My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi współczuję
Izoleccc no to czekamy na Gałgana
Bąbel i Zizia trzymam kciukasy
marissith daj sobie czas na zrzucanie kg
Choco ile imprez
Nowatorka, a kysz z takimi snamina pracę masz czas
Aniu zdrówka, ja też siedzę w domu i się kuruję, a właściwie chałupę ogarniam bo teściowa ma przyjechaćIzoleccc, bąbel lubią tę wiadomość
-
dzien dobry!
co tu taka cisza?
justi- bardzo wspolczujeehh... trzymaj sie mocno. przytulam.
i zdrowka chorowitkom zycze! ja wlasnie wcinam kanapki z zoltym serem. dzis ide do pracy, ale jakos ostatnio w ogole do niej weny nie mam.
dobrego dnia wszystkim!
-
I ja sie witam...za oknem snieg...a ja juz sie wiosna cirszylam...juz tak nie moge si doczekac cieplejszych dni sloneczka I spiewajacych ptaszkoe, kawy na balkonie ajjjj jak ja chce wiosny!!!
I ciagle sie zastanawiam czy stymulowac sie w tym cyklu czy nie... w sumie jak nawet bym nie wyprodukowala sama jajeczek to moze bedzie wiecej czasu na zbicie tarczycy bo mysle zee niema sesnu podchodzic do IUI poki eszystko sie nie unormuje I tk chyba zrobie...mimo ze bym chciala juz teraz zaraz byc w ciazy...ale moze oplaca sie poczekac...moze jeszcze troche cierplieosci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:39
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyJusti przykro mi
Bąbel i jak jajka?
Zizia trzymam kciuki za bliźniaki, oby teraz się udało!
My walczymyjestem dobrej myśli, że jednak układ trawienny potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby się dostosować. Ale szkoda mi jej jak płacze
Wczoraj miałam pierwsze wychodne
fajnie było, tatuś sobie doskonale poradził
bąbel lubi tę wiadomość
-
hej. ja ostatnio spie i spie i dobrze bo przynajmniej mi jakos czas mija
zizia no odliczamy razem z Toba !
Kaska nie ma co sie spieszyc na sile, najlepiej byc pod kontrola dobrego gina i sluchac co on radzi. a moze po obnizeniu tarczycy nie bedziesz potrzebowala stymulowania i jajka sie same wyprodukuja
Myszka a u mnie wiosnaale fajnie, wreszcie bede mogla zalozyc moja wiosenna kurtke kupiona na jesieni
sloneczko swieci a ja tez odliczam miesiace do lipca bo juz mi sie tak w tym domu samej nudzi ze nie wytrzymuje
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
justi, przykro mi
zizia trzymam kciuki.
marissith fajnie, że miałaś wychodnegratuluję tatusiowi, że sobie dał radę
nowatorka zazdroszczę pogody.
Ja też już nie mogę doczekać się wiosny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:49
-
Hej dziewczyny,
Ja tylko na chwilę, bo zaraz lecimy do kina.
7 dzień stymulacji - estradiol 73 pg/ml
od dzisiaj menopur 600 - 150 jednostek, gonanpeptyl zmniejszam do 1/2 ampułki i w sobotę kolejna wizyta. Obraz usg dużo małych pęchęrzyków.
Trzymajcie kciuki, żeby zaczęły rosnąć.
Dobrej nocki Kochane. Jutro Was nadrobięzizia_a, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Witam sie kochająca i zasmarkana ;(
Przyznać sie która mnie zaraziła he? Pewnie Ania (pozazdrościłam lekarstwa)
Bąbel, trzymam kciuki!!!!
Manabu, troszkę sie uśmiałam (sorry) z historii z synkiemkombinuje jak może
Kamila, a czemu płaczesz? Co pomaga? Chłodna woda?bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny