My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej :*
Kroko Ty to tylko dzieci rodz bo i tak piękna figura Ci zostanie
Nowatorka pierwsze o tym jadzie słyszę ja wczoraj dostałam krem od M do twarzy i ciała... cudowny jest ale używać będę oszczędnie bo M zapomniał ceny odkleic... 65 zł za 100 ml w życiu bym nie dała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:30
nowatorka lubi tę wiadomość
-
A ja jutro będę lepić bałwana śniegu napadało jak na prawdziwą wiosne przystało...
Dziś byłam u lekarza, torbiele zniknełyWróżkaZielona, nowatorka, Ania_84, LaRa, Anuśka, Mona_M, marissith, Izoleccc, zizia_a, Katjaa, Myszk@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari wszystkiego najlepszego dla Ninki z okazji 1 miesiąca kiedy to minęło?
Za nami pierwsza noc poza szpitalem. Ogólnie nie było źle. Spaliśmy od 1:30 do 5:30 i od 6 do 9. Najgorsza była walka o pierwsze usunięcie. Akurat na środek nocy mały się zaktywizowal. No i mamy problem z bardzo silnym odruchem ssania a wszystkie próby oszustwa przez smoka są odrzucane a jakby nie było nie mogę pozwolić żeby całą noc wisiał z cyckiem zamiast smoka.marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ej ej, co tu taka cisza? odnosnie kremow- ja kupilam ostatnio Dove zwykly i Nivea Soft. I jestem bardzo zadowolona. na mnie jakos najzwyklejsze kremy dzialaja, a mialam juz duuuzo. Jeszcze moge polecic AA Energia Mlodosci 30+. Ma mega piekny zapach i delikatnie wygladza twarz
-
Dzięki dziewczyny na razie kupilam ten co Katjaa poleciła, zobaczymy jak będzie z moją systematycznością, bo krem 25+ zużyłam aż 1... wstyd przyznać ale na początku się smarowałam, nawet regularnie, potem rzadziej i tak się końcówka kremu przeterminowała i nie miała motywacji żeby kupić drugi/inny.
No wiosna jak się patrzy, u nas wczoraj super pogoda, aż się fajnie o tej 6 wstawało, a dziś śnieg, w ogóle to muszę się poskarżyć na moje kwiaty... u sąsiadów dookoła kwitną prymulki a moje mendy nic, ani jednego kwiatka.
Choco super że torbiele poszły preczchoco, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
faktycznie ostatnio tu cicho
Izolcu super że już w domku jesteście jak się czujesz po tej CC ??
Myszka ja bardzo czesto wychodze bez kremu na gebie ;P zapominam
Wrózka co tam u Ciebie kobito
ja się załamałam dzisiejsza tempka .. jak tak dalej pójdzie to kurna mur beton nie będzie kwietniowego IUI na prymaaprilis tylko znowu bede sie stresowac czy nei wypadnie w swieta :p
-
elo elloo!
u mnie dzis ok, choc ostatnimi czasy moj zwiazek przechodzi jakis dziwny kryzys. juz mi sie nawet nie chce o tym pisac no ale dzisiaj od rana sloneczko, wiec wstalam z pozytywnym nastawieniem. jutro teoretycznie zaczynaja mi sie dni plodne, wiec w ramach przeprosin maz ma mi zrobic dziecko. od piatku robie te testy owulacyjne i chyba kolo poludnia bede je robic tak jak Kamila. Poki co temperatura niska i sluzu plodnego brak. A jutro jeszcze ide do mojej ginekolog zrobic w koncu cytologie. mam nadzieje, ze nadzerki juz nie ma i mieszkanko bedzie czyste dla dzidziego.
Zizia- jak sie trzymasz?
Justa- a jak u Ciebie?
Kuba- witam nowa kolezanke trzymam kciuki, coby lekarz dzisiaj byl ok.
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i przesylam slonce kazdej z Was!Summerka lubi tę wiadomość
-
Myszka, Ania_84 wow, jak nie nałoże kremu na buzie to czuje nie przyjemne ściąganie. Choć jak zaczęłam analizować składy kosmetyków to juz jest lepiej
WróżkaZielona u mnie 8dc i dalej @ jest wrrr! A bierzesz cos na zwiększenie ilości śluzu? Ja zaczęłam bo u mnie zazwyczaj pustynia, mam nadzieje ze będzie lepiej
Miłego dnia, niech słonko nałaje nas pozytywna energia
Wizytacyjnym samych dobrych wiadomościKuba12 lubi tę wiadomość
-
Kuba- a pewnie!
Kamila- pije len mielony dwa razy dziennie, a poza tym nic dodatkowo. tez mam sahare i mam nadzieje, ze choc troche ten len pomoze. u mnie @ trwal 7 dni! masakra jakas. od jutra dzialam, a od pojutrza robie testy owulacyjne.
a moj mnie wlasnie znow wkurwil na maxa. postanowil sobie panicz zrobic tatuaz na dloni! i powiedzial mi o tym dopiero jak go zaczelam podpytywac. wlasnie pojechal go robic, a ja mam takiego wkurwa, ze bez kija nie podchodz!!Kuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Wróżka na co ten len pijesz?
I nie stresuj się... skoro wbił sobie ten tatuaż w głowę to go nie odwiedziesz od tego a nerwów szkoda! Tacy są faceci... mój też tak ma...
Ja bez kremu na twarzy ani rusz... ten co mam jest tak fajny że nawet go pod podkład stosuje i twarz mi się nie świeci.
Kuzwa nie ma to jak 2 miesiące mieć katar... za tydzień do pracy... jak mi się nie chce...
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Mój mężuś też ma schizy. To u nich normą. Teraz będzie robił prawko na motor i motor będzie kupował. Zwariować można.
Już po wizycie. Bez zabiegu ani rusz. Trzeba pozbyć się torbieli i działać bez nich. Może wtedy się uda.
Miała którąś z was lapadoskopie? Ile potrzeba czasu żeby się pozbierać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
WróżkaZielona chodzi Ci i olej lniany czy siemie lniane?
Od tego cyklu zaczełam pic smienie lniane, miele sobie na bierząco i pije. Dodatkowo kupiłam sumplement diety Omega 3-6-9 w tabletkach jest w nim olej z ryb, olej lniany i olej z ogórecznika, przetestuje mam nadzieje ze bedzie wart łykania
Katjaa wydaje mi sie ze len mielony to jest to samo o co olej lniany, siemie lniane..
WróżkaZielona zgadza sie?? ja pije na zwiekszenie ilości i jakości śluzu oraz na skóre, paznokcie itdWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:11
Katjaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość