My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa wspaniale, ogromnie sie ciesze!
A ja sie dzisiaj juz nie poudzielam tu bo to jednak chyba jakis wirus, okropnie mnie znow brzuch rozbolal , nie wiem co jest grane, do obiadu , ktory jadlam przed 19 dopiero byl spokoj a po obiedzie normalnie mnie zwinelo i tak trzyma -
Hej laseczki, propo niesprawiedliwosci, pracuje w tzw domu dziecka i jak patrze z jaka latwoscia patologia sie rozmnaza to chce mi sie wyc do ksiezyca , "matka chleje ojciec chleje a nas pani w domu osmioro " az czlowieka szarpie, bo oni jak kroliki a tu czlowiek huha dmucha i nic.... ot sprawiedliwosc.... ale coz dobrej nocki zycze :*
-
Arienna, smutne to bardzo
mi serce peka gdy widze takie patologie. w ogole gdy slysze o nieszczesciu (niestety ostatnio kilku znajomych dzieci ciezko zachorowaly), to serce peka, a glowa nie rozumie...dlaczego tak przykre wydarzenia dotykaja niewinne dzieci......
witam sie tego pieknego dnia - u nas super pogoda i oby tak dalej.
niedlugo do lekarza uciekam. nie moge sie doczekac. mimo ze nei swedzi i nei piecze jakos bardzo podczas tej infekcji, to zawsze jakis dyskomfort plus martwie sie czy to nie zagrozi potencjalnej ciazy
wczoraj zapomnialam sie pochwalic jak prace buydowlane u nas postepuja! panowie pracuja jak burza. wczoraj juz okna zamontowali w nowej czesci salonu.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny