X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    to chyba podobna cena jak w PL? tylko u nas refundują od niedawna
    a w Pl nie jest to 10 000? moja kolezanka miala 6 lat temu, to o ile dobrze kojarze to chyba 10tys placila.

lodka to chlopaki lubia plywac...mnie to mdli od bujania...ale widoki piekne wiec warto ;)

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce in vitro chyba od 12.000 zł? Tak mi dziewczyny na innym wątku pisały.
    A ja się dzisiaj czuję jak na @. Już mnie tak boli jakby miało mnie zalać za chwilę, a to dopiero 6dpo. No super. :/
    W ogóle nie w humorze jestem. Włosy mi się kleją, mam odrosty, krosta mi wyszła na jednym (*) i miałam głupi sen w nocy. No i się nie wyspałam. Tylko 4 h także lipa :P

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się jakoś majaczy 21 tyś. ale mogę się mylić, tego tematu jeszcze nie zgłębiałam i mam nadzieję, że nie będę musiała..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwę Wam.Czy zeby komus wyslac wiadomosc to tzreba dodac do grona przyjaciołek?

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja nie marudzić! :P

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Przerwę Wam.Czy zeby komus wyslac wiadomosc to tzreba dodac do grona przyjaciołek?
    SI :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:

Tak.

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka mi nadzieji narobiła ;) tempka mi specjalnie nie spadla,dziwne to. Dziś 3 dzień a juz prawie nie krwawię, nie wiem co jest grane.hmmmm

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • choco Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq może i ja będę w Korycinie, to rozejrze się za trójkolorowym kotkiem :-)

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok już nie marudzę. I am sorry ( bije się pięścią w pierś :P)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

wczoraj zaliczylam kolejna akupunkture. Boli to troche jednak :/. Ale pani pomasowala mi tez plecki (dolna czesc tez jest odpowiedzialna za narzady plciowe) i powiem wam ze jak w raju :D. Masowala mnie taka jakby banka czklana ktora zassala skore (gumowa banka wyciagnela powietrze). Bosko :D

Wczoraj tez mielismy niezla niespodzianke. Spontanicznie poszlismy cos zjesc na miescie i zadzwonilismy po znajomych. Osttani raz widzielismy sie w marcu. Przyszli, przywitalismy sie, usiedlismy. No i pytamy sie gdzie byli. Costam wymijajacow odpowiedzieli i dopiero po chwili ze beda mieszkac w nowym mieszkaniu w 3 !!!. Kolezanka juz za 2 miesiace rodzi!!!! Czujecie? A myslmy nawet nei zauwazylai brzucha hahaha. No masakra, ja w ciezkim szoku jestem. Zwlaszcza ze moja przyjaciolka tez jest juz w 7 miesiacu i wyglada jakby polknela pilke no i na buzce widac ;).
    Dodam ze ta kolezanka ktora nas wczoraj zaskoczyla ma 39 lat :)

beszka, Nasturcja, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe nio:) jak tylko głowa, a bliżej jej ból nie będzie dokuczał, to na pewno będę..... lubię te ich wypieki z truskawkami:D:D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kotka psotka. No to fajnie, że masaż się udał. Ale akupunktury to ja się boję :P
    W ogóle lubię Twój nick. Moja mama mnie tak nazywała jak byłam mała :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do porodu, dziewczynki, to ja w Polsce tez nie chcialabym rodzic :P
    Nasluchalam sie tez o nieprzyjemnych poloznych. A ponadto, ja nawet nie jestem w Polsce ubezpieczona. Wszystkie moje skladki na emeryture leca w UK i tylko w Anglii jestem ubezpieczona, wiec najlepiej by bylo jakbym tam rodzila. No, ale to sa dalekie plany. Nigdy nie wiadomo gdzie wyladujemy.
    A widze, ze wszystkie sobie poszly, to i ja ide pokrecic sie w kuchni. Moze cos zjem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane lecę ..... na drzemkę...normalnie oczka same się zamykają, a do tego jak zjadłam miseczkę truskawek ze serekiem homogenizowanym, to się ziewanie na całego rozpoczęło...muszę poleżeć, nawet z otwartymi oczami, ale poleżeć...ostatnio za szybko się męczę..buuu...
    Nastka...a ja niestety MUSZĘ rodzić w Pl, ale jak dobrze wszystko będzie, to zamierzam w prywatnej klinice, ale o tym staram się nie myśleć...ja nawet gina na nfz nie mam, bo ubezpieczenie dodatkowe w prywatnej firmie i z niego korzystamy...ja już nawet nie pamiętam co to kolejki na nfz.....więc jak trafię do publicznego szpitala, to wiem już, że będę miała "przesrane" bo u nas położne i całą reszta "NIE LUBIĄ" kobiet co ciążę prywatnie prowadziły....tylko nie wiem czemu??? przecież to że nie chodze na nfz, to same plusy, nie zajmuję kolejki, nie naciągam na badania itp. ech życie...... ;-/

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Nastka dostalam fajna ksiazke na urdziny. Kucni swiata i jest tez o Filipinach. Nie wyglada zle, cylakiem smacznie. Na baluta nei ma przepisu ;)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpią wszystkie?
    http://i292.photobucket.com/albums/mm27/boyd506/forum%20pictures/sleepy.gif
    jeszcze tylko godzina i weekendzik :D

Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zjadłam ostatnią bułkę i nadal umieram z głodu, chyba pójdę do szafki reprezentacyjnej coś podkraść :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ja poszłam na żebry do koleżanki, poratowała waflami ryżowymi :D
    W ogóle wybrałam się dzisiaj do pracy z 6 śliwkami, optymistka, a gastrofaza się zaczęła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 13:51

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, jesli jestes fanka slodkich potraw, tzn slodkich sosow do noodles albo slodkiego miesa, to filipinska kuchnia bedzie Ci smakowac. Ale ja osobiscie nie znam zadnej osoby mieszkajacej tu, ktorej by lokalna kuchnia smakowala... Takze o czyms to swiadczy :P

Ja nie spie. Siedze i krece sobie wlosa. Mam nadzieje, ze uda mi sie dzisiaj wczesniej zasnac, bo rano lece na pobranie krwi na progesteron :)
    I przy okazji chcialam sobie od razu machnac ten kortyzol i testosteron jeszcze raz.

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ