X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    mnie tez dopadła wiosenna depreska, ale nie chce Wam smęcić..
    ja lubie tatuaze..mam jeden, który planuje zmienic

Ania, ja też mam zawsze II grupę , no i oby nic tam jednak się nie wykluło

Mona, to wcale nie boli , hehe

buziaki robaki moje drogie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justi:: Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??dziwne,co z tą temperaturą?
    szkoda ze nie mierzyłam od razu
    coś sie chyba pokiełbasiło??bo beta już spadłai badania ok więc??
    cholercia możliwe że była lub jest owulka???? ale tak szybko?niby cycki znów poszły po krwawieniu no jak po owulce....
    bosze moje ciało jest dziwne........

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lubie tatuaze ale nie wszystkie i nie przesadne. sama mam 1 na nadgarstku i wcale nie bolal ;) tylko takie szczypanie troche ale to nie bol. podobno zalezy od miejsca, w niektorych bardziej boli. jak mnie najdzie to zrobie sobie jeszcze jakis, moze na kostce ale to musze miec powolanie bo w koncu to na cale zycie ;) Moj nie ma tatuazy i nie podobal mu sie moj :P ale trudno, ja uwazam ze to moj nadgarstek i jemu nic do tego :P

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona no jakoś tak mnie dopadło, może właśnie dlatego że u mnie wiosny nie widać :-/ niby słonko czasem wyjdzie ale nie ma tego zapachu wiosennego w powietrzu.
    Mi się marzy tatuaż taki na stopie, ale nie wiem czy kiedyś się przełamię.
    Po dupku to ja miałam Niagare śluzu i tak tkliwe (*)(*) że stanik mi ból sprawiał.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po cross ficie :)

Zrobiłam z ciekawości test ovu... co myślicie???

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4190f76074b.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f60056a43ed4.jpg

Przepraszam za jakość zdjęć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:58

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Katja, chyba pozytyw?

Ja tatuaże lubię i mam, ale na dłoni mi się nie podobają, zbyt widoczne.

Ja sobie rozpieprzyłam palca w pracy. Tak konkretnie, że kawał mięcha na wierzchu i krew leciała ciurkiem (sorry za opis).

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko o fuu teraz mi sie bedzie to snilo na pewno :P :P :P

Katja no pozytyw

Dobranoc wszystkim. Jutro piateczek :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png

Wysłany: 18 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy testy owulacyjne z allegro są wiarygodne?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki!

Katja- mysle, ze pozytywny :) ja za pare godzin tez zrobie pierwszy w zyciu :D

Nowatorka- ehh, no u nas zawsze jakiekolwiek decyzje byly dyskutowane i uwazam, ze uczciwie jesli sie porozmawia z partnerem zanim zrobi sie cos nieodwracalnego. a tatuaz to jest nieodwracalna sprawa, zwlaszcza w widocznym miejscu. pogodzilam sie juz z tym faktem, ze go zrobil. w koncu dla niego jest to wazne. ale bylo mi przykro i jakies mam teraz dziwne uczucie jak na niego patrze. jakby jakiejs takiej "obcosci", jakby sie ode mnie bardzo oddalil. takie dziwne, porąbane uczucie :/ no ale z czasem pewnie mi przejdzie. a jak Ty sie czujesz?

Justi- co do testow z allegro, to nie mam pojecia. sama mam takie i pierwszy raz bede robic. no zobaczymy. dla mnie najwazniejszy jest sluz plodny i temperatura. a Ty czasami nie zlapalas jakiegos przeziebienia, ze ta temperature masz wyzsza?

Ja po wczorajszej wizycie u mojej ginekolog troche sie uspokoilam. nadzerki nie widac, cytologia pobrana, wynik bedzie za 4tyg. w prawym jajniku pecherzyk 13mm dominujacy, bardzo ladny niby. endometrium 7mm. Nie wiem, czy nie za malo to? Jak sadzicie?
    Poza tym wczoraj pojawil sie sluz plodny i dzisiaj jest go wiecej. Aaa i moja lekarka stwierdzila, ze nie wyglada, zebym potrzebowala jakichs lubrykantow :D nie wiem, czy ten len, czy co, ale faktycznie calkiem ladny ten sluz. takze dzialamy!

milego dnia Wam zycze kobitki!

43xntqm.png

q0eplew.png

Wysłany: 18 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona e nie zdrowa jestem,poprostu myśle że ciało musi sie unormować.
    Musisz się przyzwyczaić do tatuażu pewno,bo to coś innego,jakaś zmiana.
    A to dla odmiany idz se zrób i będziesz kwita hihi,sama bym se zrobiła ale boje sie tego cholernego bólu,uciekne z fotela i nie dokończe hihi

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Justi ja używałam z allegro i chyba nie są złe chociaż mi nigdy nie wychodziły takie same kreski... zawsze kontrolna była ciemniejsza. A teraz mam z apteki i testowa potrafi wyjść ciemniejsza.

Ale powiedzcie jak to jest że pokazuje test pozytyw a szyjka nie jest jeszcze otwarta...

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozka dobrze sie czujemy, dzieki ze pytasz :) tylko ostatnio troche mi anemia wyszla w badaniach wiec lece po szpinak , robie tarte dzisiaj ;) Do tatuazu sie przyzwyczaisz, sprobuj byc bardziej wyrozumiala bo widac dla twojego meza tatuaze sa b wazna sprawa no i nawet jak brzydki to zrobiony dla ciebie :P
    ps. dzialajcie tam, marnowac taki sluz to grzech ;)

justi nie boj sie bolu bo tatuaz wcale tak nie boli, jak chcesz to zrob sobie maly na poczatek. ja mam na nadgarstku i nawet mi sie to szczypanie podobalo :P takie jak laskotki :P

katja a moze test pokazuje ze za np 2 dni bedzie owulka. tak czy siak to czas na <3

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piąteczek :) Nie, żebym dopiero wstała, po prostu dopiero się witam ;)

Katjaa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manabu- co u Ciebie? jak sie czujesz po tych sensacjach szpitalnych? zrobiliscie synkowi "drugie" urodziny?

Katjaa lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka może i czas na <3 ale z moim się pozarlam i dupa...

Anuska!!! Otwieraj studnię... Mój za karę tam idzie!!!

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nowatorka może i czas na <3 ale z moim się pozarlam i dupa...
    no to wlasnie tym bardziej jest okazja na <3 na zgode :D

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    no to wlasnie tym bardziej jest okazja na <3 na zgode :D
    Szczerze... mam to gdzieś... jeszcze przyjdzie koza do woza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już mniej więcej dobrze, odpoczywam, biorę leki (nospa i magnez), ale jest duża szansa, że uda mi się nawet jeszcze ten semestr studiów zaliczyć :)
    Po drodze mieliśmy przygodę z badaniami na cytomegalię, strrressss, ale to już też za nami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:12

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manabu dobrze, że u was wszystko ok.

Nowatorka spróbuj soku z pokrzywy. Podobno działa cuda z anemia,

U nas dzisiaj ciezki dzień. Mały bardzo niespokojny ledwo udało się go uspac ale ktoś musi leżeć obok bo się łatwo wybudza. Mam nadzieję że noc będzie lepsza.

nowatorka lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba12 wrote:
    Witam!
    Dziękuję Dziewczynki za odpowiedzi w sprawie laparoskopii. nigdy nie miałam żadnego zabiegu dlatego trochę mam pietra. no ale nie mam już wyjścia. jak trzeba to trzeba.

Brałam duphaston i śluż był jak zwykle. nie zauważyłam zmian po nim.

Słonecznego czwartku. U mnie świeci i aż żyć sie chce.
    tez jestem przed laparpo termin teoretycznie na 4 kwietnia bedzie to moj 8dc ale nie wiem czy wszytko pojdzie ok bo chyba musi byc szczepienie na wzw- a tego chyba nie mialam...no i nie wiem cyz @ przyjdzie o czasie...
    Mona_M wrote:
    A ja lubie tatuaże, nawet zrobiłabym sobie, ale boję się bólu więc póki strach jest silniejszy sobie nie zrobię :/

Ania :*
    Ja mam nawet postanowienie ze w tym roku sobie zrobie albo jak nie uda mi sie zajsc do konca roku to chociaz w grudniu sie umowie na tatoo:D ale oczywiscie rozumiem osoby ktorym sie to niepodoba-kazdy ma do tego prawo:D
    Katjaa wrote:
    Szczerze... mam to gdzieś... jeszcze przyjdzie koza do woza...
    wiem cos o tym...a tak sie teraz zastanawiam...zawsze w okoliach ovu moj zrobi cos takiego ze az mnie skreca...od razu mi sie wszytkiego odechciewa...zbieg okolicznosci?

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 4681 4682 4683 4684 4685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ