My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuba mam nadzieje ze dlugo nie bedziesz musiala czekac
zawsze warto zaczerpnac opinii innego lekarza
a my tu jestesmy zeby wspierac , nie raz krzyknacKuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Oj u nas środa to jak świętość... prawda Ania???
Idę się kąpać... 2 km w deszczu przebiegniete... padam... -
Dziewczyny przykro mi trzymajcie się!
LaRa gratulacje dla Anusi no i owocnych starań o rodzeństwo
Izoleccc gratulacje synusia, piękne imię!
Witaj Kuba, łączę się w bólu z endomendą
Katjaa, cross fit powiadasz? Może się skuszę, bo nie ukrywam że chciałabym dupsko podnieść i poprawić brzuchol, blizna po operacji nadal się odcina
Ej laski a mi nikt nie powiedział o świętej zasadzie środy, jakie jeszcze zasady tu panują?
Aniu siostro ja też z tych cycatych i z biodrem, kupno stanika to jakaś masakra
Dziewczyny help, help me! Która się zna na testach owu? Wysikałam już 7 testów, Ani jeden nie miał grubej i mocnej krechy, takiej jak testowa. Dzisiejszy jest już bladzioch, najmocniejszy z nich wszystkich był 4-ty, uznać że to on był pozytywny? Czy jak nie było grubej krechy to nie było owu? Doła mam dzisiaj myślałam że jak poczuję wiosnę to jakoś będzie mi weselej, a tu w drugą stronę, bez powodu chce mi się ryczeć, i w ogóle jakoś tak mi smutno
EDIT: z dobrych wieści to armia małża jest w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 20:21
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszka super, że armia męża w porządku!!!
Mi testy owu nie wychodziły super bo piłam dużo... A to przed testem nie wolno 2 h pić...
Środa dzień loda, czwartek bez majtek... to pamiętam priorytetowo
No ja mam biodra do zagubienia ale cycki z chęcią przyjmę
I tak CROSS FIT ja dla mężczyzn chodzę ale dla kobiet też jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 20:50
Myszk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę dziewczyny kumpela do mnie dzwoni gdzie jestem bo dziś babski wieczór a ja zapomniałam telefon gdzieś leżał ... myślicie ze w takiej kiecce mogę iść? Czy lepiej spodnie???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4baa9681f411.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 20:37
marissith, Summerka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też dużo piję ale to w pracy, staram się pamiętać o tych 2 godzinach bez picia, nie wiem czy ten najmocniejszy wziąć za pozytywny? Zakręciłam się
Mój małż się ucieszy z tej środy
Katjaa a bierz se te cycki przydadzą mi się mniejszeKatjaa lubi tę wiadomość
-
heja, mnie mniej, bo oczywiscie my chorzy.. znaczy ja, Patryk i mąż.. Tymek się uchowal - dzięki boże!
witaj Kuba
ooo tak! cross fit, to to na co chodzę już 3 lata i nigdy się nie nudzi! ostatnio chodzę już 3 razy w tygodniu, wcześniej chodziłam 2x cross i 2x krav maga, teraz ze względu na kiepskie godziny zajęć z kravki i małego oczywiście, muszę odpuścić.. no trudno,
Katja, cudnie wyglądasz.. aż strach pomyśleć, jaka chudzina będziesz, gdy dobijesz do tych 56kg
buziaki -
Myszka u mnie testy nigdy nie pokazywaly drugiej kreski mocnej. No tylko w ciazy a tak to wlasnie byly mocniejsze kreski a potem slabiutkie albo wogole. Nawet w zaciazonym cyklu tak mialam. Radze ci mierzyc temp zeby monitorowac owulacje.
A ja sie zaczynam stresowac porodem bo dzidzia jest juz b duza a wczoraj kolezanka mnie nastraszyla ze jej tez byla i ze ja pocieli cala, wykrwawiala sie i z3 ma problemy ze wspolzyciem teraz
A tak wogole milego dnia. Ja ide na grila ale kiepsko sie czuje -
Nowatorka, dzięki w takim razie najmocniejszą kreskę biorę za pozytywną. mierzę temperaturę, ale w ubiegłym cyklu bardziej mi się wykres podobał
Porodem się nie stresuj, malutka niedługo przystopuje z rośnięciem.
Moja koleżanka też miała dużą córcie - 4 kg i urodziła SN, nacięli ją no ale u nas to chyba standard. Ale była bardzo zadowolona że jednak nie chciała CC, a też się bardzo denerwowała zazdroszczę grilla, zjedz jeden kawałek za mnienowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu, dziewczynki dobrze, dziekuje;)
Ja mam w planie zaczac sie ruszac, bo u mnie wprawdzie nie waga, ale obwisle cialo jest problemem. Chwilowo nie dam rady chodzic na zajecia, wiec odpalam plyte z chodakowska;) mauz zrobil silownie w domu, wiec pocwicze troche;)
A o cross ficie duzo dobrego slyszalam:)