My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a taka kiecke mam na oku ..mniej wiecej
http://allegro.pl/zalotna-sukienka-z-baskinka-na-wyjscie-2792-s-m-i4290924839.html
-
Tamka wrote:Nena, u Was to po dzisiejszym meczu chyba żałobę narodową ogłoszą...
o tym samym pomyslalam
fajna sukienka Aniu.
ide ciasto na chlebek nastawic i do lozka poczytac jeszcze ksiazke przed snem
dobranocAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Nena, u Was to po dzisiejszym meczu chyba żałobę narodową ogłoszą...
Przeżywać, analizować. Póki co słyszę śmichy chichy za oknem, kolacjują na ulicy
Ania, fajne portki, ładnie wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:40
-
Nenaaa wrote:A nie wiem Tamciu, pewnie będą nawijać o tym jutro cały dzień w TV i w ogóle wszędzie
Przeżywać, analizować. Póki co słyszę śmichy chichy za oknem, kolacjują na ulicy
Ania, fajne portki, ładnie wyglądasz
Gdzie?! Ja? Jakie portki???aaaaa, Ania, uff, doczytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:49
-
nick nieaktualnyAnuśka, to w moje kaszubskie rejony jedziesz na urlop. Jak fajnie...
Domek do góry nogami jest w Szymbarku.
Ja polecam piękną miejscowość o nazwie Swornegacie, to jest niedaleko Chojnic. Z Kościerzyny się jedzie na Brusy a potem na Chojnice i dalej na Swornegacie. Piękne jezioro, można sobie domki zamówić, kajaki. Super. Ah, tęsknię za moją okolicą...
Miłego dnia laski
Edit: ale ja głupia, domek w Szczyrku... No skąd mi się ten Szczyrk wziął? Już poprawiłam na Szymbark.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:05
beszka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę dziewuszki, że nadal ostro śpicie.
U mnie już po południu. Pobrali mi rano krew. Tym razem byłam na czczo
Zdecydowałam, że nie robię teraz kortyzolu, bo rano małż mnie wkurzył, więc byłam pobuzowana i w nocy też zbyt dobrze nie spałam. Długo się wierciłam z boku na bok. Zrobię ten kortyzol jak porządnie się wyśpię i jak małż mnie rano nie wkurzy.
Potem poszliśmy zjeść śniadanie i pojechaliśmy do indyjskiego sklepu. Kupiłam sobie różany krem do twarzy i parę indysjskich przypraw oraz mleko (to z Indii jest bardziej tłuste).
A małż chodzi od rana jakiś zamyślony. Wkurza mnie. Mówi, że ma tam jakieś problemy w pracy, ale nic mi nie chce powiedzieć i tym milczeniem mnie jeszcze bardziej wkurza. W drodze do pobrania krwi zdążyłam na niego warczyć chyba z pięć razy. A potem się obraziłam i nie odzywałam się.
Ale już się pogodziliśmy
Teraz tak sobie myślimy czy by nie iść się zdrzemnąć, bo upał na dworzu, nie ma co robić, jest parno jak w saunie.
A wy kobiety, wstawać, wstawać! -
Witam dziewuszki...wczoraj sie nie odzywalam bo wkurwa mialam i poszlam spac w cholere zeby nie myslec...Mimik74 moze nic nie rob tylko zacznij na wyrost dbac o siebie a on zobaczy ze cie moze stracic...jak sie gania za facetem to oni uciekaja, odwocic sie i zacznij uciekac to on cie zacznie gonic...???
... Dola mam dzisiaj juz 10dc a tu monitor owu milczy...sluzu tyle co kot naplakal...jedynie co sszyjka otwarta wiec zaczynam sie niestety pomalu zamartwiac, a znowu jak sie zaczne zamartwiac to mi sie przesunie i tak wkolko w cholere z tym...co u was dobrego? Jakie plany na weekend?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:36
-
To rozumiem , ze on jest nauczony pozno w nocy a ty juz jestes padnieta i nie masz wtedy sily i chcesz wczesniej...a on nie chce wczesniej bo jest nauczony w nocy..tak? No widze kochana...przykro mi...
. Zawsze tak bylo czy tylko ostatnio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 08:06