My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a taka kiecke mam na oku ..mniej wiecej

http://allegro.pl/zalotna-sukienka-z-baskinka-na-wyjscie-2792-s-m-i4290924839.html
-
Tamka wrote:Nena, u Was to po dzisiejszym meczu chyba żałobę narodową ogłoszą...
o tym samym pomyslalam
fajna sukienka Aniu.
ide ciasto na chlebek nastawic i do lozka poczytac jeszcze ksiazke przed snem
dobranoc
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A nie wiem Tamciu, pewnie będą nawijać o tym jutro cały dzień w TV i w ogóle wszędzieTamka wrote:Nena, u Was to po dzisiejszym meczu chyba żałobę narodową ogłoszą...
Przeżywać, analizować. Póki co słyszę śmichy chichy za oknem, kolacjują na ulicy 
Ania, fajne portki, ładnie wyglądasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:40
-
Nenaaa wrote:A nie wiem Tamciu, pewnie będą nawijać o tym jutro cały dzień w TV i w ogóle wszędzie
Przeżywać, analizować. Póki co słyszę śmichy chichy za oknem, kolacjują na ulicy 
Ania, fajne portki, ładnie wyglądasz
Gdzie?! Ja? Jakie portki???
aaaaa, Ania, uff, doczytałam 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:49
-
nick nieaktualnyAnuśka, to w moje kaszubskie rejony jedziesz na urlop. Jak fajnie...
Domek do góry nogami jest w Szymbarku.
Ja polecam piękną miejscowość o nazwie Swornegacie, to jest niedaleko Chojnic. Z Kościerzyny się jedzie na Brusy a potem na Chojnice i dalej na Swornegacie. Piękne jezioro, można sobie domki zamówić, kajaki. Super. Ah, tęsknię za moją okolicą...
Miłego dnia laski
Edit: ale ja głupia, domek w Szczyrku... No skąd mi się ten Szczyrk wziął? Już poprawiłam na Szymbark.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:05
beszka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę dziewuszki, że nadal ostro śpicie.
U mnie już po południu. Pobrali mi rano krew. Tym razem byłam na czczo 
Zdecydowałam, że nie robię teraz kortyzolu, bo rano małż mnie wkurzył, więc byłam pobuzowana i w nocy też zbyt dobrze nie spałam. Długo się wierciłam z boku na bok. Zrobię ten kortyzol jak porządnie się wyśpię i jak małż mnie rano nie wkurzy.
Potem poszliśmy zjeść śniadanie i pojechaliśmy do indyjskiego sklepu. Kupiłam sobie różany krem do twarzy i parę indysjskich przypraw oraz mleko (to z Indii jest bardziej tłuste).
A małż chodzi od rana jakiś zamyślony. Wkurza mnie. Mówi, że ma tam jakieś problemy w pracy, ale nic mi nie chce powiedzieć i tym milczeniem mnie jeszcze bardziej wkurza. W drodze do pobrania krwi zdążyłam na niego warczyć chyba z pięć razy. A potem się obraziłam i nie odzywałam się.
Ale już się pogodziliśmy
Teraz tak sobie myślimy czy by nie iść się zdrzemnąć, bo upał na dworzu, nie ma co robić, jest parno jak w saunie.
A wy kobiety, wstawać, wstawać!
-
Witam dziewuszki...wczoraj sie nie odzywalam bo wkurwa mialam i poszlam spac w cholere zeby nie myslec...Mimik74 moze nic nie rob tylko zacznij na wyrost dbac o siebie a on zobaczy ze cie moze stracic...jak sie gania za facetem to oni uciekaja, odwocic sie i zacznij uciekac to on cie zacznie gonic...???
... Dola mam dzisiaj juz 10dc a tu monitor owu milczy...sluzu tyle co kot naplakal...jedynie co sszyjka otwarta wiec zaczynam sie niestety pomalu zamartwiac, a znowu jak sie zaczne zamartwiac to mi sie przesunie i tak wkolko w cholere z tym...co u was dobrego? Jakie plany na weekend?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:36
-
To rozumiem , ze on jest nauczony pozno w nocy a ty juz jestes padnieta i nie masz wtedy sily i chcesz wczesniej...a on nie chce wczesniej bo jest nauczony w nocy..tak? No widze kochana...przykro mi...
. Zawsze tak bylo czy tylko ostatnio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 08:06
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH