My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Ostatnio mało się udzielam. Jakiś "postój" mnie dopadł. Ale cały czas Was czytam. Kibicuje wszystkim, wspieram myślami i często podziwiam.
Myszka, Ciebie za hart ducha.
Ania, za zaradność i organizacje.
Wiele się od Was uczę. Na przyklad: trzymania się jak jest trudno i doceniania,tego co się ma.
Przede mną teraz trudne dni i mam nadzieję owocne.
Cześć Tyczka Jak długo się starasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 17:11
-
Dzieki dziewczyny
Nie zabezpieczamy sie od dwoch lat, serduszkowanie regularne, wszystkie wyniki mamy w normie (tylko u mnie prolaktyna w gornej granicy normy. Zbijam ja niepokalankiem). I nic! Dzis bylam w klinice leczenia nieplodosci, dostalam skierowanie na HSG. I informacje o insemninacji.
Pocieszylo mnie jedynie to, ze lekarz stwierdzil, ze jeszcze jestem mloda -
Hej kochane
Obiecałam wiec melduje
w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa
serce jednego wali jak dzwon 136 /minmarzusiax, zizia_a, ara, marissith, Izoleccc, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Aniu gratulacje :* super wiadomość, a Michał niech sobie suwaczek założy żeby mu czas odliczał
Tyczka witamy
Nooo w końcu się wątek rozhulał piszcie dziewczęta co u Was, nawet jak macie trochę posmęcić.
Mona wymocz się za mnie, bo ja za bardzo nie mam gdzie, nawet wanny nie posiadam. Niech Ci się skóra od tej wody pomarszczy
W ogóle wszystkie wyjeżdżające na wakacje bardzo proszę żeby odpoczywały też za mnie, bo mnie na wakacje czeka remont, więc odrobinę sił i dobrej wakacyjnej energii możecie mi przesłać, nie pogardzę też widokami wrzuconymi tu na forum
Dobrze że poszłam dziś do pracy, powiedziałam szefowej, wiec miała jeszcze chwilę na reorganizację nas, udało mi się jedną zaległość ukończyć. Mój pobyt w szpitalu zwaliłam na endomendę, czyli, że to kontynuacja leczenia z grudnia... łatwiej mi było to powiedzieć.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, jeszcze to do mnie nie dociera, zobaczymy jak się będę czuła psychicznie po wszystkim. Najgorsze jest to że w weekend grill u teściów i urodziny mojej chrześniaczki, mieliśmy im wtedy przekazać dobrą nowinę, do tego czasu muszę się wziąć w garść.
W telefonie nie mam neta więc odezwę się do Was jak wrócę do domciu, a tymczasem kolorowych snów -
Myszko, trzymaj sie!!! Nawet nie wiem co powiedzieć/napisać ;( przykro mi ;(
Tak, Mona, wymocz sie za nas wszystkie niemogące sie wymoczyć..... Ja to przez kilka lat sie nie wymocze bo dzis złożyłam podpisy pod wnioskiem kredytowym (ogromnym) ;( No i rownież licźe na foty (chociaż tyle mi zostanie)
Dobranoc -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Wymoczę się za Was wszystkie, a co
Wczoraj już wykupiłam ubezpiecznie na podróż i powoli zaczęłam zakupy, jeszcze dzisiaj porobie pranie, żeby do jutra wyschło i zaczynam się pakować jeahIzoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Myszko trzymaj sie kochana
dzięki kochane .. póki co to podchodze do tego z rezerwa wiem ze drugi maluch ma 50/50 wiec zobaczymy
Katja jak tak patrze o moja ciąza jest o wiele młodsza ... bo jeden maluch ma 3,5 a drugiego jeszcze nie dalo sie zmierzyc
co do witamienk dr powiedziała że ona nie jest za tym żeby od razu ładować witaminy to co najwazniejsze biore i poparła endokrynologa czyli Jod , wit D, kwas foliowy plus moje leki powiedziała ze po pierwszych badaniach krwi jesli by wyszło ze mamjakąs anemie czy cos wtedy właczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 10:29
-
nick nieaktualny
-
Tak jak obiecałam zarażam wszytskie potrzebujące wirusków ciązowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 21:16
Kuba12, zizia_a, Mona_M, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Katja super ludek !!
Ania biore wiruski !! a może dzisiejsza (planowa) @ nie przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 14:37
zizia_a lubi tę wiadomość