My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuba, były, tzn, znajdziesz je w wątku o endometriozie, o tu
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/endometrioza,81,134.html#show-post-3396290#show-post-3396290
Chyba jest kiepski czas, bo ja też tracę nadzieję i w ogóle humor do d..y mam, sama ze sobą ledwie wytrzymujęKuba12 lubi tę wiadomość
-
To nasz 13 cs, więc powoli przeszło mi wkręcanie sobie ciąży, a też tak miałam na początku, jakoś mi to zaczyna się robić obojętne. Na szczęście chodzę do pracy, bo w domu też bym świrowała. Nigdy bym się nie spodziewała, że do sypialni zaproszę termometr i wykres
-
Laski tak z ciekawości pytam jakich kosmetyków używacie, chodzi mi bardziej o kremy do twarzy dla 30+. Przyznaję szczerze że nie mam problemu z czytaniem składu jedzenia i wiem co jeść a czego unikać, ale kosmetyki to czarna magia dla mnie chciałabym czymś twarz smarować, żeby wygładzić ewentualne zmarszczki, pozbyć się tych cholernych zaskórników no i ogólnie poprawić skórę. wiem że każdemu coś innego pasuje, ale będzie mi łatwiej wybrać coś z tego co polecacie niż szukać w tym gąszczu
-
Myszka chodzi ci o kosmetyki w ciazy? Narazie to mozesz wszystko uzywac co chcesz, jak sie dowiesz ze jestes w ciazy to ja np uzywam zwyklego kremu nawilzajacego. Wczesniej uzywalam z jadem zmiji ale teraz zwykly nawilzajacy. W ciazy zmarszczki sie troche splycaja i ma sie ladna cere wiec nie ma problemu
-
nick nieaktualnyNowatorka poważnie z jadu zmiji???
Krem stosuje z Ziaji- krem bionawilzajacy do cery tłustej i mieszanej. do ciała stosuje tylko z Garniera ten czerwony do skóry bardzo suchej jest cudowny! Zwłaszcza jak na romantiko wieczór ogole nogi i posmaruje nim... pięknie wyglądają. No ale każdy co innego lubi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:13
-
Hej kochane
my dopeiro niedawno wróciliśmy z warsztatów psychologicznych
było bardzo fajnie
a najbardziej pozywtywne jest to ze poznaliśmy pary które tak samo borykają sie z takim samym problemem , które także korzystają, badz dopiero beda korzystac z dawstwa o tyle o ile przez neta mozna popisac..to jak sie takie pary zobaczy na zywo całkiem inaczej człwoeik odbera to wszytsko .. ehh duzo by gadac
pózniej pojechalismy do mojej mamy bo ma dzis imieniny
co do kremów to có ja akurat przerzuciłam sie ze wszytski dotychcxasowych na serie z Oriflema, ae co jakis czas robie odskocznie dla innego kremumarissith lubi tę wiadomość
-
Ja również polecam ziaje maja dobry sklad i cenowo sa super. Ostatnio mialam serie med z witaminą C taka żółta teraz med niebieska nawilzajaca. Weszła tez seria do włosów aktualnie mam taka niebieską intensywna odbudowa jest dobra Ziaja ma tez serię kosmetyków używaną w salonach kosmetycznych bede chciała wypróbować w pierwszej kolejności maske do twarzy ale musze się zapoznać z składem
-
Katja no tak jest napisane ze z jadem zmiji ale nie wiem czy to autentycznie ten jad czy cos co ma podobne dzialanie, w kazdym razie dla mnie ten krem jest super. Szkoda ze nie moge go uzywac teraz. Poza tym one stosujananotechnologie i dzieki temu naprawde docieraja wglab skory i daja super efekty. Jest tezz kwasem hialuronowym i tez jest super tylko ze zazwyczaj uzywa sie go troche w pozniejszym wieku
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
Jeśli kogoś bedzie inetresowac to w Wawie sa warsztaty od maja dla kobiet - grupa wsparcia w Invimed w Wawie nie wiem jak w innych miasach
no i 5 kwietnia sa warsztaty -a raczej spotkanie z Anna Krawczak była przewodniczaca Naszego bocina przy kawie w kawiarni bedzie mozna pogoadac o bolaczkach, o leczeniu o niepowodzeniach przy IVF i nie tylko o jej ksiazce -
nick nieaktualny