My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój synek ma dwa, next - jak pieszczotliwie nazywam swoje następne, także będzie miało dwa..
A właśnie, bo przeczytałam podpis Nony, czy słyszałyście/używałyście kulek Gejszy? To naprawdę działa? Bo stosowalam z tydzień codziennie po 3h i nie widzę różnicy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 15:40
-
Anuśka wrote:Cześć.
Właśnie wróciłam do domkuAle się rozpisałyście na temat służby zdrowia na świecie... Nastka Filipiny wymiatają. Pakuj męża w walizę i uciekajcie
Ja też mam historię ze szpitala. Jak poroniłam i badali mnie w szpitalu to lekarz kazał mi wskoczyć na fotelik i poczekać. Wyszedł z gabinetu i wrócił z chyba 15 studentami i pokazywał im co mam w środku. Myślałam że się tam zapalę z wściekłości...
O w mordę. Nie zniosła bym. Wstała bym i dała lekarzowi w pysk. Musi pytać o zgodę na takie rzeczy.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochan
ja dopepiro przyszlam
maz podwiozl mnie do rodzicow bo chciala z nimi posiedziec sobei
kupilam sobei spodnie alladynki dzinsowe i bluzeczkebo rodice chceli micos kupic na urodzinki
Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:
Tamuś, czy Twoja Rajka też ci tak towarzyszy i naśladuje?
Kasiarzyna, miłego weekendu
w międzyczasie kulamy sobie o tak..
http://youtu.be/AUJ76OFLGDQWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 17:44
Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Mój synek ma dwa, next - jak pieszczotliwie nazywam swoje następne, także będzie miało dwa..
A właśnie, bo przeczytałam podpis Nony, czy słyszałyście/używałyście kulek Gejszy? To naprawdę działa? Bo stosowalam z tydzień codziennie po 3h i nie widzę różnicy..
moja kolezanka stosowala, ale przez pare miesiecy przed ciaza..potem w trakcie ciazy. powiedziala ze da znac po pologu
ja dzis wczesnije wrocilam, bo do nowego biura mnie przenosza, wiec spakowac sie musialam. podjechalam potem na male zakupy i do domku. no i jak weszlismy do srodka, to nie wiedzialam za co sie brac: obiad - bo glodni az brzuchy bola, ale dra sie w nieboglosy ze w ich pokojach tornado bylo (fachowcy wentylacje wymieniali). ustalilismy wspolnie, ze zjedza cos na szybko przed obiadem i posprzatamy raz dwa, a potem normlany obiad....no ale mlodszy mi zasnal na kanpie, a potem obudzil ise i darl sie, ze brzuch go boli, ze glowa boli, ze nos boli, ze oko boli i wszystko jest fee i beee
cale szczescie maz wrocil. juz po obiedzie. teraz dokonczymy porzadki, dzieci spac a my mamy czerwone wino i szampana na wieczor
wiecie co...zrobilam dzis kolejny test owu i znow pozytyw. krecha jeszcze ciemniejsza niz wczoraj. a szyjka zamknieta, sluz lepki...nie wiem co jest grane. mi sie wydaje, ze ja po owu jestem... -
chyba wybralismy sobie wypadzik
http://www.szymoszkowaresidence.pl/188a,apartament-panorama.html#naglowek
akurat lapiemy sie na promocje zlota jesien - we wrzesniu .. a 29 wrzesnia mamy 2 rocznice slubuwiec sobie poszlejemy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co..chyba oduzaleznilam sie od ovu
ostatnio tylko poczytam i jakos zaczne zajmowac sie czyms nnym -
Hej. Sorki że tak zniknęłam ale usnęłam. Mam ostatnio niekontrolowane spanie w dzień. Byłam na rozmowie z ginem i powiedział mi że to może być od Duphastonu. Dziwne dość. Pokazałam mu wykresy i powiedział mi, że z temperatur wynika, że owulacja występuje,i doszliśmy o wniosku, że ten miesiąc sobie odpuszczę dupka i zobaczymy jak się będę czuła. A moja macica ma już normalne rozmiary, więc ten cykl jadę bez wspomagania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:30
Ania_84, Nasturcja, Malenq, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrej nocy Nastka
Tamuś, ale mądra psinka
Anuśka to super że u ciebie już wszytko ok teraz tylko spokojnie działać
A ja wczoraj mówiłam jak nie przepadam za rybami a przed chwilą wcisnęłam całe opakowanie paluszków rybnych meksykańskich zrobiłam z sosem czosnkowym, pyszne byłyah te smaki, czekam już na M bo jedzie, będzie koło 22 i zaczynamy wekedzik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:46
Tamka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Nenek, daj mi jeszcze 2 miechy na jodze i będziemy z młodą symultanicznie obie nogi zakładać
w międzyczasie kulamy sobie o tak..
http://youtu.be/AUJ76OFLGDQTamka lubi tę wiadomość