My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
mnie tez dopadła wiosenna depreska, ale nie chce Wam smęcić..
ja lubie tatuaze..mam jeden, który planuje zmienic
Ania, ja też mam zawsze II grupę , no i oby nic tam jednak się nie wykluło
Mona, to wcale nie boli , hehe
buziaki robaki moje drogie -
??dziwne,co z tą temperaturą?
szkoda ze nie mierzyłam od razu
coś sie chyba pokiełbasiło??bo beta już spadłai badania ok więc??
cholercia możliwe że była lub jest owulka???? ale tak szybko?niby cycki znów poszły po krwawieniu no jak po owulce....
bosze moje ciało jest dziwne........
-
ja lubie tatuaze ale nie wszystkie i nie przesadne. sama mam 1 na nadgarstku i wcale nie bolal tylko takie szczypanie troche ale to nie bol. podobno zalezy od miejsca, w niektorych bardziej boli. jak mnie najdzie to zrobie sobie jeszcze jakis, moze na kostce ale to musze miec powolanie bo w koncu to na cale zycie Moj nie ma tatuazy i nie podobal mu sie moj ale trudno, ja uwazam ze to moj nadgarstek i jemu nic do tego
-
Mona no jakoś tak mnie dopadło, może właśnie dlatego że u mnie wiosny nie widać niby słonko czasem wyjdzie ale nie ma tego zapachu wiosennego w powietrzu.
Mi się marzy tatuaż taki na stopie, ale nie wiem czy kiedyś się przełamię.
Po dupku to ja miałam Niagare śluzu i tak tkliwe (*)(*) że stanik mi ból sprawiał.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyJa po cross ficie
Zrobiłam z ciekawości test ovu... co myślicie???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4190f76074b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f60056a43ed4.jpg
Przepraszam za jakość zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:58
-
hej babeczki!
Katja- mysle, ze pozytywny ja za pare godzin tez zrobie pierwszy w zyciu
Nowatorka- ehh, no u nas zawsze jakiekolwiek decyzje byly dyskutowane i uwazam, ze uczciwie jesli sie porozmawia z partnerem zanim zrobi sie cos nieodwracalnego. a tatuaz to jest nieodwracalna sprawa, zwlaszcza w widocznym miejscu. pogodzilam sie juz z tym faktem, ze go zrobil. w koncu dla niego jest to wazne. ale bylo mi przykro i jakies mam teraz dziwne uczucie jak na niego patrze. jakby jakiejs takiej "obcosci", jakby sie ode mnie bardzo oddalil. takie dziwne, porąbane uczucie no ale z czasem pewnie mi przejdzie. a jak Ty sie czujesz?
Justi- co do testow z allegro, to nie mam pojecia. sama mam takie i pierwszy raz bede robic. no zobaczymy. dla mnie najwazniejszy jest sluz plodny i temperatura. a Ty czasami nie zlapalas jakiegos przeziebienia, ze ta temperature masz wyzsza?
Ja po wczorajszej wizycie u mojej ginekolog troche sie uspokoilam. nadzerki nie widac, cytologia pobrana, wynik bedzie za 4tyg. w prawym jajniku pecherzyk 13mm dominujacy, bardzo ladny niby. endometrium 7mm. Nie wiem, czy nie za malo to? Jak sadzicie?
Poza tym wczoraj pojawil sie sluz plodny i dzisiaj jest go wiecej. Aaa i moja lekarka stwierdzila, ze nie wyglada, zebym potrzebowala jakichs lubrykantow nie wiem, czy ten len, czy co, ale faktycznie calkiem ladny ten sluz. takze dzialamy!
milego dnia Wam zycze kobitki!
-
WróżkaZielona e nie zdrowa jestem,poprostu myśle że ciało musi sie unormować.
Musisz się przyzwyczaić do tatuażu pewno,bo to coś innego,jakaś zmiana.
A to dla odmiany idz se zrób i będziesz kwita hihi,sama bym se zrobiła ale boje sie tego cholernego bólu,uciekne z fotela i nie dokończe hihi -
nick nieaktualnyHej
Justi ja używałam z allegro i chyba nie są złe chociaż mi nigdy nie wychodziły takie same kreski... zawsze kontrolna była ciemniejsza. A teraz mam z apteki i testowa potrafi wyjść ciemniejsza.
Ale powiedzcie jak to jest że pokazuje test pozytyw a szyjka nie jest jeszcze otwarta... -
Wrozka dobrze sie czujemy, dzieki ze pytasz tylko ostatnio troche mi anemia wyszla w badaniach wiec lece po szpinak , robie tarte dzisiaj Do tatuazu sie przyzwyczaisz, sprobuj byc bardziej wyrozumiala bo widac dla twojego meza tatuaze sa b wazna sprawa no i nawet jak brzydki to zrobiony dla ciebie
ps. dzialajcie tam, marnowac taki sluz to grzech
justi nie boj sie bolu bo tatuaz wcale tak nie boli, jak chcesz to zrob sobie maly na poczatek. ja mam na nadgarstku i nawet mi sie to szczypanie podobalo takie jak laskotki
katja a moze test pokazuje ze za np 2 dni bedzie owulka. tak czy siak to czas naWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas już mniej więcej dobrze, odpoczywam, biorę leki (nospa i magnez), ale jest duża szansa, że uda mi się nawet jeszcze ten semestr studiów zaliczyć
Po drodze mieliśmy przygodę z badaniami na cytomegalię, strrressss, ale to już też za namiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:12
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManabu dobrze, że u was wszystko ok.
Nowatorka spróbuj soku z pokrzywy. Podobno działa cuda z anemia,
U nas dzisiaj ciezki dzień. Mały bardzo niespokojny ledwo udało się go uspac ale ktoś musi leżeć obok bo się łatwo wybudza. Mam nadzieję że noc będzie lepsza.nowatorka lubi tę wiadomość
-
Kuba12 wrote:Witam!
Dziękuję Dziewczynki za odpowiedzi w sprawie laparoskopii. nigdy nie miałam żadnego zabiegu dlatego trochę mam pietra. no ale nie mam już wyjścia. jak trzeba to trzeba.
Brałam duphaston i śluż był jak zwykle. nie zauważyłam zmian po nim.
Słonecznego czwartku. U mnie świeci i aż żyć sie chce.
Mona_M wrote:A ja lubie tatuaże, nawet zrobiłabym sobie, ale boję się bólu więc póki strach jest silniejszy sobie nie zrobię
Ania :*Katjaa wrote:Szczerze... mam to gdzieś... jeszcze przyjdzie koza do woza...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️