My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka trzymam kciuki zeby było dobrze
U nas mężu lepiej choć jak noga przestała boleć tak teraz kręgosłup od leżenia mimo iż go oklepuje , rusza się na ile mozliwe na dodatek wszedł mu nerwoból w prawe podzebrze ..no poporst dzis to jakiś hardcore ..
a tu przestawiam kota zachłannika stwierdziła że Panu to nawet się poduszka na odleżyny nie przyda
justi::, manabu, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Nimia wrote:Może cisza, bo taki przygnębiający tytuł wątku... ;P
Ja ostatnio doła złapałam po moich 31 urodzinach...
Nimia, manabu, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Co gin powiedział? że raczej niewielka szansa na to że to żywa ciąża. Przez tydzień zarodek nie urósł ani milimetra, robiłam też na własną rękę betę w zeszłym tygodniu i przyrost był 33%, co też nie świadczy dobrze.
Teraz gin mi zlecił to zobaczymy jaki będzie wynik, no i jutro idę do innego zobaczyć co on powie -
nick nieaktualny
-
Myszko ja dalej trzymam kciukaski
Kuba tak bo dziewczyny z Gangu na fiolecie mnie zmobilizowały miałam nie wstawiać do wizyty z 28 czerwca
a tak wogóle to dzień dobry kochane ja jestem dziś padnieta noc prawie nie przespana a raczej z przerwami .. najpierw obudził mnie pies ujadajac na jeza musiałam wyjsc z łopata i wyniesc jeza do lasu bo by darł jape
pózniej burza i maz zeby wyłaczyc z pradu łózko i inne rzeczy bo walilo strasznie
nastepnie maz bo za daleko mu zostawiłam kaczke i nie mogł dosiegnac ..
pózniej kot bo chce żrec
noo i ostatnia pobudka bo musiałam wzwac lekarz na wizyte domowa wiec musialam z rana ogarnac meza, umyc go posprzatac ..
na ddatek play przez przypadek zablokował moj numer bo pomylili sobie fv i uznali ze nie zaplaciłam .. chodze zła jak osa najpierw mojemu sie oberwało pozniej konsultantowi
a no i jeszcze glupie sny ..
niech jzu ten lekarz przyjedzie bo wysiadamAsia08, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ojj na nude nie .. ale za to duzo stresu .. ciagle patrze na meza czy miarowo oddycha i wogole mam schiza
-
nick nieaktualny
-
Też nic nowego, że serduszka nie widać i mam przyjść za tydzień albo za 10 dni i zobaczymy jak się sytuacja rozwija... i oczywiście powtórzyć betę, ale skierowania nie dał, i najbliższy wolny termin w sierpniu, ale mogę przyjść też prywatnie... Więc cierpliwie czekam, ale już bez nadziei, nadzieję miałam jeszcze w zeszłą sobotę, chociaż już mi coś mówiło że coś jest nie tak i dlatego zrobiłam betę
Izoleccc lubi tę wiadomość