My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja cierp ciało jak żes chciało hahah najpierw chłopa napasłas zeby mu stał i co
ale szzerze współczuje bolu zatok
Mona no to pekna owu . z jednej strony szkoda a z drugiej moze tez nie ma co na sile
no i ogłoszenie parfialne.. szantaż podziałał klocek jest wem jestem nienormlana ciesze sie z klocka kota
Mona chyba owulke mamy w podobnym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 11:56
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Ech... jak ja Wam zazdroszczę naturalnych owulek
A ja wakacje dopiero we wrześniu - o ile do tego czasu dożyjęSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualnyAniu mam ostre zapalenie zatok bo wczoraj byłam u lekarza uwierzcie boli jak cholera a chusteczki idą tonami
Do tego gratis jedzenie i oddychanie ustami bo nos zapchany jest mega trudne...
Ale lodzika dałam radę zrobić i oddychać ustami
Aniu lubię za klocka kota ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 14:45
Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Aniu mam ostre zapalenie zatok bo wczoraj byłam u lekarza uwierzcie boli jak cholera a chusteczki idą tonami
Do tego gratis jedzenie i oddychanie ustami bo nos zapchany jest mega trudne...
Ale lodzika dałam radę zrobić i oddychać ustami
Aniu lubię za klocka kota ha ha -
nick nieaktualny
-
bry..
czesc Zołza....
Katja zycze zdrowia...
Mona mam nadzieje ze wykorzystałas Małża...
Ania gratuluje ze problem z Kotkiem sie rozwiazal..
mowicie o wakacjach i zal mi sie zrobilo ze jeszcze tyle trzeba czekac wiec jade jutro ogladac krokusy do Zakopca:) -
Zizia, ależ Ci zazdroszczę jutrzejszych gór
Aniu, szantażystko ważne że podziałało
Padam na pysk cały dzień na nogach, pracowałam w ogródku, nawet podłóg ani okien nie umyłam a nogi chcą mi w tyłek wejść. Kota też wymęczona, biegała po ogródku pod naszym okiem i teraz śpi -
Cześć Dziewczyny!
Macie tak czasem,ze budzicie się z ogromnym dołem? Takim,ze nawet kawy Wam się nie chcę zrobić? I nawet nie wiecie dlaczego nastrój tak spadł na łeb? Ja mam tak dzisiaj.
Źle z tym,ale nie wiem jak się tego pozbyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:54
justi:: lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kat ja,mam nadzieję, ze to nie depresja. Choć często tak mam. Ale dzięki za wsparcie.
Zizia, może wyjazd by poprawił Twoje samopoczucie. Ja upiekłam babeczki czekoladowe. Ponoć kakao dobre jest na Stany tego typu.
Lula czesc. Ja nawet płakać nie mogę. Jak się człowiek wypłacie to mu lepiej. Poplaczmy razem A potem wyjdzie słoneczko.
Jak widzę kobietę w ciąży to myślę dlaczego ja nie mogę.
-
No tak mam nadzieję, że będzie lepiej i stanie się cud a wszystko będzie się toczyć swoim rytmem.
I w końcu KUBA12 pojawi się ten bąbel w brzuchu. I w końcu stanie się cud, że moja firma ruszy do przodu..........
ja również ostatnio jak widzę kobietę w ciąży to łapie się na jakiś dziwnych myślach, a najgorsze jest to, że jak byłam wczoraj na zakupach to nagle zaczęłam przeglądać odzież ciążowąKuba12 lubi tę wiadomość
lula
-
nick nieaktualnyMoże to przesilenie wiosenne.
Uszy do góry dziewczyny. Piękna pogoda za oknem, a jeszcze lepsza idzie.
Ja juz pomalowalam pazurki, i zaraz idziemy na rowery.
PS mąż nie zdołał się przełamać, ale i tak było zacne a jakie dobre winko wczoraj piłam mmmm dziecko u dziadków było, a my się raczylismy Lambrusco.
Mimo wszystko udanego dnia życzę.Ania_84 lubi tę wiadomość