukiem ;) i pozwoliła sie cieszyc urokami ciąży ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to są powody do radości, oby tak dalej ;) a biust bardzo daje popalić?

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą, jak tam Tamka, Chmureczka i Anastazja ? ;) oszzzzz... ale jestem w plecy, z ta przerwą głupi pomysł, w ogóle jakaś nie w temacie jestem ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Kochane to są powody do radości, oby tak dalej ;) a biust bardzo daje popalić?
    Cycuchy faktycznie powiększone i obolałe, ale da się przeżyć, sutki lekko wrażliwe i spuchnięte :)

Alfetka, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Alfetka super że już jesteś i że masz plan co dalej i jesteś pod kontolą gina ;-) U mnie podobnie jak u Helenkq i Nenusi z tym ,że mam jeszcze duży apetyt do tego ;-)

Helenkq trzymam kciuki za wizytę , ja mam dopiero w poniedziałek pierwszą na 19:00 ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 18:39

Alfetka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 447 448 449 450 451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ