My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka, ja już po.
Podobno ładnie się stymuluję. Jest ok. 11 pęcherzyków, które dobrze rokują. Dostałam więcej leków i w środę kolejna kontrola.Mona_M, konwalianka, Kuba12, choco, Katjaaa, Myszk@, Lilah, Biedroneczka83, zizia_a, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny!
Mona i jak???Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
nick nieaktualnyA nijak. Zwiększył mi dawkę dupka, dał skierowanie na badania krwi i moczu. Na usg serduszkowe mam przyjść na oddział 20.10. Chciał jutro ale stwierdziliśmy że jednak za wcześnie może być.
Powiedział żeby się nie stresować i myśleć pozytywnie. -
Dobry wieczór
Asiula dziękuję za opisanie procedury, też byłam ciekawa jak to wygląda. A teraz trzymam kciuki za ładne jajeczka
Mona, uszy do góry, będzie dobrze :* wiem, że łatwo mi pisać, ale czarownica Ania mocno w kotle zamieszała i obie z Katją nakichały na Twój wykres, no musi się udaćMona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mona, to teraz myśl pozytywnie!!! :*
Myszk@, jakby coś to pytaj, ja zawsze odpowiem
Nie jest to wszystko łatwe. Psychicznie przede wszystkim, ale wszystko da się przeżyćMona_M, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Mona będzie dobrze! uszy do góry o czekamy na serduszko:)
Asiula..piekny wynik: super
Katja wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!
jak tam Lara?Ania?Kroko?Co u Ciebie Konwalianka?jak chłopaki?
Myszka jaki teraz plan działania?
Biedroneczko jak Twoje dziewczyny?jak Zuzia w szkole?przyzwyczaiła sie juz do nowych obowiązków?
Izolec kiedy idziesz na badania?nie ma na co czekać..
ja nadal czekam na @..jak nie przyjdzie dzisiaj to będę sie umawiać na wizytę;/ poza tym nie mam czasu na nic..praca dom tesciowa masakra
miłego dnia!
ps. przepraszam ze reszty nie wymieniłam ale odzywajcie sie i piszcie co u WasKatjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zizia, dziękuję.. chłopcy jakoś żyją, hehe.. Tymek od zajęć do zajęć.. normalnie mam nadzieję, że z czegoś zrezygnuje.. ale jest twardy.. muszę Patryka zabierać ze sobą, męczące to..
Em.. teściowa? coś mi umknęło? czemu tesciowa?
Mona, to czekamy do 20-stego, będzie dobrze, pozytywne myślenie to podstawa!Mona_M lubi tę wiadomość
-
Hej ja tylko na chwilę... bardzo dziękuję za życzenia dziś wyladowalam u lekarza bo dopadła mnie angina niestety bez antybiotyku się nie obędzie do tego gorączka a za tym ból głowy i oczu bo o gardle nie wspomnę także buziaki dla Was wszystkich
-
Chyba pogoda sie udziela,samopoczucie do bani a co za tym idzie odzywa sie smutek i płacz....
Niby jedno szczęście już jest ale chce sie drugie....
Lekko po 30 na karku.....
Jakoś przyzwyczajam sie że nie dane mi mieć dwójki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:55
-
Konwi ale dasz rade..silna babka z Ciebie
Katja współczuje choroby
Justi..uszy do góry..kazdej przychodzą chwile zwatpienia..ale cycki do przodu i dajesz
Konwi nic Ci nie umknęło..nie pisałam nic o tesciowej..teściowa sie rozchorowała jak pojechalismy na urlop...ma raka..no i ogólnie dupa blada..justi:: lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Babeczki staram się myśleć pozytywnie, nawet w rossmanie wzięłam sobie kartę Rossne
Mamuśka mi wczoraj gin powiedział że jak mam ochotę na seks to przeciwwskazań nie ma. I tak przez tą chorobę mój mąż poczuł się zaniedbany w sensie skoro ciąża jest to seksu już nie trzeba.
Katjaa zdrówka. Lepiej wziąć antybiotyk bo bez mogą być gorsze konsekwencje. Jeszcze raz najlepszego.
Zizia współczuję choroby teściowej.
Justi doczekasz się i Ty.
Ania, Asia jak tam?
Ara?justi:: lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki,
Ania,gratuluję synka! Pięknie, ze się tak cudnie rozwija i rośnie.
Kat ja,też cieszę się z Twojej córeczki!
No to mamy już Parkę !
Mona,cały czas trzymam kciuki za Was. I wierzę,ze wszystko zakończy się hapyendem
Zizia, udanego podejścia życzę.
Asia, za Ciebie też trzymam kciukaski.
Mamuska, jak się czujesz?
Justi, to jedziemy na tym samym wózku. Ja juz powoli odpuszczam. Chyba niezbyt wierzę ze się uda. Na pewno nie zakończę starań i jeszcze wiele wizyt u giną przede mną. Ale jakieś taki myśli mi krążą po głowie,ze już nie urodzie drugiego dziecka.
Myszka, Ty kobieto to masz pokłady pozytywnej energii. Nawet jak Cię czytam to od razu lepiej mi się robi. A,ze u Ciebie starania w trakcie to udanych życzę.
Dobrej nocy dla wszystkich