WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka dobrze że się uspokoiłaś trochę. Ja jak słyszę takie rzeczy to budzi się we mnie psychopata morderca. Normalnie jak ja bym zrobiła porządek w tej służbie zdrowia...

A ja byłam wczoraj w klinice. Jednak w tym cyklu nie będziemy podchodzić. Kostki mi spuchły strasznie, chyba po tym poparzeniu i stwierdziliśmy że lepiej odczekać.
    Dziewczyny i dostałam wczoraj Diane a dziś rano zobaczyłam krew, nie duże kwawienie ale takie czystą krwią :-/ okres mi się skończył w poniedziałek, to możliwe że to krwawienie jest od Diany? A i jeszcze mnie trochę brzuch okresowo boli.

Mona zazdroszczę, pozytywnie oczywiście :-D miłego opalania tylko nie przesadź jak ja bo to boliiiii później ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 19:33

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, ja Diane brałam od pierwszego dnia, więc niestety nie pomogę, nie pamiętam też dlaczego szybko przestałam ją brać, chyba mi nie służyla

Mona, na żywioł idziesz? :D w sumie najważniejsze są pieniądze i dokumenty, trochę ciuchów jakieś podstawowe leki i jak skóra wymagająca to swoje kosmetyki, resztę można dokupić. No i koniecznie aparat żebyś nam zdjęcia pokazała! :D

Kibicujecie dzisiaj? :D my już przygotowani, a ponieważ mąż wczoraj połakomił się na zimnego kurczaka z rożna i dopadł go atak woreczka... dziś kibicujemy z paczką chrupków kukurydzianych :D dobrze że kupiłam 2 paczki bo już jedną wciągnęliśmy, ale dawno nie trafiłam na takie pyszne i rozpływające się w ustach, jakby co to polecam chrupki kukurydziane z Reksiem! Dla dzieci też dobre, bo w składzie tylko mąka kukurydziana, bez zbędnych dodatków

choco lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco ja brałam diane ale to dawnooo temu i nie pamiętam... Wiem tylko ze była afera z tą Diana ze niebezpieczna jest itp.

Oczywiście ze kibicujemy!!! Flaga Polski na balkonie wisi :D

choco lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choc moze faktycznie lepiej podejsc pozniej :)

co do Diany nie pomoge bo ja wogóle nigdy nie brałam antykow :P nawet jak z M nie wiedzielismy o tym ze nie ma plemniorów to spontan - takie lekkoduchy byliśmy :P

ja kibicuje ale nie ogladam bo po pierwsze na dole nie ma TV po drugie jak ogladam na zywo to zawsze albo siatakrze przegraja alb pilkarze :P

wiec bede relacji sluchac
    :P

choco lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej nie spakowana. No nic jutro też jest dzień.
    Pewnie czegoś zapomnę :) no ale teraz jest mecz.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, jak zapomnisz to dokupisz, i masz racje, teraz gramy!!!!

Mona_M lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzilam się I rycze jak dziecko. Bo przegrali, bo po tak pieknym meczu. Los jest jednak do dupy.
    No i macham przed wyjazdem.
    Do zobaczenia.

Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaaaaaaaa....wypoczywaj :)

Mona_M lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano, smutno bo przegrali, ale grali ładnie, chłopaki naprawdę poszli do przodu, przecież jeszcze niedawno byli słabą drużyną. Wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale poszli dalej niż oczekiwaliśmy :) byli super!
    Ale aż mi łezka zakręciła jak tuż po meczu rozmawiali z Fabiańskim, on tak to przeżywał

Mona, odpoczywaj! :*

Mona_M lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Tyczka Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Choco ja brałam diane ale to dawnooo temu i nie pamiętam... Wiem tylko ze była afera z tą Diana ze niebezpieczna jest itp.

Ja tez pamietam ta afere, sama sie przestraszylam, bo kiedys bralam.

Ja mam skierowanie na HSG. Potem postanowilismy, ze sie staramy naturalnie do konca roku, a potem robimy inseminacje. Tyle plany, a jak wyjdzie w praktyce - nie wiem :)

W ramach myslenia o rzeczach innych niz ciaza postanowilam zrzucic 2 kilo :D

• Tyczka Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I technika znow mnie przerosla - chcialam zacytowac tylko jedno zdanie Katjii, a moj tekst wsadzilo w cytat.

Ech, poprawie sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona szczęśliwej podróży!!! <3 wróć z Fasolem ;)

Tyczka spoko... jeszcze to polapiesz :) :P

• Tyczka Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mam owulacje. A jak na zlosc wczoraj wieczorem sie pozarlam z moim malzem i serduszkowanie bylo tylko rano. A dzis bedzie dopiero pozno wieczorem. Czyli stracony cykl.

I wiecie co? Szkoda mi tego cyklu, ale moge to powiedziec tylko na forum, bo w zyciu nie mam komu :P Wezma mnie za osobe z obsesja ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki stracony :-P
    Kobito nawet po owu jeszcze ma 12 h na zapłodnienia a lepsze efekty ciazy sa nie z dnia owu a dnia przed lub dnia po ;-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, jak ktoś nie musiał liczyć cykli i wyznaczać owulacji to w ogóle nie rozumie o czym mówimy. Ale my cię Tyczka rozumiemy :D a może jednak zaskoczy?

A ja czekam cierpliwie, dzis mnie pobolewała jakby pachwina i bóle krzyżowe zaczęły dopadać, w pewnym momencie w sklepie zrobiło mi się gorąco i zarazem słabo, pierwsza moja myśl, to że się zaczyna, bo czasem tak mam na okres, nie boli brzuch tylko w krzyżu, ale fałszywy alarm, a może zaczyna się coś dziać? Jutro urodzinki chrześniaczki, prezent zapakowany, ciekawe czy się młodej spodoba.
    Trzymajcie kciuki żeby mnie jutro nikt nie wytrącił z tej z trudem osiągniętej równowagi psychicznej ;)

Kuba12 lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Kobietki :)

Wczorajszy dzień był stresujacy, ale wreszcie coś ruszyło. Od rana zalatwialismy formalności związane z operacją. Miała się o być już dawno,ale została przełożona bo był remont w szpitalu. A więc w środę idę na stół! ;)
    Mam nadzieję, ze w końcu rusza moje starania. I ja wreszcie wrócę do gry. Bo przez ostatnie miesiące starań nie było. Bez laparo nie ma szans.

Myszko, trzymasz się dalej. Twarda z Ciebie "sztuka". Co kupiłaś chrzesniaczce? Mi też szykują się urodziny c hrzesniaka. Ciekawe co się teraz kupuję 15 letniemu kawalerowi?
    Tyczka, powodzenia w cyklu. Trzymam kciuki.
    Ania, jak się czujesz? Masz mdłości lub inne dolegliwości?
    A Katja,u Ciebie ? Jak znosisz I trymestr?

Miłego dzionka ')

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 07:59

Krokodylica lubi tę wiadomość

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :) miłego dnia!

choco, Ania_84 lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-D
    Myszka trzymaj się i pilnuj tej równowagi. Jeśli ktoś coś będzie próbował to trzy głębokie wdechy. Teraz ty jesteś najważniejsza i twoje zdrowie.
    Mona miłego wypoczynku i nie przesadzaj ze słońcem :-)
    Kuba, trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze :-)
    Moje krwawienie na szczęście było jednorazowe, to musi być albo od tych tabsów ale od USG.
    Właśnie wracam ze szkolenia :-) fajnie było, chociaż gardło wysiada mi trochę po gadaniu w klimie. Ale sobie wczoraj pokorzystałam z basenu, sauny, jacuzzi w hotelu. A teraz żebyście mi nie zazdrościły tłuke się PKSem do domu, jeszcze 5 godzin przede mną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 11:47

Ania_84, Kuba12, Izoleccc lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Kuba12 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, to Cię wytelepie ten PKS. Ja zawsze rzygam w autobusie. Ale ważne, ze szkolenie udane. :)

km5stv737l6i1n6l.png
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane az wstyd prespałam prawie cały dzien :O
    pojechałam rano do omich stomatologów po rejestry zeby ich rozlicyc wróciłam o 10 porobiłam przy mezu troch i o 11 maz wygonił mnie zebym polezała sobei bo zasypiam na siedzaco :P poszłam no i odleciałam, póxniej tesciowa przyniosla obiad zjadłam posiedzialam troch i znowu :O wstałam o 18 :O

teraz będe nadrabiać :)

Choco współczuje ja jedyne czego nie trawie w komnikacji miejskiej w lato to ...te zapachy :P boniu dziś jechałam wszedzie czułampot nawet u sibiee :P

Myszko mam nadzieje że w miare szybko pójdzie i nie bedziesz sie bardzo meczyc <3

Kuba trzymam kicuki za operacje niech bedzie jak najszybciej zebyscie mieli z głowy :)

co do mnie ogólnie czuje sie bardzo dobrze zero mdłosci ... jedyn co to wrazliwe piersi, i ta sennosc , no i spadek apetytu jedyne co mi jakos chodzi to jogurty :)
    giphy.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 20:19

Krokodylica, Izoleccc, Kuba12 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 4769 4770 4771 4772 4773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ