My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:oo tak tyko maz nie moze otwieracza znalezc noo ale kiedys otwierał wiertrka
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Iza urodziła o 11:26 bo na jednej grupie FB odpisała dziewczynom jak sie zaptały wszytsko ok terz odpoczywa
Kasia jak sie chce pic to i sie rzecedzi fusy
Kaśka28, WróżkaZielona, nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Obawiam się że nie dam rady was dzisiaj nadrobić.
O 11:26 urodził się Tomek 3440 57cm długi. Jest absolutnie doskonały i wszyscy zakochaliśmy się w nim totalnie
Ja dostaję leki przeciwbólowe i jakoś staram się ogarnąć ale jeszcze nie wstawałam.
Dziękuję za wszystkie kciuki żeby dobre myśli.Ania_84, choco, Anuśka, Katjaa, zizia_a, nowatorka, marissith, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Jestem tutaj bo podobnie jak inne forumowiczki staram się. Staram sie i to już długo. A dzisiaj znowu przyszła @ i mam potwornego doła. Z każdym miesiącem większego. Potrzebuję wsparcia, a wiem, że nikt lepiej nie zrozumie mnie jak inna kobitka, która ma podobnie. trzy lata temu okazało się, że mam endometrioze ( ogniska na obydwu jajnikach). Lekarze zgodnie zalecali ciążę, inni dawali dufhaston czy luteinę. Żadnych badań, dogłębniejszej diagnostyki, zabiegu. Od roku staramy sie z mężem regularnie. wcześniej mąż pracował za granicą. Teraz już przeprowadziłam sie do niego do Niemiec. Dlatego tym bardziej czuje sie kiepsko, nie mam z kim pogadać. On oczywiście mnie wspiera, ale brakuje bratniej duszy, która wie co czuje taka "bidula" jak ja. Mam już niestety 34 lata, syn ma 9 lat. Cała nadzieja teraz w lekarzu, do którego wybieram sie w środę. Tylko tak trudno znieść każdy dzień, tyle nadziei niesie kolejny miesiąc i dół, kiedy kończy się okresem. czasem zastanawiam sie czy to jakaś kara? Moja mama w moim wieku miała już 4 dzieci i nikt nie słyszał w mojej rodzinie co to jest endometrioza. A mi sie to przyplątało.
-
nick nieaktualnyKuba witaj
Izolec jak będziesz mogła daj jakiejś foto Tomcia
Dziewuszki które chcą schudnąć polecam CROSS FIT na który chodzę... od środy ćwiczę trochę w domu trochę na zajęciach i 2 kg mniej... niby 4 dni a aż 2 kg i z ręką na sercu jem tyle ile jadłam czyli duzoooo ... ale ćwicząc robię to intensywnie aż pot cieknie po d**** liczę ze do wakacji schudne do tych moich 56 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 17:23
Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
hej kochane
ja u mamuski robilam jej wlosy
Kuba witamy
Katja ja wlasnie sie zastanawiam nad cross fitem choc osobiscie preferuje zumbe -
nick nieaktualnyAnia na cross fit chodzę dla mężczyzn bo większy wysiłek... mimo iż trwa 1,5 h a przerwa to może łącznie Max 2 minuty w tym to czuję się rewelacyjnie... do tego w domu Chodakowska... Ale daje radę tylko 25 minut potem odpadam...
Kuba bo już tyle smutków co my żeśmy tu razem przeszły to nigdzie nie spotkasz więc staramy się myśleć pozytywnie i udzielać też innym ale jak trzeba płakać to wspieramy każdą bez wyjątku... każda która jeszcze nie zaciazyla stara się już długo ja 2 lata na ovu ... przecież nie będziemy ciągle płakać... życie jest piękne!!! (mimo, iż u nas ciche dni)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 18:18
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
tylko gorzej z moja motywacja odnosnie cwiczen
Kuba tak jak pisze Katja chyba juz za duzo sie przeszlo, za duzo widzialo,
ja juz przeszlam na tryb..no coz jedni maja lzej i zachodza ot tak niktorzy niestety musza walczyc u nas minelo 3 lata z pomoca medyczna a okolo 3,5-4 tak ogolnie moze po jakis 5latach sie doczekam...choc wtedy to chyba juz sie przyzwyczaje do wygodnego zyciaKuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz kochana ja nigdy nie mialam pociagu do takich figur
po prostu dla mnie motywaxja jest to zeby wcisnac sie w ubrania rozm ponizej 40 choc nie wiem czy to realne przy moich cyckach bo o ile takie mam waska to biodra i cycki jakies 2numery wiecej -
Ania dobre masz podejście,tylko pozazdrościć. Też muszę wejść na pozytywną stronę mocy. Sama jakoś nie potrafię.szukam dlatego wsparcia i miejsca do wymiany doświadczeń. Katana też dziękuję za wsparcie. Muszę się od was zarazić podejściem. Czekam do środy. Aż ciekawa jestem co mi powie Nowy lekarz. Już 3 apapy zżarłam tak boli brzuch.
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość