My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka dobrze że się uspokoiłaś trochę. Ja jak słyszę takie rzeczy to budzi się we mnie psychopata morderca. Normalnie jak ja bym zrobiła porządek w tej służbie zdrowia...
A ja byłam wczoraj w klinice. Jednak w tym cyklu nie będziemy podchodzić. Kostki mi spuchły strasznie, chyba po tym poparzeniu i stwierdziliśmy że lepiej odczekać.
Dziewczyny i dostałam wczoraj Diane a dziś rano zobaczyłam krew, nie duże kwawienie ale takie czystą krwią okres mi się skończył w poniedziałek, to możliwe że to krwawienie jest od Diany? A i jeszcze mnie trochę brzuch okresowo boli.
Mona zazdroszczę, pozytywnie oczywiście miłego opalania tylko nie przesadź jak ja bo to boliiiii późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 19:33
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, ja Diane brałam od pierwszego dnia, więc niestety nie pomogę, nie pamiętam też dlaczego szybko przestałam ją brać, chyba mi nie służyla
Mona, na żywioł idziesz? w sumie najważniejsze są pieniądze i dokumenty, trochę ciuchów jakieś podstawowe leki i jak skóra wymagająca to swoje kosmetyki, resztę można dokupić. No i koniecznie aparat żebyś nam zdjęcia pokazała!
Kibicujecie dzisiaj? my już przygotowani, a ponieważ mąż wczoraj połakomił się na zimnego kurczaka z rożna i dopadł go atak woreczka... dziś kibicujemy z paczką chrupków kukurydzianych dobrze że kupiłam 2 paczki bo już jedną wciągnęliśmy, ale dawno nie trafiłam na takie pyszne i rozpływające się w ustach, jakby co to polecam chrupki kukurydziane z Reksiem! Dla dzieci też dobre, bo w składzie tylko mąka kukurydziana, bez zbędnych dodatkówchoco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Choc moze faktycznie lepiej podejsc pozniej
co do Diany nie pomoge bo ja wogóle nigdy nie brałam antykow nawet jak z M nie wiedzielismy o tym ze nie ma plemniorów to spontan - takie lekkoduchy byliśmy
ja kibicuje ale nie ogladam bo po pierwsze na dole nie ma TV po drugie jak ogladam na zywo to zawsze albo siatakrze przegraja alb pilkarze
wiec bede relacji sluchac
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano, smutno bo przegrali, ale grali ładnie, chłopaki naprawdę poszli do przodu, przecież jeszcze niedawno byli słabą drużyną. Wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale poszli dalej niż oczekiwaliśmy byli super!
Ale aż mi łezka zakręciła jak tuż po meczu rozmawiali z Fabiańskim, on tak to przeżywał
Mona, odpoczywaj! :*Mona_M lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Choco ja brałam diane ale to dawnooo temu i nie pamiętam... Wiem tylko ze była afera z tą Diana ze niebezpieczna jest itp.
Ja tez pamietam ta afere, sama sie przestraszylam, bo kiedys bralam.
Ja mam skierowanie na HSG. Potem postanowilismy, ze sie staramy naturalnie do konca roku, a potem robimy inseminacje. Tyle plany, a jak wyjdzie w praktyce - nie wiem
W ramach myslenia o rzeczach innych niz ciaza postanowilam zrzucic 2 kilo -
nick nieaktualny
-
Wlasnie mam owulacje. A jak na zlosc wczoraj wieczorem sie pozarlam z moim malzem i serduszkowanie bylo tylko rano. A dzis bedzie dopiero pozno wieczorem. Czyli stracony cykl.
I wiecie co? Szkoda mi tego cyklu, ale moge to powiedziec tylko na forum, bo w zyciu nie mam komu Wezma mnie za osobe z obsesja
-
Jaki stracony
Kobito nawet po owu jeszcze ma 12 h na zapłodnienia a lepsze efekty ciazy sa nie z dnia owu a dnia przed lub dnia po -
Niestety, jak ktoś nie musiał liczyć cykli i wyznaczać owulacji to w ogóle nie rozumie o czym mówimy. Ale my cię Tyczka rozumiemy a może jednak zaskoczy?
A ja czekam cierpliwie, dzis mnie pobolewała jakby pachwina i bóle krzyżowe zaczęły dopadać, w pewnym momencie w sklepie zrobiło mi się gorąco i zarazem słabo, pierwsza moja myśl, to że się zaczyna, bo czasem tak mam na okres, nie boli brzuch tylko w krzyżu, ale fałszywy alarm, a może zaczyna się coś dziać? Jutro urodzinki chrześniaczki, prezent zapakowany, ciekawe czy się młodej spodoba.
Trzymajcie kciuki żeby mnie jutro nikt nie wytrącił z tej z trudem osiągniętej równowagi psychicznejKuba12 lubi tę wiadomość
-
Część Kobietki
Wczorajszy dzień był stresujacy, ale wreszcie coś ruszyło. Od rana zalatwialismy formalności związane z operacją. Miała się o być już dawno,ale została przełożona bo był remont w szpitalu. A więc w środę idę na stół!
Mam nadzieję, ze w końcu rusza moje starania. I ja wreszcie wrócę do gry. Bo przez ostatnie miesiące starań nie było. Bez laparo nie ma szans.
Myszko, trzymasz się dalej. Twarda z Ciebie "sztuka". Co kupiłaś chrzesniaczce? Mi też szykują się urodziny c hrzesniaka. Ciekawe co się teraz kupuję 15 letniemu kawalerowi?
Tyczka, powodzenia w cyklu. Trzymam kciuki.
Ania, jak się czujesz? Masz mdłości lub inne dolegliwości?
A Katja,u Ciebie ? Jak znosisz I trymestr?
Miłego dzionka ')Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 07:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Myszka trzymaj się i pilnuj tej równowagi. Jeśli ktoś coś będzie próbował to trzy głębokie wdechy. Teraz ty jesteś najważniejsza i twoje zdrowie.
Mona miłego wypoczynku i nie przesadzaj ze słońcem
Kuba, trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze
Moje krwawienie na szczęście było jednorazowe, to musi być albo od tych tabsów ale od USG.
Właśnie wracam ze szkolenia fajnie było, chociaż gardło wysiada mi trochę po gadaniu w klimie. Ale sobie wczoraj pokorzystałam z basenu, sauny, jacuzzi w hotelu. A teraz żebyście mi nie zazdrościły tłuke się PKSem do domu, jeszcze 5 godzin przede mną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 11:47
Ania_84, Kuba12, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej kochane az wstyd prespałam prawie cały dzien
pojechałam rano do omich stomatologów po rejestry zeby ich rozlicyc wróciłam o 10 porobiłam przy mezu troch i o 11 maz wygonił mnie zebym polezała sobei bo zasypiam na siedzaco poszłam no i odleciałam, póxniej tesciowa przyniosla obiad zjadłam posiedzialam troch i znowu wstałam o 18
teraz będe nadrabiać
Choco współczuje ja jedyne czego nie trawie w komnikacji miejskiej w lato to ...te zapachy boniu dziś jechałam wszedzie czułampot nawet u sibiee
Myszko mam nadzieje że w miare szybko pójdzie i nie bedziesz sie bardzo meczyc
Kuba trzymam kicuki za operacje niech bedzie jak najszybciej zebyscie mieli z głowy
co do mnie ogólnie czuje sie bardzo dobrze zero mdłosci ... jedyn co to wrazliwe piersi, i ta sennosc , no i spadek apetytu jedyne co mi jakos chodzi to jogurty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 20:19
Krokodylica, Izoleccc, Kuba12 lubią tę wiadomość