My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, ze nie powinnam narzekac, bo mam tych moich chlopakow...ale jesli teraz sie nie uda, to chyba daruje sobie mierzenie temp i obserwacje. wczesniej mialam regularne cykle a teraz: cuda-wianki
anuska agdzie na rulop jedziecie? widze odliczanie w suwaczku -
Krokodylica wrote:Ech dziewczynki dzięki za postawienie do pionu.
beszka to wpadaj razem z Tamką na kopytka.
Ja już uciekam spać, bo jutro rano znowu do pracy.
Dobranoc laseczki.
wy mi tu cialge na forum ochote na cos robicie.wczoraj paella, jutro chyba kopytka bede robilamusze jeszcze na wyzej wklejony link do bloga kulinarnego kliknac
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuska, z Koscierzyny moja mama pochodzi. rynek piekny, ale jak dla mnie to jeden dzien w tym miescie by mi wystarczyl
okolice piekne
niedaleko jest Kozi Grod - polecam i nocleg i jedzonko....niedaleko koziego grodu jest takie miejsce gdzie pyszne pierogi sprzedaja (jakbys byla zaintereoswana to moge spr. nazwe i ci podac). dom do gory nogami pod koscierzyna.
my many dzialke za koscierzyna kawalek. rzadko jezdzimy. jak juz w PL jestesmy, to moj maz uwielbia do Debek jezdzic (2-2,5 h od kosicerzyny). nad samym morzem. sporo rodzinki mojej tam mieszka, wiec zwsze gdzies przenocujemy
ale ja pisze o Koscierzynie na Kaszubach. jest jakas na koscierzyna na mazurach?? -
to polecam goraco Kozi Grod. nie jest to sama kosicerzyna, ale niedaleko. jest jeszcze jeden hotel blizej koscierzyny, w kotrym ja nie nocowlam ale kolezanki, tyle ze nazwy nie pamietam. no i jakbys Debkami byla zainteresowana, to tez moge sie popytac rodzinki czy maja cos wolnego
-
Anuśka wrote:Ja to bym chciała gdzieś dalej np. do Hiszpanii ale wykańczamy dom i niestety kasy brak. Więc w cieplejsze miejsce może zimą się wybierzemy
anastazja, wyobraz sobie ze ja w tym domku nigdy nie bylam!!! kilka razy stalam w kolejce, ktora byla na 2 km. dzieci byly wtedy b.male i marudne i za kazdym razem rezygnowalismy. jakbym teraz zaciazyla, to w przyszlym roku przed sezonem bysmy pojechaliAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
widze, ze wszystkie domy remontujemy.
mi sie miesiac w Toskanii marzy. wynajac jakis dom blisko morza. dzieci z malzem na plazy a ja na kursie kucharzenia
Aniuska, serio, jakbys chciala to moge sie zapytac czy ktos ma cos wolnego jeszcze, bo wiem ze ciezko w debkach o pokoje (zdesperowani juz na poczatku roku bookuja). -
Krokodyylku trzymam kciuki
Beszka - dziwn y ten twoj wyresi e test owulacyjne .. mi przy pco i tarczycy wychodzily po kilka razy testy
ciekawe jak u ciebei dalej pojdzie
A ja dzis stwirrdzilm ze musze sobie cos kupic i kupilam zdj nie wyrazneale alladynki z cienkiego dzinsu..a raczej materialu a 'la dzins
przeiwewne genialne na wor teraz gdy sa komary i bluzeczka lekka zwiewna
beszka, marissith lubią tę wiadomość
-
fajne spodnie
ja dzis tez sie namierzzylam. chcialam z cienkiego materialu, kieszenie po bokach i na gumce (bo w 2 fazie cyklu mam brzuch jakbym byla w 6-7 miessiacu ciazy
).
u mnie z tarczyca wszystko ok. pozostale bad tez ok. moje dzieci byly chore, wiec moze cos od nich zalapalam i mialam podwyzszona temp. no zobaczymy za 1,5 tygAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja mamzawsze tak samo
ale zycz ci takiego brzuszka w II fazie cykluzwanym ciazaowym
beszka lubi tę wiadomość