X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi trzymaam mocno kciuki...

Aa ja odebralaam wyniki...beta ponizej 1.2 takze nie maa zludzeen no ale juz sie pogodzilam z tym:)zresetuje sie w weekend I do boju!! Najwazniejsze ze tsh polecialo:-) z 6.8 na 4.5 takze super:-)

justi:: lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczęta :) wszystkim zestresowanym życzę spokoju

Manabu weź zdziel chłopa szmatą przez łep, a tak serio to w domu na spokojnie porozmawiacie, bez świadków i pośpiechu i na pewno dojdziecie do porozumienia.

Izoleccc, chyba oszaleli... Nie daj się, jak masz wskazania to oczywiście że powinni Ci cc zrobić

Aniu jak tam?

Nowatorka Ty kusicielko, a ja sobie obiecałam że cukru nie będę tykać

Wczoraj była ledwie żywa, spałam pod kocem i kołdrą i trzęsłam się z zimna, mimo że nie miałam gorączki, a chwilę później dopadła mnie migrena... no ale dziś jest już lepiej :)

justi::, manabu lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka jaki ladny wykres!!!! Mocno trzymam kciuki!!!

Myszk@ lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska..przykro mi...

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaska :(

myszka dobrze ze juz zdrowiejesz

justi no dziwne to wszystko u ciebie, az sama jestem ciekawa co lekarz na to powie ;)

ania, juz po ? jak tam, glupi jasiek zalagodzil troche sprawe?

mona jak ty tam sobie radzisz kochana?

justi:: lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane juz jestemw domu nie pisałam bo trudno mi byloz komorki :)

już opowiadam   pryjeli mnie na oddział , dali końska dawke przeciwbólowych w dupsko plus glupiego jasia   zakłądanie kuloiagu takie sobie uszczypniecie a pzniej nic, nastepnie płukanie jakimis plynami .. to troche zułam jak mini okresowe bole pozniej kontrast którego wogole nie czulam az dr sie d=zdziwila zrobili zdj mówia ze kontras przeszedl,ale podali jeszcze raz bo nie byłą pewna i w tym momencie juz zabolało jak okres ale dosłownie minuta nawet nie   drugie foto i jajowody drożne wszytsko ok   :)
    gorzej bo na izbie kazali mi nasiusiac na badanie :D a ja z pustym pecherzem przyjehałam nic nie piłam wiec siedzialam pol godziny w WC i mówiłam sobie psssiiiii puszczałam wode
    eraz jeszcze ciut plamienia .. ale generlanie wsio ok :)

Kasiu przykro mi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:27

nowatorka, justi::, Shafuli, ara, LaRa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dodajesz odwagi - ja jutro o 7:00 :D
    Mam pytanie ...dałaś rade sama wrócić do domu ? Bo nie wiem czy mam czekać na kogoś/po kogoś dzwonić...brać samochód ? dam radę prowadzić ?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shafuli wrote:
    Aniu dodajesz odwagi - ja jutro o 7:00 :D
    Mam pytanie ...dałaś rade sama wrócić do domu ? Bo nie wiem czy mam czekać na kogoś/po kogoś dzwonić...brać samochód ? dam radę prowadzić ?
    mi powiedzieli że nie mogę o jechac samochodem .. a wyszłam o 17 ze szpitala czyli 6 h po zabiegu
    ta to bym dała rade ale ze wzgl na glupiego jasia nie pozwolili mi ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co mi podadzą :D Nigdy nie byłam ani w szpitalu ani na jasiu ani na niczym innym medycznym :P
    Dobra - jakoś to będzie ...na czworaka ale dam rade :D

• choco Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka tule
    Aniu mówiłam że dasz radę :-D
    Manabu oby Cie jutro wypuścili.

U mnie tak jak przewidywałam @ dziś przyszła. W piątek idę do lekarza i zobaczymy co tam słychać a właściwie widać na moich jajnikach. Dodatkowo grypa mnie bierze :-/ albo zatoki.
    A i zamówiłam w aptece specyfiki różne co to cuda robią i chyba zostanę superbohaterem jakimś ;-)
    Shafuli ja po HSG normalnie samochód prowadziłam ale nie miałam żadnych środków przeciwbólowych podawanych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:12

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj dałam rade ale bałąm sie nie powiem :?
    choć leoiej sie nastawić na ból i miło zaskoczyc :)

Choco teraz ten sezon u mnie dizadek 40 choy , mama te teraz :/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ara Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!
    Aniu super! Dobre wieści ostatnio przynosisz :)
    Shafuli ja sobie zrobiłam spacer po hsg (i odespaniu) do domu (mam 15 minut), samochodem bym się nie odważyła jechać, pewnie jak Ania pisze nawet Ci nie pozwolą więc jak masz większy dystans ze szpitala na chatę to załatw sobie jakąś dobrą duszę w postaci męża np. ;)
    Pamiętam, że jak się obudziłam to nawet się na pomidorówkę załapałam, tyle, że bez łyżki, bo się okazało że trzeba mieć swoją :P
    ja zdycham, jakaś zaraza mnie dopadła, fuj... pierwszy raz od nie pamiętam kiedy tak mnie siekło, że leżę na chacie i zastanawiam się czy ostatniej woli nie spisywać :P Starania zeszły więc na dalszy plan, lutki nawet w tym cyklu nie bierę, bo wszystko jakoś mi się zjebało w obserwacjach, a ciul.
    Gdzie Asiula ja się pytam?! ktoś ma z nią kontakt?
    witam nowe laski, Kaśka niefajna beta, fajnie, że TSH spadło ale nadal wysokie mocno, rozumiem, że zbijasz dalej, tak?
    manabu jeszcze chłopa urobisz, cycki up! w razie czego wrzucisz go do anuśkowej studni na czas wyrabiania aktu urodzenia i po sprawie ;D
    Mona ja u Was?
    Choco wspieram :*
    Maris gratki za Ninkę!
    i nie wiem co jeszcze...

Ania_84, Shafuli, manabu, choco, konwalianka, marissith lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara oczywiscie zbijam dalej a wyniki spadly tak duzo juz po msc brania euthyroxu zrobilam to tsh tak przy okazji zeby zobaczzycc czy spada:-) I sie ucieszylam bo zaczynalam z tsh prawie przy 8

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara ptaszynko :) kuruj się teraz takie grypska paskudy tak wycieńczają człowieka :/

Asiula dziś ma wizyte w Novum wiec moze po zajrzy :)

Ara wiesz że w ciaze zachodza w zasie choroby :P wiec niech cie grzeje Twoj meżu :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem.

Ara :* kuruj się Kochana. Kiedy na wakacje śmigacie?
    Dzieki Nowatorka że pytasz.

U mnie wszystkie dni sa do siebie podobne. Praca dom praca dom. I tak w kółko. Odliczamy do lipca - do wakacji. Radzić sobie radzę bo wyjścia nie mam, choćbym stanęła na głowie to i tak nic nie da.
    Póki co staram się zakończyć w końcu ten mój pierwszy cykl pp, może lada dzień sie skończy.
    A od następnego cyklu dupek na wyregulowanie i tak co miesiąc.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,

Kope lat;( nie nadrobie;( padam na pysk;( buziaczki dla Was.

Mona, jedziesz do cro? Tez bym pojechala, jakos tam mi tak fajnie, ale na taka podroz Toska za mala - moze next year.

Btw, Ara, gdzie wyjezdzasz- zdrowka!

Nowatorka, juz polowa ciazy - szok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:14

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc..juz jestem po.. pobrali mi 3komorki...najprawdopodobniej dostane 3jak przeżyją..siedzę właśnie pod kroplówka z intralipidu..ah i embrioglu zostaną użyte według potrzeby i mam dostać jeszcze jakiś nowy lek..za 800zl nie dosłyszałam nazwy:( wizyta byka u dr Cz. Pozdrawiam

nowatorka, Krokodylica, choco, marissith lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane

to trzymamy kcuki za komóreczki ziza, a na co ten lek?

Ara, kurcze, zdrowia, ale tutaj dziewczyny dobrze przypominają, wlasnie w takie "chorowanie" najłatwiej zajść.. nie chce przypominać, że ja po 12 cyklach "bez powodzenia" zaszłam w ciażę w cyklu z OSPĄ, zatem ten.. nich mąż działa..mimo wszystko :)

Kaśka, beta bee.. ale wynik tsh coraz ładniejszy..

Mona, gdzie właśnie wybywasz? kurcze, jak uwielbiam Chorwacje..w tym roku pierwszy raz nie wiem gdzie pojedziemy ( zawsze w styczniu już mielismy coś zaklepane), źle mi z tym..

nas też coś bierze.. ja katar, Patryk zapchany nos i coś pokasłuje a Tymek kichający .. bosko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:53

zizia_a lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jak zwykle z duzym kubkiem herbatki :)

Mona no koniecznie zacznij brac dupka, to w przypadku dlugich cykli wybawienie ;) a zdecydowalas juz gdzie jedziecie dokladnie do chorwacji?

Summerka no polowka juz a wydaje mi sie jakbym wczoraj cienia na tescie wam tu pokazywala :D

Zizia trzymam kciuki zeby sie tam ladnie pozapladnialy te 3 komoreczki :)

Konwalianka to niezle ze jeszcze z ospa ci sie chcialo bzykanka :D

o jak fajnie, dzisiaj czwarteczek :) ja mam polowkowe, trzymajcie kciukasy ;)

zizia_a lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dzięki laski, dziś już w miarę mogę mówić, ta choroba to pewnie kara za darcie mordy :P
    Mona za 3 tygodnie lecim
    Sumer do Brazylii, na krótko, bo tylko poleżeć i wymoczyć tyłki w ciepłej wodzie ;) Urlop właściwy planujemy gdzieś w drugiej połowie roku.
    Sytuacja życiowa nam się stabilizuje... ostatnio dostałam wyrok z sądu, moje małżeństwo uznali za nieważnie zawarte więc jestem wolnym człowiekiem :D z moim ślub postanowiliśmy więc wziąć czym prędzej, mama u proboszcza termin zarezerwowała na początek maja i teraz walczymy ostro z kursami, papierami itp :P Suknię mój mi wylicytował na allegro za dwie stówki, ja mu garniaka kupiłam na wyprzedaży, idziemy totalnie po bandzie hehe Dobrze, że salę udało się zarezerwować, bo akurat to dzień Komunii w moim mieście i wszystko już porezerwowane dawno było... Wesela nie robimy, kasy nie mamy, wszystko na podróże przepieprzamy więc stwierdziliśmy, że jakbyśmy teraz z parę lat mieli zbierać żeby imprę zrobić to wolimy na szybko i tylko obiad dla najbliższej rodziny zrobić. Trzymajcie kciuki cobyśmy ze wszystkim się uwinęli! ;)

LaRa, Mona_M, Summerka, Izoleccc, zizia_a, Myszk@, choco, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 4660 4661 4662 4663 4664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ