X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej <3 :*

Kroko Ty to tylko dzieci rodz bo i tak piękna figura Ci zostanie ;)

Nowatorka pierwsze o tym jadzie słyszę ja wczoraj dostałam krem od M do twarzy i ciała... cudowny jest ale używać będę oszczędnie bo M zapomniał ceny odkleic... 65 zł za 100 ml :/ w życiu bym nie dała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:30

nowatorka lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ale sie najadlam. nie ma to jak swieza bagietka z serkiem i ogorkiem :)

zizia_a lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro będę lepić bałwana :-/ śniegu napadało jak na prawdziwą wiosne przystało...
    Dziś byłam u lekarza, torbiele znikneły :-D

WróżkaZielona, nowatorka, Ania_84, LaRa, Anuśka, Mona_M, marissith, Izoleccc, zizia_a, Katjaa, Myszk@ lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajączek Wielkanocny już ulepiony?
    http://i.iplsc.com/-/000285X55I56FMWN-C322.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:29

WróżkaZielona, Ania_84, Mona_M, Izoleccc, choco, Kuba12, zizia_a, Katjaa, Domili, manabu lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari wszystkiego najlepszego dla Ninki z okazji 1 miesiąca :) kiedy to minęło?

Za nami pierwsza noc poza szpitalem. Ogólnie nie było źle. Spaliśmy od 1:30 do 5:30 i od 6 do 9. Najgorsza była walka o pierwsze usunięcie. Akurat na środek nocy mały się zaktywizowal. No i mamy problem z bardzo silnym odruchem ssania a wszystkie próby oszustwa przez smoka są odrzucane a jakby nie było nie mogę pozwolić żeby całą noc wisiał z cyckiem zamiast smoka.

marissith, Katjaa lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec bedzie coraz lepiej..trzymam kciuki!!

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ej, co tu taka cisza? odnosnie kremow- ja kupilam ostatnio Dove zwykly i Nivea Soft. I jestem bardzo zadowolona. na mnie jakos najzwyklejsze kremy dzialaja, a mialam juz duuuzo. Jeszcze moge polecic AA Energia Mlodosci 30+. Ma mega piekny zapach i delikatnie wygladza twarz :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D na razie kupilam ten co Katjaa poleciła, zobaczymy jak będzie z moją systematycznością, bo krem 25+ zużyłam aż 1... wstyd przyznać ale na początku się smarowałam, nawet regularnie, potem rzadziej i tak się końcówka kremu przeterminowała i nie miała motywacji żeby kupić drugi/inny.
    No wiosna jak się patrzy, u nas wczoraj super pogoda, aż się fajnie o tej 6 wstawało, a dziś śnieg, w ogóle to muszę się poskarżyć na moje kwiaty... u sąsiadów dookoła kwitną prymulki a moje mendy nic, ani jednego kwiatka.

Choco super że torbiele poszły precz :D

choco, Ania_84 lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z kremów uzywam avene cold creme..uzywam go tylko na noc...

o to ten:)
    http://www.iperfumy.pl/avene/cold-cream-krem-do-skory-wraliwej/

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

faktycznie ostatnio tu cicho ;)

Izolcu super że już w domku jesteście jak się czujesz po tej CC ??

Myszka ja bardzo czesto wychodze bez kremu na gebie ;P zapominam :P

Wrózka co tam u Ciebie kobito :P

ja się załamałam dzisiejsza tempka .. jak tak dalej pójdzie to kurna mur beton nie będzie kwietniowego IUI na prymaaprilis tylko znowu bede sie stresowac czy nei wypadnie w swieta :p

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety! Ania będzie dobrze i wszystko się uda. I tak Cię podziwiam. U mnie dzisiaj sadny dzień. Może Nowy gin rzuci nowe światło na sprawę.

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia życzę i słoneczka!

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png

Wysłany: 16 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo elloo!

u mnie dzis ok, choc ostatnimi czasy moj zwiazek przechodzi jakis dziwny kryzys. juz mi sie nawet nie chce o tym pisac :/ no ale dzisiaj od rana sloneczko, wiec wstalam z pozytywnym nastawieniem. jutro teoretycznie zaczynaja mi sie dni plodne, wiec w ramach przeprosin maz ma mi zrobic dziecko. od piatku robie te testy owulacyjne i chyba kolo poludnia bede je robic tak jak Kamila. Poki co temperatura niska i sluzu plodnego brak. A jutro jeszcze ide do mojej ginekolog zrobic w koncu cytologie. mam nadzieje, ze nadzerki juz nie ma i mieszkanko bedzie czyste dla dzidziego.

Zizia- jak sie trzymasz?

Justa- a jak u Ciebie?

Kuba- witam nowa kolezanke :) trzymam kciuki, coby lekarz dzisiaj byl ok.

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i przesylam slonce kazdej z Was!

Summerka lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka, Ania_84 wow, jak nie nałoże kremu na buzie to czuje nie przyjemne ściąganie. Choć jak zaczęłam analizować składy kosmetyków to juz jest lepiej ;)

WróżkaZielona u mnie 8dc i dalej @ jest wrrr! A bierzesz cos na zwiększenie ilości śluzu? Ja zaczęłam bo u mnie zazwyczaj pustynia, mam nadzieje ze będzie lepiej ;)

Miłego dnia, niech słonko nałaje nas pozytywna energia :)
    Wizytacyjnym samych dobrych wiadomości :)

Kuba12 lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło mi WróżkaZielona!może niedługo będę już swoją.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png

Wysłany: 16 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba- a pewnie! :)

Kamila- pije len mielony dwa razy dziennie, a poza tym nic dodatkowo. tez mam sahare i mam nadzieje, ze choc troche ten len pomoze. u mnie @ trwal 7 dni! masakra jakas. od jutra dzialam, a od pojutrza robie testy owulacyjne.

a moj mnie wlasnie znow wkurwil na maxa. postanowil sobie panicz zrobic tatuaz na dloni! i powiedzial mi o tym dopiero jak go zaczelam podpytywac. wlasnie pojechal go robic, a ja mam takiego wkurwa, ze bez kija nie podchodz!!

Kuba12 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej <3

Wróżka na co ten len pijesz?
    I nie stresuj się... skoro wbił sobie ten tatuaż w głowę to go nie odwiedziesz od tego a nerwów szkoda! Tacy są faceci... mój też tak ma...

Ja bez kremu na twarzy ani rusz... ten co mam jest tak fajny że nawet go pod podkład stosuje i twarz mi się nie świeci. :)

Kuzwa nie ma to jak 2 miesiące mieć katar... za tydzień do pracy... jak mi się nie chce...

Kuba12 lubi tę wiadomość

• Kuba12 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężuś też ma schizy. To u nich normą. Teraz będzie robił prawko na motor i motor będzie kupował. Zwariować można.
    Już po wizycie. Bez zabiegu ani rusz. Trzeba pozbyć się torbieli i działać bez nich. Może wtedy się uda.
    Miała którąś z was lapadoskopie? Ile potrzeba czasu żeby się pozbierać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:59

Krokodylica lubi tę wiadomość

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba ja znam dziewczyny ktore w cyklu z laparo zaciązały ;)

wiec spokojnie :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona chodzi Ci i olej lniany czy siemie lniane?
    Od tego cyklu zaczełam pic smienie lniane, miele sobie na bierząco i pije. Dodatkowo kupiłam sumplement diety Omega 3-6-9 w tabletkach jest w nim olej z ryb, olej lniany i olej z ogórecznika, przetestuje mam nadzieje ze bedzie wart łykania :) :D

Katjaa wydaje mi sie ze len mielony to jest to samo o co olej lniany, siemie lniane..
    WróżkaZielona zgadza sie?? ja pije na zwiekszenie ilości i jakości śluzu oraz na skóre, paznokcie itd ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:11

Katjaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
‹‹ 4679 4680 4681 4682 4683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ