My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Aniu dziękuję
Nowatorka właśnie mam plan zrobić badanie. Dziś idę do laboratorium zapytać co i jak czyli jaka cena
ps. ja dzisiaj probuje nowe ciasto typu babka grejfrutowa. dam znac jak wyszloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:58
-
Choco kariotypy to koszt około 350-500 zł za jeden zależy gdzie ale można tez zrobić je na NFZ
choco lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Dla wszystkich chorujących duzo zdrówka, mnie tez zaczyna łapać i dzis wspomagam sie moja sprawdzona herbatka w imbirem i dodatkami
Aniu super ze sa wyniki dobre
Izolec spróbuj skonsultować sie z innym lekarzem? Moja znajoma przez częste mocne migreny dostała zalecenie od neurologa na cc. A tu chodzi o serducho!
Bąbel 3mam kciuki za spadek!
Choco ściskam!
nowatorka daj koniecznie znaćponieważ zaczynam szukać ciekawych przepisów na male party urodzinowe.
choco, Krokodylica, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Choco trzymam kciuki, żeby wszystko się jak najszybciej wyjaśniło.
bąbel niech się te wyniki nie wygłupiają i spadają tak, jak powinny.
Izolec co oni, zwariowali??
nowatorka dawaj przepisWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:47
-
Manabu ściskam. Niech już was wypuszczą.
A ja znowu pomarudzę, brzuch mnie boli na @ a ja jeszcze nie chce żeby przylazła. Mogła by poczekać jeszcze tydzień, ale już mi się śniło że przyszła, a jak mi się śni to zawsze dostaję w ciągu 2 dni
Nowatorka ja też czekam na przepis.**********************Gang 18+***********************
-
Aniu super ze wyniki ok
Izolec i co z porodem??
Babel trzymam mocno kciuki zeby spadło..
Justi miałam dzis podobne sniadanko..biały serek i pomidorek pyccha..
Nowatorka super ze humorek lepszy:) i że lepiej sie czujesz.. pokaz ciasto i przepis:)
Choco daj znac jakie ceny..bo chyba mnie tez to bedzie czekac jak sie nie uda 2 proba:(niech @ nie przychodzi jeszcze...sio!!
Kamila ja sie leczem mlekiem miodem i czosnkiem i pwowiem CI ze pomaga:) ale smierdzi strasznie..podziwam mojego meza
Manabu zycze powrotu do zdrowka...
a ja sie kuruje..zabrałam sobie L4 biore prochy i leze,....w czwartek punkcja i w sobote transfer zapewne...zobaczymy co bedzie bo mam mało pecherzyków:(
-
hej dziewczyny mialam isc dzisiaj na bete i nie poszlam....bo chyba z 20 osob bylo przede mna...mysle mam godzine to zdaze ile moze trwac pobieranie krwi...no i w te godzine zdazylo wejsc 4 osoby...nie wiem co oni tam robili...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wyszlo pyszne. Nie suche, leciutkie, tylko nie czuc bardzo grejfruta. Nastepnym razem chyba dam wiecej albo skorke starkuje.
Przepis:
300 g maki 0, 180 g cukru, 9 lyzek oleju, 3 jajka, 1 grejfrut, (cynamon- ja robilam bez bo nie lubie), 1/2 torebeczki proszku do pieczenia waniliowego (ja dalam cala), sol, cukier puder
Oddzielic zoltka od bialek. Ubic zoltka (mikserem) z cukrem i szczypta soli. Dodac olej i sok z grejfruta. Dodac przez sitko make i proszek do piecz i (cynamon)
Ubic bialka z odrobina soku z grejfruta. Dodac to do poprzedniej mikstury z zoltek (dodawac po lyzce powoli i mieszac lyzka drewniana od dolu do gory)
Wszystko do foremki lekko wysmarowanej olejem/maslem i maka. W rozgrzanym piekarniku 180° 35 min. Pozwolic zeby ostyglo i posypac cukrem pudrem.
Naprawde prostu przepis, szybko sie robi a dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 17:47
choco, zizia_a, manabu, Myszk@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pysznie wygląda Nowatorka, będę musiała wypróbować.
A mi mąż przyniósł ciasto porzeczkowe z Sowy, jest tak pyszne że postanowiłam odtworzyć je na imieniny Taty.
W laboratorium nic się nie dowiedziałam bo było zamknięte jużzmienili godziny spryciarze. Jutro zajdę.
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
tez wole kwasne:) agrestowe,...cytrynowe..mmm..porzeczkowe...ale mi smaka narobiłas Choco....
a tak a pro po..szukam jakiegoś fajnego filmu do obejrzenia?? ktoś coś poleci?
W koncu trzeba cos robić na wolnym
Oglądałam juz:
1. Obce niebio 2. Everest 3. Chemia
-
nick nieaktualnyHej
Ja mam dziś fatalny dzień. Wypisali mnie z oddziału z informacją że mam czekać aż poród sam się zacznie bo oni wskazań do ciecia nie widzą mimo że mam skierowanie od kardiologa. Zobaczymy jeszcze co powie ordynator przy odbiorze wypisu ze szpitala ale nastawiam się że wracam do Wrocławia i tam umawiam się na planowe cięcie w szpitalu, w którym pracuje moja kardio. Dobrze że mam jeszcze 3 tygodnie na ogarnięcie tematu bo mogłaby być niezła rozpierducha