My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Tabletki nie są zaliczane nawet do wczesnoporonnych - uniemożliwiają zagniezdzenie-generalnie rozumiem dlaczego, może gumka pękła, nie ten czas, nie ten facet może. Moje sumienie nic do tego nie ma
po prostu akurat w momencie kiedy się staram jest to dziwne uczucie. Przed oczami mam moje wysiłki, historię forumowe, was wszystkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 20:33
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej
w No te pigulki mozna zakupic bez recepty....
jaka ja dzis padnieta jestem. wczesnym rankiem rankiem obudzola mnie przyjaciolka z info, ze urodzila. wczoraj mialam jakies przeczucia, ze rodzi i chodzilam jakaks poddenerwowana@potem w pracy kongo, bo przeprowadzka do innego biura i trzeba bylo sie rozpakowac, podlaczyc wszystkie kable itp.
po pracy sprintem po dzieciaki, w tempie expresowym obiad jedlismy i do przedczkola an grilla i przedstawienie, wiec opoznienie z prysznicem i kolacja i w efekcie czego starsze dziecie dopiero idzie spac, a ja mam jeszcze sporo dzis do zrobienia...oprocz prania i sprzatania musze truskawki obrac i zamrozic....chyba moj len wygra i jedynei truskawki dzis zamroze a reszta poczeka do jutra -
nick nieaktualnyhehe tak rozmawiacie o bliźniakach to moja mama ( świętej pamięci) ma brata bliźniaka, moja babcia także... u nas to jest co pokolenie... więc może ja też będę miała
a co do tabletek 72 to może i dobrze że ludzie takie kupują jakby potem miały takie kobiety wyrzucać dzieci czy zabijać to lepiej niech zapobiegną rozwinięcia się ciąży...marissith lubi tę wiadomość
-
a w ogole to sie dzis zdenerwowalam na recepcjonistke u mojego lekarza. zadzwonilam umowic wizyte dla siebie istarszaka. ja mam infekcje drog rodnych a synek alergie i zadne leki, ktore wczesniej dostal od lekarza nie pomagaja, krople do nosa tez nie dzialaja. mlody ma opuchniete oczy, zaczerwienione plus zatkany nos. meczy sie caly dzien a w nocy spac nie moze i tak w kolko (on nie spi to i ja nie spie
)no i mnie przyjma jutro, a syna dopiero w piatek!!! mowie o lekarzu ogolnym. i to jeszcze jest w trybie pilnym wg nich. jutro maz zadzwoni
-
Witajcie ja już po wizycie
wszytko u nas ok , maluszek ma 9 mm ale duży jest i widziałam bijące serduszko na ekranie aż mi się łezka w oku zakręciła
i ładne duże ciałko żółte też było widać, według usg to 6 tydzień i 6 dzień czyli się zgadza z OM, jestem przeszczęśliwa, ginka dała mi luteinę pod język 2 x 1 zapobiegawczo po ostatnim poronieniu zatrzymanym, i mówiła że tą ciąże rozwiąże szybciej przed terminem
cieszę się dziewczynki bardzo bardzo
Katjaa, Nenaaa, beszka, Asha, marissith, Krokodylica, Anuśka, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Witajcie ja już po wizycie
wszytko u nas ok , maluszek ma 9 mm ale duży jest i widziałam bijące serduszko na ekranie aż mi się łezka w oku zakręciła
i ładne duże ciałko żółte też było widać, według usg to 6 tydzień i 6 dzień czyli się zgadza z OM, jestem przeszczęśliwa, ginka dała mi luteinę pod język 2 x 1 zapobiegawczo po ostatnim poronieniu zatrzymanym, i mówiła że tą ciąże rozwiąże szybciej przed terminem
justta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Witajcie ja już po wizycie
super wiadomoscijustta lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Katjaa tak jako wieczorne.
Ania moim zdaniem trochę przesadzacie z tym oznaczaniem serduszek. Czy to ma aż takie znaczenie jak zaznaczysz? Dla mnie nie ma. Ja przed południem daję rano a po południu daję wieczorem, a jak kocham się dwa razy wieczorem to i tak zaznaczam "rano i wieczorem" bo tak jest napisane w opisie, żeby to zaznaczyć przy kilkakrotnym współżyciu. Nie wydaje mi się żeby to miało aż takie znaczenie, często mamy problem z oznaczeniem dnia w którym wystąpiła owulka a co dopiero wiedzieć co do godziny... -
aaa piekne
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Witajcie ja już po wizycie
justta lubi tę wiadomość