My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:tez wole kwasne:) agrestowe,...cytrynowe..mmm..porzeczkowe...ale mi smaka narobiłas Choco....
a tak a pro po..szukam jakiegoś fajnego filmu do obejrzenia?? ktoś coś poleci?
W koncu trzeba cos robić na wolnym
Oglądałam juz:
1. Obce niebio 2. Everest 3. Chemia
Zizia ja ostatnio oglądałam Dziewczyne z portretu. Świetnyjak dla mnie Eddie jest Oscarowym pewniakiem.
zizia_a lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:tez wole kwasne:) agrestowe,...cytrynowe..mmm..porzeczkowe...ale mi smaka narobiłas Choco....
Oglądałam juz:
1. Obce niebio 2. Everest 3. Chemia
Izolec kurde zlosc czlowieka bierze. Masz skierowanie a oni swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:37
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Nowatorka mniam
Izolcu dobrze ze masz czas mam nadzieje ze uda ci sie załatwic wsio na spokojnie
ja własnie zdałam on line egzamin szykuje sie na piatek na egzamin koncowy z KNF
noo i juro o HSG .. noo już chce żeby było po .. kolezanka miała u nas i podobno faszeruja przed przeciwbólwowymi i daja głpiego jasia wiec moze tragicznie nie bedzie .. Michał ma jutro wolne wiec będzie ze mna ..zrobił mi tym miła niespodzianke
marissith, zizia_a, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyżalić się muszę...
Leżę sobie w tym szpitalu, nudno, źle, smutno.
Odwiedza mnie tylko mąż, to dobrze, bo nie mam ochoty nikogo widzieć. Czuję się dobrze, jutro może podejmą decyzję, kiedy mnie wypuszczą.
Ja chcę do domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:48
-
nick nieaktualnyManabu wiem że taka rozłąka jest męcząca. Dla obojga. Jak twoje wyniki? Wiadomo kiedy cię wypuszcza? Co do męża to chyba tylko spokojna rozmowa pomoże. Mam nadzieję że uda wam się dogadać.
Idę spać bo już nieprzytomna jestem.
Aaaa Most szpiegów też bardzo dobry filmmanabu, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Manabu ehh ci faceci. Cale szczescie ze to nie oni zachodza w ciaze i rodza bo chyba by tych dzieci bylo malo na swiecie
a tak na serio, asysta przy porodzie jest b indywidualna sprawa. Moj tesc to nawet nie chce patrzec na brzuch jak dziecko kopie ani dotknac nie chcial brzucha swojej zony. Mimo to jest wspanialym mezem i kochajacym ojcem
Moj za to mowi ze chce ale chyba nie wie na co sie pisze. Ja za to nie chce zeby on byl. Tzn chce zeby byl caly czas do momentu juz porodu. Wtedy mam zamiar zwerbowac moja mame zeby go wyprowadzila i ona ze mna bylano ale zobaczymy jak to bedzie
A tak wogole dzien doberek. Fajnie ze juz sroda. Dzisiaj ide na obiad do tesciow, jutro wizyta u dr a potem juz tylko piateczek i mam mojego przy sobie znowu na weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 07:06
manabu lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:tez wole kwasne:) agrestowe,...cytrynowe..mmm..porzeczkowe...ale mi smaka narobiłas Choco....
Oglądałam juz:
1. Obce niebio 2. Everest 3. Chemiazizia_a lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania trzymam kciuki za HSG I egzaamin
Izolec dobrze ze masz cczas trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie:-)
Manabu on chyba zacczyna sir stresowac:)I tak reaguje ale jaak bedziesz juz w domu wszytko sir troche uspokoi:-) mysle ze bedzie dobrze...teraz masz za duzo czasu na myslenie...przynajmniej ja tak mam...manabu lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania powodzena na HSG..dasz rade..aaa i gratuluje zdania jednego egzaminu:)i trzymam kciuki za następny:)
Manabu..moze to takie chwilowe tylko...moze jak wrocisz do domu wszystko wroci do normy??
dzieki za filmy:) dzis leci pierwszy tytuł czyli dziewczyna z portretu...
Kaska byłas na badaniu rano??manabu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny