My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane wczoraj nie miałam siły i czsu cokolwiek pisać czuje sie niby w miare ok . ale denerwuje mnie to ze ciagle mi leci z oka mam wrazenie jakbym miala je napuchniete chyba mi pozatykało kanaliki przez katar
noo ale egzamin zdany z wynikiem 95/100tak kujon jestem
Justi Gratulacje
Konwalanka jak chłopcy trzymacie sie jakoś ??
Mari współczuje kolki
Ara mówisz w podskokach do pacyhahahah
nooo to musiało ci niezle dac popalic to siedzenie w domu
Nowatorka miniestety wypadanie zębów zawsze sniły się przed jakimiś kłopotami .. dlatego zawsze jak tylko jakies sie pojawiały we snie byłąm badzo uwazna n to co robie w pracy i w zyciuara, choco, marissith lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta,
Aniu gratulacje
Nowatorka, moja teściowa też zawsze lamentuje jak jej się zęby śnią
A ja nadal jestem zasmarkana, kaszlę jak gruźlik, od 1 w nocy nie spałam, tylko drzemałam, ogólnie nie mam sił i jeszcze @ się przypętała -
Ten sen jest taki dziwny bo sie powtarza co jakis czas, jest to jakby ten sam sen. Ale nie przejmuje sie bo nie wierze ani w sny ani w przesady
byc moze oznacza on jakies moje leki, zwlaszcza ze wczoraj sie dowiedzialam ze jedna z szefowych sie nie fair zachowala w stosunku do mnie. I zawsze jest tam moja mama ktorej sie wyzalam.
-
Justi ja kiedys slyszalam ze jak sie ma sny erotyczne z kims to wcale nie musi znaczyc ze ten ktos cie pociaga seksualnie ale moze znaczyc ze go podziwiasz, chcialabys byc taka jak on, np jezeli to twoj szef to moze znaczyc ze patrzysz na niego z podziwem wlasnie, niekoniecznie ze ci sie podoba
-
Sny erotyczne to norma w ciazy podobno to jeden z pierwszych objawów
hahaha tak dziewczyny gadaja
i fakt u mnei tez tak byłohahaha :0
marissith lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Hej.. Życzę milej soboty.. Ja po transferze.. Mam dwa kropki w brzuchu.. Zobaczymy co z tego będzie...
zizia_a lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Hej.. Życzę milej soboty.. Ja po transferze.. Mam dwa kropki w brzuchu.. Zobaczymy co z tego będzie...
zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
hej Kobietki
zizia teraz dbaj o siebie i niech maluchy na dobre się rozgoszczą
aniu gratuluję zdanego egzaminu
mari współczuję kolek, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
justi gratuluję
izoleccc cieszę się,że problem z cc rozwiązany
myszko zdrówka życzę
Asiula powodzenia
Ja od czwartku rozpoczęłam stymulację menopurem (150 jednostek)- estradiol spadł do 52 pg/ml i dalej gonapeptyl. Doktorek pobrał też wymazy na chlamydię, cytologię i czystość. W środę mam kolejny estradiol i wizytę.
zizia_a, Izoleccc, marissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witam i otwieram dzisiejszą sesje terapeutyczna
ja póki co popijam mietkępózniej kawka
siedze z tamponami w nosie bo tak mi sie katar leje że chyba za duzo bym nie popisała
Bąbelku trzymam kciuki i za piekne jajcaco byś na świata swiecziła juz małego kurczaczka w brzuszku
bąbel, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Babel pieknych przedwielkanocnych jajec
Witam z herbatka jak zwykle. Pies mi dzisiaj jeczal cala noc, chyba sie nudzil
Co dzisiaj robicie? Bo ja chyba nic. Pogoda brzydka i bedem siem nudzic w domu
Ps. Ania wow 9kg to odwazny celWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 10:43
bąbel lubi tę wiadomość
-
Zizia trzymam kciuki niech fasolki dobrze się zadomowią w brzuszku.
Bąbel owocnych jajeczek
Ania trzymam kciuki za osiągnięcie celu i zdrówka.
Resztę ściskam bo zapomniałam co komu napisać miałam.bąbel, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyBabel trzymam kciuki za jajca
niech rosną
Mi się znowu przyplatala infekcjagardło mnie boli, głowa jak na zatoki. Ehh na sam koniec... oby się obyło bez antybiotyków. Do tego pojawiają się pierwsze zwiastuny końca ciąży. Jakieś bolesne skurczybyki, twardnienia, itp. Byle by Galgan nie wymyślił sobie wychodzic 29.02
Póki co idę robić kawkęmiłego dnia dziewczęta
bąbel lubi tę wiadomość
-
Ja dziś planuję popracowac ale coś mi to trudno idzie
Izolcu ojjjj kuruj sie . niech maluch już poczeka do tego 1 marca
ojjj co do kg .. to mam nadziejeze je osiagne - w sumie te 9 kg spadło mi w ciagu 2 miesiecy -
Hej Kochane
Nowatorska my dzisiaj z mężem totalne lenistwo. Wstaliśmy chwilę przed 12-tą zjedliśmy śniadanko i dzień filmowy sobie robimy
Aniu dasz radęJa jeszcze 15 kg mam do celu, ale małymi kroczkami się uda
Izolecc zdrówka
Choco
Miłej niedzieli wszystkim
choco, Ania_84, zizia_a, marissith lubią tę wiadomość
-
Ja dzis mam nakaz leżenia przez mojego M.... Właśnie robi rosół po raz pierwszy taki prawdziwy
zizia_a, marissith, nowatorka, bąbel lubią tę wiadomość