My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Tamka ja poszłam na żebry do koleżanki, poratowała waflami ryżowymi
W ogóle wybrałam się dzisiaj do pracy z 6 śliwkami, optymistka, a gastrofaza się zaczęłaale żeby nie było - podzieliłam się ze wszystkimi
a gastrofaza męczy mnie już od 4 dni
marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:podkradłam ciastka
ale żeby nie było - podzieliłam się ze wszystkimi
a gastrofaza męczy mnie już od 4 dni
jejku jak ja bym zjadła ciastka... a nie mogę ;( chlip chlip
chyba kupię dzisiaj jakieś bezglutenowe i zjem, smaka mi narobiłaś!Tamka lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Tamka kradzione nie tuczy
jejku jak ja bym zjadła ciastka... a nie mogę ;( chlip chlip
chyba kupię dzisiaj jakieś bezglutenowe i zjem, smaka mi narobiłaś!a dobre są takie bezglutenowe?
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć.
Właśnie wróciłam do domkuAle się rozpisałyście na temat służby zdrowia na świecie... Nastka Filipiny wymiatają. Pakuj męża w walizę i uciekajcie
Ja też mam historię ze szpitala. Jak poroniłam i badali mnie w szpitalu to lekarz kazał mi wskoczyć na fotelik i poczekać. Wyszedł z gabinetu i wrócił z chyba 15 studentami i pokazywał im co mam w środku. Myślałam że się tam zapalę z wściekłości...
-
hejka
ja wciągnęłam własny wynalazek serek wiejski jajo trochę mąki i płatków jęczmiennych wymieszałam i usmażyłam a jak mam ochotę na słodkie to zawsze robię galaretkę z herbaty owocowej 1szkl trochę słodzika 3łyżeczki żelatyny rozpuszczone w 0,5szkl wrzątku mieszam dodaje do herbatki odcedzonej bez fusów i mam deserek jak zastygnieNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziołszki za wsparcie :*
................. ech... 13 piątek
w sumie to już zaczynałam się cieszyć, bo zawsze miałam miesiączkę jak od zegarka a tu 5 dni spóźnienia, no i samopoczucie i objawy - inne jak nigdy...... ale cóż natura płata figle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny