My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzusiax, o matko, co za stek bzdur! No lepiej tego nie mogli wymyślić.
Ciekawa jestem, czy episkopat tak ochoczo popierający ten projekt przygotował już miejsca na cmentarzach dla dzieci poronionych w 4 tc i dla matek z ciążą pozamaciczną.
Swoją drogą w tej sytuacji powinni wypłacać 500+ każdej kobiecie w ciąży, od samego "połączenia męskiej i żeńskiej komórki".
Grrr, wściekła jestem jak nie wiem co. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Mona hehe dobre to.... Nie na widzę Macierewicz
Myślicie ze jak mój zazywa promen to może dodatkowo jeszcze zeń szen osobno? Czy to już za dużo zeń szenia i jak mu stanie to nie opadnie przez parę godzin...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:26
-
nick nieaktualny
-
Katja Ty to nie przeadzaj zbytnio
dziewczyny te które maja kotki .. martwie sie i chyba jutro ide do wet z moja kicia .. w srode miała wymieniona kuwete i od tej pory nie zrobiła kupy .. boje sie bo ta lajza przeciez co rusz gdzies dopada jakas folie
czy ktorejs kot tak miał nie wiem ile na dzien robiaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 15:53
-
marzusiax....to jest nieludzkie...
az mi sie plakac chce...jak tak mozna...mam nadzieje ze ustawa nie wejdzie!!!!a przynajniej nie w takiej formie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Katja Ty to nie przeadzaj zbytnio
dziewczyny te które maja kotki .. martwie sie i chyba jutro ide do wet z moja kicia .. w srode miała wymieniona kuwete i od tej pory nie zrobiła kupy .. boje sie bo ta lajza przeciez co rusz gdzies dopada jakas folie
czy ktorejs kot tak miał nie wiem ile na dzien robia
Aniu moja robiła i 2 dziennie, od kiedy dostaje dobrą jakościowo karmę to robi 1 raz dziennie. Jesteś pewna że nie ma gdzieś swojego "zakątka" do którego chadza? a jak jej brzuch wygląda? Daje pomacać?
Katjaa, wygląda bardzo apetycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:56
-
nick nieaktualny
-
Jje normalnie brzuszek da dotykać jest bardzo ruchliwa ..nie wiem wróciłam do żwirku poprzedniego moze to ją zestresowało ..
boje się bo ona czesto podjada gdzies folie .. dosłownie zawsze cos wyciagnie skas a dwa bardzo sie leni niby daje jej odkłaczacze ale moze cos jej sie przytkało
jutro podejde do dr niech sprawdzi
nawet jej oleju dałam do picia i nic..
o do zakątka nie nie ma zamknełam salon kuchnie zeby zaobserowac ale totalnie nic..rano i teraz lata z góry an doł i miałczy - typowy okres rujkowy
ehhh wiem przewrazliwiona jestem ale ona juz tyle przeszła ze boje sie o nia -
nick nieaktualny
-
dałam jej ultimatum zmieniłam na jej poprzedni zwirek i albo walnie klocka przez noc albo bedzie miala jutro przesrane
Myszk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny