X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Krokodylku u mnie było to samo, i rozwiązanie jest proste - nie gotować. Dzięki temu mój mąż bardzo rozwinął się kulinarnie, sam robi ciasta, dżemy, mięska i inne takie cudawianki. Tylko teściowa musi pogonić z obiadku u mamusi do żony. Moja to zrobiła, pytanie czy twoja pogoni...

mari ale jak nie zgotuję to on pojedzie do mamusi na obiad a ja zostanę o suchym pysku.
    Teściowa go nie pogoni, tydzień po ślubie pojechałam do niej i jej powiedziałam wprost, że ja mężowi nie bronię jeździć do domu, ale najpierw niech zje obiad a potem jedzie a nie ja się nastoję przy garach a on nie je i ja to potem muszę wyrzucać. Ona mi przytakiwała "tak, tak, masz rację" a na drugi dzień pojechał dalej na obiad i go wykarmiła.

Ch*j mnie czasem strzela.

Ewik lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    nie dziwie sie, ze cie wkurza. moj to by mial III wojne siwatowa ;)

beszka ale mi się już nawet nie chce... miesiąc robiłam III wojnę i g*wno z tego. Ręce mi opadły.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    no, wróciłyśmy, poskakałyśmy do frisbee, oszczekałyśmy groźny pojemnik na szkło, spotkałyśmy kilku funfli , na niektórych machamy ogonem, na innych niekoniecznie i padłyśmy w progu ;)

Krokodyl, podziel sięęęęę!!! uwielbiam kopytka, a robić mi się nie chce okrutnie, ufff, generalnie robiłam dwa razy w życiu, raz w Hiszpanii żeby zaprezentować tubylcom owe dziwo ;) a raz żeby przypodobać się przyszłej-obecnej teściowej ;) wbijam do Ciebie Krokuś, już jadę! :P

biały , szary i grafit ;) ale generalnie fajnie to mamy zrobioną tylko łazienkę, resztę tak lekko tylko robiliśmy jakiś czas temu i ruszać już nie będziemy bo nowy domek na tapecie ;)

Tamka zapraszam, mam cały gar. :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak miałam Krokodylku na początku a teraz omija obiadki u mamusi no chyba,że nas zaprosi to idziemy od święta razem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 20:53

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik a po jakim czasie i w jakich okolicznościach się to zmieniło?

• Ewik Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już dokładnie nie pamiętam ale ok.dobrych kilu miesięcy na pewno. Najpierw zrobiłam wojnę później jak nie przyniosło efektu się wkurzyłam i powiedziałam teściowej w nerwach to co myślę, że nie po to się żenił żeby teraz u niej jadać obiadki a jak jej to nie pasuje to może się obrazić bo ze mną brał ślub a nie z nią bo ja stoję przy garach a później wyrzucam a ten mi mówi ile jedzenia się marnuje.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz, a ja babie mówiłam od razu wprost ale to jak grochem o ścianę. Odnoszę wrażenie że to chodzi o to, że ja jej syńcia tak dobrze nie nakarmię jak ona... Oho, małż wraca. Wkurza mnie farfocel.

A zmieniając temat: 35dc czyli najbliższa niedziela OF wyznacza mi przewidywany termin @. Ale to będzie dopiero 6dpo.... I kiedy ja mam testować? :) Chyba zostanę przy testowaniu dopiero w piątek 20tego. Chyba że już w tą niedzielę? To nie za wcześnie? Zresztą zobaczę czy @ do niedzieli nie przylezie.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poczekała, im później tym lepiej ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokodylku, ja bym testowala w przyszlym tygodniu. mysle ze ta nd moze byc za wczesnie.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, no dobra. Sama tak myślałam, ale nie wiem czy wytrzymam. Ale w drugiej strony - jak przyjdzie wcześniej @ to w ogóle nie będę musiała testować.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko właśnie się dziwię dlaczego OF mi na niedzielę już @ wyznaczyło. Trochę dziwne.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo i wszystkie sobie poszły. Bu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem Krokodylku :)
    wredna teściowa Ci się trafiła :( i mąż zupełnie niekumaty w te klocki :(
    teraz jeszcze nie testuj, poczekaj
    ja też zatestuję w niedzielę albo poniedziałek

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu mi się wydaje że owulka była wcześniej niż program zaznaczył i dlatego myślałam zatestować w niedzielę.

Małż chyba wyczuł grozę sytuacji i od progu krzyczał że ładnie pachnie i zabrał się za jedzenie. :)

PS.
    OK. Wytrzymam tydzień. Licząc owulkę po mojemu, 26dc + 14dpo = 40dc, czyli przyszły piątek. Niechaj i tak będzie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 21:39

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz może co jednak dotarło do niego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzeczny chłopiec :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku ciesze sie, ze maz zajada obiadek ;) na marginesie, to tez bym zjadla kopytka...ahhh moze w weekend zrobie

ja bym poczekala z tym testowaniem..jesli OF zle wyznaczyl ovu (mi sie wydaje ze 26dc mialas) to beda 2 grube krechy ;)

a kiedy ja mam testowac....jestem ciekawa co sie u mnei dzieje :( przeciez dopiero co bylam u lek i wszystko niby jest ok.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ja myślę że owulkę miałaś w 16dc

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech dziewczynki dzięki za postawienie do pionu. :)
    beszka to wpadaj razem z Tamką na kopytka. ;)
    Ja już uciekam spać, bo jutro rano znowu do pracy. :/

Dobranoc laseczki. :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Krokodylku :)

‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ