My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka
Zizia trzymam kciuki za bliźniaki
Bąbel a u Ciebie za jajka, w końcu Wielkanoc się zbliża
Izoleccc 29.02 fajna dataja bym nawet chciała
no i zdrówka!!!
Dołączam do klubu chudingowegona początek zadowolę się 6 kg ale docelowo mam 9 kg do zrzucenia! Zaczynam od jutra bo dzisiaj już zjadłam makaron ze smażoną cebulą i kiełbasą, bardzo dietetyczne
Izoleccc, bąbel, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu zdrówka życzę.
U mnie witamina C w kosmicznej dawce jak zwykle ratuje sytuację, jest trochę lepiej ale co ważniejsze nie jest gorzej;)
Skurcze się nie rozkręcily. W dalszym ciągu straszaki w związku z tym młody ma szlaban na wyjście na najbliższe 26 godzin. Jutro jeszcze wizyta w szpitalu na zaklepanie terminu CC, którego pewnie nie doczekam
Udanego wieczoruoglada któraś galę Oscarów, ja w tym roku raczej nie dam rady bo już mi się oczy kleja.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ania_84 Gratuluje wyniku
Justi Super:) 3mam kciuki, gratulacje
Bąbelku 3mam kciuki i za piekne jajka
Duzo zdrówka dla chorujących.
Ja wczoraj po weekendzie pełnym gości oglądałam "Mistrz hipnozy" jak dla mnie ok
Jak sadzicie 22dc na test za szybko?
bąbel lubi tę wiadomość
-
Hej
u nas nadal deszcz
Kamila no jezeli owu mialas powiedzmy w 14dc to troche wczesnie ale ja juz 8dpo robilam (wyszedl jeszcze negatyw hihi) ale 9 dpo juz byl cien. No w kazdym razie jeszcze wczesnie
Mi sie snilo ze pomylilo mi sie i poszlam przez przypadek do pracy...
-
Haloooo co tu taka cisza?
Ja dziś kupiłam karnet na fitness
W sobotę mam podwójne imprezowanie - urodziny synka przyjaciół i przy okazji jego tatusia i imieniny mojego taty hmmm to potrójne właściwie imprezowanienowatorka, bąbel lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej,
Mimo takiej okropnej pogody (śnieg+deszcz) życzę wszystkim miłego dnia.
Choco, szalejesz widzęale ja tez wkręciłam sie w fitness i dziś na wadze -6 kg
w 1,5 miesiąca (do celu ok 17 kg)
Ale czasami ledwo do domu wracam, przeważnie na miękkich nogach, No ale nic sie samo nie zrobi.
Dlatego łącze sie z odchudzajacymi i życzę owocnych wyników
No i zdrówka potrzebującym :*choco lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ja siedzę w domu i kuruję się .
Konwalianka Ty to chudzina więc nie masz co chudąć
Ciekawe jak tam Izolecc czy malusz poczekałkonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a więc,przeziebiłam sie od dziecka,dostałam goraczki,kaszlu itp..dzien wczesniej dostałam plamienia potem krwawienia ze skrzepami,pojechalam na izbe,usg dopochwowe,brak ciąży,po tym beta 1000,kolejne usg dopochwowe-predzej poronie lub poronilam po tym grzebaniu i wciskaniu tego usg....nic nie widac,''pecherzyk ciazowy nieuwidoczniono cialko zolte jest,w zatoce doglasa brak plynu wolnego,podejrzenie reztek po poronieniu z uwagi na poziom beta i czas od zatrzymania okresu,beta powtorna za dwa dni.
nic nie dostalam ,na tak wczesnym etapie tylko czekac ale gin powiedziala ze z tej ciazy i tak nic nie bedzie predzej czy pozniej poleci o ile jeszcze jest.
Ot co.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny